Forum Włocławek

Miasto ogłosiło przetarg na renowację przystanków
Miasto ogłosiło przetarg na renowację przystanków autobusowych. Przetarg ten wygrało...MPK. Czysty przypadek? Swoją drogą trudno uwierzyć, że cała ta renowacja kosztuje "tylko" 124 tys. zł.
Komentarzy3
Wyświetleń846
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Poprosiłam znajomego by polecił mi dobry i nie za drogi
Poprosiłam znajomego by polecił mi dobry i nie za drogi serwis komputerowy,owszem polecił mi serwis D..... na promiennej serwisant po przekazaniu mu informacji co dolega w komputerze stwierdził,że da się to tego samego dnia naprawić i tak się stało za naprawę policzył sobie 40zł nie drogo rzeczywiscie po przyjściu do domu z komputerem...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~saraWłocławek
Mieszkam w bloku na ul. Gniazdowskiego-od 25 lipca weszła
Mieszkam w bloku na ul. Gniazdowskiego-od 25 lipca weszła ekipa ocieplająca blok, pracują nadal i końca nie widać, ale nie to jest denerwujące ale zachowanie robotników. Jeszcze nigdy nie widziałam aby tak się zachowywali pracownicy. Od godz.7 zaczyna się piekło dla mieszkańców nie tylko bloku remontowanego ale i sąsiednich. Ci...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mieszkankaWłocławek
Jaka nasza Pani Radna dr jest skromna mówiąc o sobie w TV
Jaka nasza Pani Radna dr jest skromna mówiąc o sobie w TV w24. o "...mojej pracowitości"... i "3/4 własnego urlopu poświęciłam na przeglądanie dokumentacji"...itd. Nawet jeśli 45 dni zajęło Pani szperanie w dokumentach to i tak miała Pani jeszcze ok 15 dni jako nauczyciel gimnazjum wolnego w wakacje, nie ma się czym chwalić! Pani...
Komentarzy2
Wyświetleń803
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~HalinaWłocławek
@killer i nie tylko. PO ze swoimi psami wczoraj, przebiło
@killer i nie tylko. PO ze swoimi psami wczoraj, przebiło PZPR czy jeszcze nie ,jakie jest Twoje zdanie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Jednak nie będzie komisji śledczej Amber Gold. PO boi
Jednak nie będzie komisji śledczej Amber Gold. PO boi się takiej komisji jak diabeł święconej wody, wszystkie brudy by wypłynęły.Dziwi mnie tylko postawa premiera - powinien odejść a on się trzyma stanowiska rękoma i nogami - co to robią pieniądze z tymi ludźmi - tracą swoją godność.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zygaWłocławek
Pan Radny Kazimierczak to dopiero ma poczucie humoru. Zamiast
Pan Radny Kazimierczak to dopiero ma poczucie humoru. Zamiast powiedzieć, że Bieńkowski powinien wychodząc z obrad Komisji, usprawiedliwić się jak przystoi kultularnej osobie,że musi wyjść i już nie wróci, bo ma ważne powody, to każe przewodniczącemu tej komisji dowiadywać się dlaczego Bieńkowski wyszedł. Dobre, super pomysł....
Komentarzy1
Wyświetleń628
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~LucynaWłocławek
Pan radny Sławomir Bieńkowski zawsze(no prawie zawsze)
Pan radny Sławomir Bieńkowski zawsze(no prawie zawsze) wypowiada się obiektywnie co do nadużyć ,błędów itd obecnej ekipy rządzącej we Włocławku. Czy mógłbym poznać jego zdanie w zakresie błędów ,korupcji,nadużyć,zaniechań ze strony obecnej ekipy rządzącej w Polsce w stosunku do Amber Gold ,a? Ciekawe czy będzie miał...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Chciałbym się dowiedzieć, co to za firmy dostały dziś od
Chciałbym się dowiedzieć, co to za firmy dostały dziś od SLD umorzenie podatków na 10mln zł??? Komu obiecał Prezydent te umorzenie i czy przypadkiem to nie są jego kolesie??? Sporo firm we Włocławku chciałoby umorzenia podatków, dlaczego akurat wybrano tych a nie innych???
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PrzedsięborcaWłocławek
Witam To nie jest reklama ani promocja dla nikogo szukam
Witam To nie jest reklama ani promocja dla nikogo szukam dobrego dietetyka dla dzieci we Włocławku-oraz jakie są ceny za wizytę? z góry dziękuję
Komentarzy1
Wyświetleń694
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MamaWłocławek
Stary nowy Amber Gold. Warto przeczytać. Całe państwo to
Stary nowy Amber Gold. Warto przeczytać. Całe państwo to wielki AG. http://maclawyer.wordpress.com/2008/01/03/afera-wgi/
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dzisiaj jadąc ul. Obwodową policzyłem drzewa ,które
Dzisiaj jadąc ul. Obwodową policzyłem drzewa ,które posadzono w zeszłym roku. Tak się składa ,że uschniętych jest na dzień dzisiejszy 130 szt.Jutro policzę ile jest wszystkich wsadzonych. Drzewko jak tu ktoś pisał kosztuje 200 zł.Wsadzenie pewno też z 20 zł.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Hutnicza, Mechaników, Zdrojowa zamknięte na czas remontu
Hutnicza, Mechaników, Zdrojowa zamknięte na czas remontu Jedynki.. Ciekawe jak my wszyscy mieszkańcy Zazamcza dotrzemy na czas do pracy w firmach w kierunku Torunia...Już widzę ul. Wieniecką rano..Tylko MZD w tym mieście jest zdolne do takich "niewątpliwie jedynie słusznych rozwiązań"..oby Was.... nie powiem co..
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wodociągowiecWłocławek
W dniu 28-08-2012 w godzinach wieczornych w okolicy bloku
W dniu 28-08-2012 w godzinach wieczornych w okolicy bloku przy ulicy Bajecznej 1 przybłąkała się suczka. Wygląd: mała, łeb czarny podpalany, grzbiet biały w czarne łatki, tylnia lewa łapka ruda. Suczka miała obrożę oraz smycz. Jest bardzo przyjazna. Suczka została zawieziona do schroniska we Włocławku ul. Przemysłowa 16 ...
Komentarzy2
Wyświetleń859
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~K.Ł.Włocławek
Zostało nam tylko veto Prezydenta RP GMO, został tylko
Zostało nam tylko veto Prezydenta RP GMO, został tylko podpis prezydenta - Zdaniem Międzynarodowej Koalicji dla Ochrony Polskiej Wsi – ICPPC teraz tylko od naszej aktywności zależy czy aż do 2017 będziemy mieć pasze z GMO bowiem przegraliśmy ustawę o paszach w sejmie i senacie. Ustawa o zmianie ustawy o paszach jest teraz na...
Komentarzy1
Wyświetleń678
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Byłam dzisiaj w przychodni na ul. Okrzei i jestem mocno
Byłam dzisiaj w przychodni na ul. Okrzei i jestem mocno rozczarowana. Nie wiem po co się tak reklamują skoro nawet nikt nie odbiera telefonów, kolejki ogromne, zapisy do lekarzy dopiero na przyszły miesiąc albo na przyszły rok, ceny bardzo wysokie a personel wg. mnie niezbyt miły. Taki traktowanie pacjentów prywatnych....To już lepiej...
Komentarzy5
Wyświetleń995
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pacjentkaWłocławek
Oglądałam ostatnio w WC Pana Zbonikowskiego. Jak zwykle
Oglądałam ostatnio w WC Pana Zbonikowskiego. Jak zwykle narzekania, ale żadnych pomysłów na uzdrowienie jakiejkolwiek sytuacji, ale to nic. To co pani redaktor tam wyprawiała to jakiś żart, mówi do posła "widać gołym okiem, że panu zależy na losie naszych mieszkańców", i takie tam mega stronnicze teksty nie pochlebiające na...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KapustaWłocławek
Miło zasygnalizowac działanie AdM Kazimierza Wielkigo za
Miło zasygnalizowac działanie AdM Kazimierza Wielkigo za ustawienie odpowiednich znaków przy bloku 14 PP 19'
Komentarzy1
Wyświetleń689
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~as Włocławek
OSTRZEŻENIE !!. Najdroższe połączenie bez rozmowy!!. 60
OSTRZEŻENIE !!. Najdroższe połączenie bez rozmowy!!. 60 ZłP za 60 sekund !!. Nr tego urządzenia to 22 455 201 660. Sygnał jest krótki i natychmiast rozłączany. Ale kiedy oddzwonicie choćby na kilka sekund urządzenie kasuje 1 zł za 1 sekundę !!!. W tle słychać sygnał nieodbieranego telefonu. Ta sprawa nadaje się do prokuratora !!!...
Komentarzy4
Wyświetleń5K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NACIĄGNIĘTY NA KASĘ.Włocławek
Co te solidarusze rządy wyprawiają to się w pale nie
Co te solidarusze rządy wyprawiają to się w pale nie mieści Jakaś konkurencja z komuna czy jak? Kolejny sukces rządu. Pierwszy raz od 12 lat stopa dobrowolnych oszczędności spadła poniżej zera! Nie mamy co oszczędzać, bo coraz więcej zabiera nam rząd i samorządy. Jak mawiał Jerzy Urban (dla młodzieży: rzecznik prasowy generała...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~solidarnyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA