Forum Włocławek

Płacenie kartą to wprowadzanie pośrednika między
Płacenie kartą to wprowadzanie pośrednika między kupującego a sprzedawcę. Uważam ,że nie sprzedawca a KUPUJĄCY powinien ponosić wszelkie obciążenia spowodowane płatnością kartą. W małych sklepach taka płatność kartą kosztuje nawet 2,5 do 5% wartości sprzedaży. Do tego dochodzi koszt połączenia telefonicznego z bankiem w...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~płacenie kartaWłocławek
Donald Tusk wymyślił nowy biurokratyczny organ, o ładnej
Donald Tusk wymyślił nowy biurokratyczny organ, o ładnej nazwie: Komitet Stabilności Finansowej. Jest on raczej polityczny niż ekonomiczny. Komitet ten zebrał się dzisiaj w Ministerstwie Finansów, by zająć się działalnością instytucji parabankowych. podczas którego – jak zapewnił minister finansów Jacek Rostowski –...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez rollnickWłocławek
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie dlaczego w Polsce
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie dlaczego w Polsce chłopcom nie nadaje się imienia Jezus? W Hiszpanii czy Portugalii jest to bardzo popularne imie . Zastanawia mnie co jest tego powodem?Jak na taki katolicki kraj to troche dziwne......
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Tezy Łojrydza, czyli horror. Właściwie to powinienem
Tezy Łojrydza, czyli horror. Właściwie to powinienem strzelić sobie w łeb, bo ja taki niedobry... http://wyborcza.pl/1,75478,12312152,Ojciec_Rydzyk_o_prezydencie_Komorowskim__Co _to_za.html
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Radio Erewań odpowiada - Jak głosują nasi radni miejscy,
Radio Erewań odpowiada - Jak głosują nasi radni miejscy, zgodnie z sumieniem czy zgodnie z prawem? - Zgodnie z cennikiem. - Jak się całują graficy? - CMYK-CMYK.
Komentarzy1
Wyświetleń587
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szuja pytaWłocławek
jaki attache tyle medali na olimpidzie tylko gadać
jaki attache tyle medali na olimpidzie tylko gadać potrafią ...
Komentarzy0
Wyświetleń559
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
chcemy plac zabaw na michelinie !!!!!!!
chcemy plac zabaw na michelinie !!!!!!!
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mamWłocławek
Coraz trudniej o fachowca. Potrzebowałam kogoś do
Coraz trudniej o fachowca. Potrzebowałam kogoś do pomalowania pokoju w altance. Niestety już trzy razy polecani mi ludzie nawalili. Jeden nie przyszedł bo zachorował, inny wziął zaliczkę i nie wytrzeźwiał na czas. Ten trzeci powiedział ,że chce 10 złotych od metra ale nie umiał malować. Dlaczego mimo bezrobocia tak trudno...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Emerytka zuziaWłocławek
Szukam dobrego zespołu na wesele,który potrafi zabawić
Szukam dobrego zespołu na wesele,który potrafi zabawić nawet największych sztywniaków.Zespół najlepiej jakiś niedrogi.Co polecacie?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Pan MłodyWłocławek
Nikt jeszcze nie poruszył tutaj takiego tematu; rowerzyści,
Nikt jeszcze nie poruszył tutaj takiego tematu; rowerzyści, szczególnie młodzi, w czasie jazdy nagminnie używają odtwarzaczy mp3 lub radia czy telefonu. Do uszu zatkanych słuchawkami nie dociera żaden dźwięk z ulicy. Lusterko na kierownicy to ewenement u młodych. Czy oni nie zdają sobie sprawy jakie zagrożenie stwarzają? To samo...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WalkiriaWłocławek
Dziś byłem świadkiem groteski na Bulwarze sportu i
Dziś byłem świadkiem groteski na Bulwarze sportu i Rozkoszy. Otóż młody człowiek na wózku inwalidzkim dojechawszy do końca ulicy 3-go maja z rozpaczą w oczach zrozumiał, że najnowszy twór Urzędników miejskich jest niedostępny dla inwalidów! W towarzystwie dwóch ludzi mówiących po angielsku było widać, że dość mocno...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~radio ErewańWłocławek
Witam jestem lokatorem kamienicy przy ulicy żytniej 57/59 i
Witam jestem lokatorem kamienicy przy ulicy żytniej 57/59 i mam problem otóż od ponad roku nasza "gospodyni" zakręciła wszystkim lokatorom wodę, dlatego że część lokatorów nie płaciła za wynajem, ucierpieli na tym wszyscy , sprawa była zgłaszana do sanepidu , ponieważ mogą rozwinąć się choroby zakaźne, a także do urzędu...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DesperatWłocławek
pochwycmy mojm zdaniem ekonomiczny pomysł ;wytwarzanie
pochwycmy mojm zdaniem ekonomiczny pomysł ;wytwarzanie energi ekologicznej przez wiezniow w zakladzie karnym Miasto inwestuje w rowery ktore napędzają turbinki elektryczne ,mamy zysk zenergi ,więzniowie się nie nudzą ekolodzy są zadowoleni
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~galWłocławek
Jak szybko surfuje świat. Dzisiaj łącze to za mało.
Jak szybko surfuje świat. Dzisiaj łącze to za mało. Teraz potrzebujemy „szerokiego pasma”, aby w pełni korzystać z nowoczesnego internetu. Globalne badanie szybkości pobierania danych wykazuje, że w wielu regionach świata szybkie łącze to nadal luksus. Polska ciągle jest w ogonie Europy. Badanie szybkości pobierania,...
Komentarzy0
Wyświetleń604
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Wczorak przy REALU, spotkala mnie dziwna sytuacja, paru
Wczorak przy REALU, spotkala mnie dziwna sytuacja, paru wyrostkow w BMW z rejestracja CWL chcialo ukrasc mi wycieraczki w samochodzi. NIby zarty ale kiedy przyszlam do samochodu wlasnie jedna byla juz zdemontowana. Smiali sie ze to niby zarty i nic sobie nie robiac rzucili ja na ziemie i odjechali.
Komentarzy3
Wyświetleń896
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OburzonaWłocławek
Co bedzei budowane na Zazamczu pyrz Satfilmie. Cos duzego.
Co bedzei budowane na Zazamczu pyrz Satfilmie. Cos duzego. Koljny market? Chyba troche ich juz za duzo. A jezeli kolejny to jaki?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LeonWłocławek
Warto na Czarne jechac czy na Wixe. Gdzie teraz fajniej?
Warto na Czarne jechac czy na Wixe. Gdzie teraz fajniej?
Komentarzy3
Wyświetleń971
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BlondiWłocławek
Jak długo Policja i Straż Miejska będzie tolerować
Jak długo Policja i Straż Miejska będzie tolerować wyścigi szleńców na kuadach i motorach na drogach obok działek na Rybnicy w okolicy ul Granicznej ? Dziś taki wariat na motorze o mało nie rozjechał tam matkę z dzieckiem w wózku .Czy musi tam dojść do tragedii by ktoś z Policji lub Straży Miejskiej tym się zainteresował ? ...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Panie Radny Kukucki czy to prawda, że za darmo podłączacie
Panie Radny Kukucki czy to prawda, że za darmo podłączacie Pałac Biskupi do MPEC i stąd te rozwalone zremontowane niedawno drogi???. Od mieszkańców starówki wołaliście ogromnej kasy za podłączenie!!! A ile za to zapłacili Biskupi???
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Marchewa Włocławek
Panie radny Bieńkowski dziś pędził Pan ponad 40 km/h pod
Panie radny Bieńkowski dziś pędził Pan ponad 40 km/h pod blokami Pogodnej, mijając bokiem "martwych policjantów" na jezdni, jeszcze w dodatku rozmawiał pan przez telefon w czasie jazdy. Była godzina przed 15. Do której Pan pracuje i czemu Pan tak nierozważnie postępuje w tak ruchliwym miejscu jak bloki przy Pogodnej? Pozdrawiam, jeśli...
Komentarzy35
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KalinaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA