Forum Włocławek

Wiecie ludzie, śledzę sobie od wczoraj sytuację w USiA i w
Wiecie ludzie, śledzę sobie od wczoraj sytuację w USiA i w pewnym momencie pomyślałem, że gdyby Sandy uderzyła w Polskę to by już nie było Polski, lecz olbrzymia nieuzbrojona działka budowlana;)
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Drodzy Państwo, chciałbym poruszyć temat osiedla bloków
Drodzy Państwo, chciałbym poruszyć temat osiedla bloków które powstaje przy ul. Wilgi na Michelinie. Obecnie stoją już tam 4 bloki. Dojazd natomiast to jakaś tragedia. Piach z dziurami i dołami przez które nie da się jeździć.Czy miasto nie może utwardzić owej drogi?Kto daje zgodę na budowę osiedli bez drogi dojazdowej.?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Witam moi Drodzy Państwo. Chciałam poruszyć temat bardzo
Witam moi Drodzy Państwo. Chciałam poruszyć temat bardzo mnie denerwujący. Czy wyobrażacie sobie że Osoby Niepełnosprawne zamiast jechać na wycieczki typu morze, góry itp jeżdżą Opiekunów Rodzina!? Przecież tym ludziom należy się jak najwięcej rozrywki ! Oni nic z życia nie mają! Ale Kierowniczka musi zabrać sobie Rodzinkę po...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MariaWłocławek
Wczoraj na ul Piaski był ciekawy widok - młodzież
Wczoraj na ul Piaski był ciekawy widok - młodzież przerzucała kawałki sztucznej trawy z boisk OSiR na ulicę -czy te boiska nie mają stałego nadzoru ? To chyba tereny podległe Urzędowi Miasta ? Nie szkoda pieniędzy podatników ?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Jak zwykle przed Swiętem Wszystkich Świętych na cmentarzu
Jak zwykle przed Swiętem Wszystkich Świętych na cmentarzu komunalnym na ul. Chopina pełno liści na ścieżkach, że przejść nie można. Czyli jak co roku Zieleń Miejska czeka aż ludzie posprzątają, bo ich szlag trafia na ten syf.Tylko za co oni biorą od ludzi takie pieniądze. Czy na to nie ma silnych.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ATWłocławek
Niedawno @~????? postulował aby do czasu wybudowania w
Niedawno @~????? postulował aby do czasu wybudowania w Polsce dobrych dróg zaprzestać karania kierowców mandatami. Jak widać chyba wielu się z tym zgadza i wychodzi z założenia, że skoro drogi mamy kiepskie lub w przebudowie to właściwie wolno wszystko, np. jeździć po chodniku czy chwilę potem ingnorować czerwone...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pesoWłocławek
Nie żyje chorąży Remigiusz Muś
Nie żyje chorąży Remigiusz Muś http://niezalezna.pl/34271-nie-zyje-chorazy-remigiusz-mus-technik-jaka-40
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez donperchinoWłocławek
Europosłowie PO głosują wbrew interesom
Europosłowie PO głosują wbrew interesom Polski http://wgospodarce.pl/artykuly/980-europoslowie-po-glosuja-wbrew-interesom-polski nie sympatyzuje z PiS, nie mam zamiaru popełniać samobójstwa :D
Komentarzy4
Wyświetleń953
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~m.i.b.Włocławek
Kto blokuje"wejście"do Włocławka konkurencyjnego internetu
Kto blokuje"wejście"do Włocławka konkurencyjnego internetu kablowego? UPC i wiele innych firm oferujących swoje usługi na terenie niemaj całego kraju nie są osiągalne we Włocławku. Ciagłe awarie i nocne przerwy w nadawaniu oraz prymitywne działanie poczty S... jest uciażliwe.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OlafWłocławek
Pilnie potrzebna pomoc dla szczeniaków. Dnia 18.10.2012 do
Pilnie potrzebna pomoc dla szczeniaków. Dnia 18.10.2012 do schroniska we Włocławku trafiło 14 szczeniaków. Psiaki zostały znalezione na wysypisku śmieci w Machnaczu. Jest 9 suczek i 5 psów, wszystkie mają obecnie około 6 tygodni (na dzień 20.10.2012). Psiaki są czarne-podpalane, na jak duże psiaki wyrosną nie wiadomo - rodzice...
Komentarzy1
Wyświetleń934
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~D. P.Włocławek
,, o take Polske '' walczyli ?????
,, o take Polske '' walczyli ????? http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/nie-zyje-wojciech-harry-dabrowski-przez-kilka-tygo,1,5288535,region-wiadomosc.html --------http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/opole/rodzinny-dramat-w-opolu-donald-tusk-i-jaroslaw-kac,1,5288733,region-wiadomosc.html .Powstaje pyatnie - dla kogo ten kraj ,dla kogo...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Na Włocławskim cmentarzu komunalnym straszy mam na to nie
Na Włocławskim cmentarzu komunalnym straszy mam na to nie zbite dowody , Chciałbym w tej sprawie skontaktować się z panem Barskim z tym panem co ma w lokalnej tv swoj program , moze wie ktos gdzie mozna go spotkać?
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~oxoxoWłocławek
Zobaczcie jak solidaruchy załatwiły swoich, to już nie
Zobaczcie jak solidaruchy załatwiły swoich, to już nie komuna. Chcieliście kapitalizmu no to macie i róbcie w gacie jak czym jeszcze macie .Jeśli nie płacisz, a wynajmujesz duże mieszkanie, trafi do niego jeszcze jeden dłużnik. Masz małe lokum, zostaniesz zakwaterowany do kogoś innego. Skąd pomysł ? Pewno z filmów Barei. 800 tys....
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Aktualności dotyczące gazu łupkowego.Bądźcie
Aktualności dotyczące gazu łupkowego.Bądźcie świadomi.Proszę przeczytać,przemyśleć,przekazać. http://gazlupkowy.pl/raport-dla-ke-wydobycie-gazu-lupkowego-moze-stwarzac-duze-ryzyko/
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RaportWłocławek
CBŚ w UM!!! W niezależnych od nadzorców Włocławkiem
CBŚ w UM!!! W niezależnych od nadzorców Włocławkiem mediach mówiono wczoraj o tym, że jest prowadzone śledztwo w sprawie nieprawidłowości w przetargach za 2009-2012r Wie może ktoś coś więcej???
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~radio ErewańWłocławek
Już się śmieją z naszego znakomitego Anwilku -
Już się śmieją z naszego znakomitego Anwilku - http://www.youtube.com/watch?v=047FSBA-1Eg&feature=player_embedded
Komentarzy0
Wyświetleń522
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Czy ktoś wysłuchał dyskusji nakluczowy dla Włocławka
Czy ktoś wysłuchał dyskusji nakluczowy dla Włocławka temat ,,rasizmu na stadionach '' z udziałem pana Persona ? Polecam -w tych trudnych czasach odrobina śmiechu jest naprawdę potrzebna .
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Może ktoś mi podpowie . Czy istnieje możliwość
Może ktoś mi podpowie . Czy istnieje możliwość przedłużenia czasu oczekiwania na wybrany nr.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
decyzje już podjeli... Pierwszy kandydat do fotela
decyzje już podjeli... Pierwszy kandydat do fotela prezydenta A.D 2014 juz jest... Zgadnijcie kto???
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~prorokWłocławek
macie swojego wodza ! jedynego wybranego ! bajkopisarza ...
macie swojego wodza ! jedynego wybranego ! bajkopisarza ... waszego idola za którego będziecie tyrac do 67 lat ! http://www.youtube.com/watch?v=hgb3wpiNRnk&feature=related
Komentarzy3
Wyświetleń879
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~negocjator...Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA