Forum Włocławek

Podniecacie się bulwarami to patrzcie na to:
Podniecacie się bulwarami to patrzcie na to: http://biznes.onet.pl/nietypowa-kolista-kladka-dla-pieszych-w-rzeszowie,18860,5307600,13140014,fotoreportaze-detal-galeria
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pazdziochWłocławek
Oto jak rodzinną traumą może się zakończyć próba
Oto jak rodzinną traumą może się zakończyć próba zrobienia niewinnego kawału;))))) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zr0XNPMdmW4
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Samanta wyjaśniam zależności w spółkach miejskich(cyt.z
Samanta wyjaśniam zależności w spółkach miejskich(cyt.z Samanta.Żaden zarząd spólki nie da się politycznie zmanipulować. koniec cyt.)Zarząd spółek miejskich powoływany,odwoływany,odpowiada itp. przed radą nadzorczą spółki,rada nadzorcza powoływana,odwoływana,odpowiada itp. przed walnym zgromadzeniem wspólników którym w tym...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pomidorWłocławek
Widać jak Krzyżaki poruszaja sie po Włocławku.Ponieważ
Widać jak Krzyżaki poruszaja sie po Włocławku.Ponieważ w Toruniu nie ma zadnego przenysłu. Pracują w szkołach np LZK, Anwilu,na PTA oraz na wytwórni Petów. Tradycyjny najazd Krzyżaków na Włocławek.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrzyżakiWłocławek
Czy spotkaliście się z odmową zatrudnienia w Toruniu po
Czy spotkaliście się z odmową zatrudnienia w Toruniu po okazaniu się ,że mieszkacie we Włocławku? Mówiło mi to już kilku ludzi.Wystarczy zmienić DO i nie podawać w nowym DO miejsca zamieszkania.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~~!!!!!Włocławek
Na facebooku trwa akcja „Zdelegalizować SLD”.
Na facebooku trwa akcja „Zdelegalizować SLD”. Rozpoczęła się w poniedziałek, a przyłączyło się do niej już ponad 15 tys. osób. Liczba ta stale rośnie. Nie korzystam z tego portalu społecznościowego, ale gdybym korzystał, to na pewno poparłbym tę akcję. Przecież to spadkobiercy PZPR. Mimo, że system w którym ta...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Panie Radny Chmielewski, szkoda, że Pan nie rozumie dlaczego
Panie Radny Chmielewski, szkoda, że Pan nie rozumie dlaczego obniżyła się liczba mieszkańców naszego miasta. Pewnie przedszkolak już dobrze to wie, wie że nie jest to wina polityki Pałuckiego, niech Pan sie nie kompromituje! Demografia i okoliczne domki jednorodzinne(gm. Fabianki, gm. Brześć Kuj., gm. Włocławek itd) budowane m.in....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławiankaWłocławek
Ksiązkowy przykład jak ilośc nie przechodzi w jakośc -
Ksiązkowy przykład jak ilośc nie przechodzi w jakośc - http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/donald-tusk-bije-rekord-to-nie-udalo-sie-nikomu-od,1,5305400,wiadomosc.html - no i gdzie jest ta ,,zielona wyspa ''? Odpowiedzi nadal brak.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Czy nowy stadion będzie na siebie zarabiał??? Tak się
Czy nowy stadion będzie na siebie zarabiał??? Tak się zastanawiam, bo duże bogate miasta mają z tym problemy a my idziemy prostą drogą do jeszcze większego zadłużenia mieszkańców! Stadion, Basen, za około 40ml Przystań wioślarska, Teatry itp. Czy to będzie na siebie zarabiało??? Czy staruszkowie i biedni mieszkańcy z realnym...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Prorozwojowy_wlocekWłocławek
Czy może SLD się czegoś zaczyna bać
Czy może SLD się czegoś zaczyna bać ?http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jonski-w-internecie-widac-jak-dzialaja-ugrupowania,1,5304426,wiadomosc.html - tak samo PZPR zaczynało drogę do delegalizacji Solidarności -i jak to się skończyło ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Witam może ktoś wie w jakim celu na ulicach:
Witam może ktoś wie w jakim celu na ulicach: Gniazdowskiego,Kolskiej, Skarżyńskiego zamontowali znaki drogowe informujące że to droga osiedlowa oraz oznakowali miejsca postoju samochodów. Według mnie samochody powinno się parkować tylko w tych miejscach parkingowych, rzeczywistość jest jednak inna, w dalszym ciągu samochody parkują...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~weraWłocławek
1.Zrobili już to rondo na JPII? 2.Kiedy skończą
1.Zrobili już to rondo na JPII? 2.Kiedy skończą kapitulną? ...bo codziennie normalnie korzystałem z alei JPII i kapitulnej ale dałem sobie ostatnio spokój z tymi dwoma punktami i wolę objechać całe miasto niż się denerwować i tracić humor na cały dzień.
Komentarzy0
Wyświetleń639
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
A mi w tym mieście jest dobrze, zarabiam może i nie za
A mi w tym mieście jest dobrze, zarabiam może i nie za wiele, ale pretensje do świata schowałam w kieszeń i wzięłam się za robotę, aby za kilka lat zarabiać więcej. Nie jestem z tych, co ciągle im wszystko w tym mieście nie pasuje, ślepi udają, że nie jest o przepaść lepiej niż np. 10 lat temu.Mamy o wiele więcej możliwości...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MilusińskaWłocławek
Witam.Chciałbym się zapytać czy ktoś kto korzysta z
Witam.Chciałbym się zapytać czy ktoś kto korzysta z neostrady próbował przedłużyć ostatnio swoją umowę w ofercie "Neostrada z tabletem" i czy to mu się udało.Ja próbowałem na 3 sposoby i prawie od miesiąca słyszę ze są problemy techniczne.Czy spotkaliście się z czymś takim?Z góry dzieki za jakieś info.Pozdrawiam.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PawełWłocławek
Ciekawe co na to napisze partyjno propagandowy duet komiczny
Ciekawe co na to napisze partyjno propagandowy duet komiczny -cichy-ozon - http://biznes.onet.pl/norweski-raj-kusi-polakow-wysokimi-zarobkami,18563,5303144,1,news-detal - znowu będa zamydlać że to kłamsto ? Przyponme tylko ze brat po wyjeźdźie do Włoch pracując legalnie zarabia 14Euro na godzinę ,Włoch za tą samą prace dostaje 20 Euro...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
To jak,był zamach w Smoleńsku czy nie.Minister Radosław
To jak,był zamach w Smoleńsku czy nie.Minister Radosław Sikorski w wywiadzie udzielonym redaktorowi Żakowskiemu w RMF FM,potwierdził teorie o zamachu.Powiedział wyrażnie,że zamach był.To komu mamy wierzyć,jak nie ministrowi spraw zagranicznych.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~grzegorzWłocławek
Witam wszystkich. Opowiem wam coś aby milutko rozpocząć
Witam wszystkich. Opowiem wam coś aby milutko rozpocząć nowy, cudowny i radosny tydzień. Ostatnio dostałam pismo od byłego ABK a teraz to od KUPY ŚMIECHU o zaległościach na moim koncie. Bardzo się zdziwiłam bo jestem osobą płacącą wszystko w terminie. Udałam się ze wszystkimi potrzebnymi potwierdzeniami wpłat itp, jakież było...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cmabarowaWłocławek
Z OSTATNIEJ CHWILI - policja strzela do uczestników Marszu
Z OSTATNIEJ CHWILI - policja strzela do uczestników Marszu Niepodległości http://magielfinansowy.nowyekran.pl/post/79527,z-ostatniej-chwili-policja-strzela-do-uczestnikow-marszu-niepodleglosci
Komentarzy35
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~CzesiekWłocławek
Uwierzyliśmy w to, że będzie żyło się
Uwierzyliśmy w to, że będzie żyło się lepiej. http://www.youtube.com/watch?v=40Q_1h13oJU&list=PLDD8B2EF8561AFACB&feature=player_e mbedded#!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Powiedzcie mi, jakich głównych ulic we Włocławku nie
Powiedzcie mi, jakich głównych ulic we Włocławku nie wyremontował za swoich 6 lat rządzenia Pałucki? Już wszyscy zapomnieli jak prawie rzucali kamieniami za "1" w UM za Skrzypka? Na "1" Pałucki z 206 mln dostał 166 mln dofinansowania...Jeszcze Wam źle. Pewnie gdyby ze 4 fabryki pobudował i dam 5000 miejsc pracy to by się podobało?...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KaliszewskiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA