Forum Włocławek

witam szukam lekarza dla mojego 10 miesięcznego dziecka,
witam szukam lekarza dla mojego 10 miesięcznego dziecka, dławi się małymi grudkami chyba ma wrażliwy przełyk?
Komentarzy1
Wyświetleń988
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~szukam lekarzaWłocławek
Nareszcie prokuratura bierze się za POpaprańców Pięć
Nareszcie prokuratura bierze się za POpaprańców Pięć lat więzienia żąda prokurator dla byłej posłanki PO Beaty Sawickiej za udział w aferze korupcyjnej. Jednocześnie oskarżyciel wnosi o 3,5 roku pozbawienia wolności dla burmistrza Helu Mirosława Wądołowskiego
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Mam prośbę o informację na temat jakości telefonu
Mam prośbę o informację na temat jakości telefonu stacjonarnego z od naszej kablówki, chcę założyć tel i ciekawi mnie czy warto? Z góry dziękuję za info.Pozdrawiam
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Telefon stacjonarnyWłocławek
Kolejna zaogniona sytuacja. Czy pochówek na Wawelu
Kolejna zaogniona sytuacja. Czy pochówek na Wawelu był słuszny i przemyślany?.
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Na szczęście budują rondo na Toruńskiej i od tego ronda
Na szczęście budują rondo na Toruńskiej i od tego ronda przez tory kolejowe będzie biegł tunel a może wiadukt, potem skrzyżowanie z Promienną i dalej do Wienieckiej. U nas myśli się dużo do przodu.Nikt nie chcę TRwać, każdy chce działać.
Komentarzy0
Wyświetleń546
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Jadwiga II etapWłocławek
Polska nędza bez granic. Za leczenie chorych na raka
Polska nędza bez granic. Za leczenie chorych na raka zapłacą hurtownicy. Narodowy Fundusz Zdrowia obiecuje, że zapłaci za leki dla chorych na raka sprowadzane w ramach importu docelowego? Takie deklaracje zlozyl rzecznik NFZ Andrzej Troszyński. NFZ pokryje koszt leku sprowadzonego w ramach "importu równoległego". Jeśli cena preparatu...
Komentarzy2
Wyświetleń815
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Uwaga kolejna ,,obnizka cen leków''
Uwaga kolejna ,,obnizka cen leków'' http://wiadomosci.onet.pl/raporty/nowa-ustawa-refundacyjna/mz-przedstawilo-projekt-nowej-listy-lekow-refundow,1,5106682,wiadomosc.html- POdobna z pewnoscia do POprzedniej PO której płacimy więcej, pan Arlukowicz bierze przykład z POprzedniczki kłamczuchy Kopacz ....specjalitki od przesiewania ziemi do...
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Ryba psuje sie od głowy ...
Ryba psuje sie od głowy ... http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tomasz-lipiec-skazany-na-35-roku-wiezienia,1,5106624,wiadomosc.html ,a naśladownictwo praktykowane jest aż do POziomu sołtysa....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Trybunał Europejski zachował się jak Poncjusz
Trybunał Europejski zachował się jak Poncjusz Piłat. Orzekając w sprawie skargi rodzin katyńskich dał diabłu świeczkę i Panu Bogu ogarek.W rezultacie Rosja obwieściła swe zwycięstwo,stwierdzając że zadowolona jest z werdyktu.Trybunał bowiem nie dostrzegł z jej strony złej woli,skrytykował natomiast sposób traktowania skargi 10...
Komentarzy3
Wyświetleń898
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MoherWłocławek
Noc muzeów 2012, kiedy dokładnie taka impreza kulturalna
Noc muzeów 2012, kiedy dokładnie taka impreza kulturalna będzie miała miejsce we Włocławku, czy ktoś z Was był w zeszłym roku, i dokładnie, które muzea będą otwarte, na jakiej ulicy i co warto tam było zobaczyć w zeszłym roku ?
Komentarzy1
Wyświetleń683
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Noc muzeów 2012Włocławek
Gratulacje dla geniusza inżynierii drogowej (zapewne z MZD)
Gratulacje dla geniusza inżynierii drogowej (zapewne z MZD) za zamknięcie kolejnego odcinka ul. Toruńskiej.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Ponury ŻniwiarzWłocławek
Breivik uwaza sie za niewinnego.Nie wyraza zadnych uczuc w
Breivik uwaza sie za niewinnego.Nie wyraza zadnych uczuc w czasie publikowanego filmu z masakry, ktora trudno zaakceptowac.Zabil 77 osob w lipcu w Norwegii. Podczas puszczania filmu, obecnym na sali rodzinom ofiar robilo sie slabo.Proces ma miejsce w Oslo.Natomiast w czasie puszczania filmu z propagandy jego partii skrajno-prawicowej lzy polecialy...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Kolejny z pis - niejaki Grocholski - robi dym. Atakuje
Kolejny z pis - niejaki Grocholski - robi dym. Atakuje nauczycielkę angielskiego za jej krytyczny stosunek wobec poniższej, propagującej nacjonalizm i ksenofobię piosenki zespołu Złe Psy. Co więcej: porównuje ową piosnkę do hymnu narodowego! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZssiwkN86u0 A tu nieco więcej...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Posłuchałem dzisiaj taką rozmowe we "Wzorcowni". " musze
Posłuchałem dzisiaj taką rozmowe we "Wzorcowni". " musze jeszcze zamówić wizyte u kosmetyczki dla Kingi no bo wiesz komunia i trzeba zrobić próbny makijaż no i wiesz ciut opalenizny żeby ładnie ta biel sukienki odbijała" koniec cytatu. Zbaraniałem! O co w tym chodzi? I jak to się ma do tych różnych wpisów o bezrobociu w mieście o...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ozonWłocławek
Tylko niewidomy mógłby nie zauważyć, że Pałucki nie
Tylko niewidomy mógłby nie zauważyć, że Pałucki nie zmienił naszego miasta na lepsze! Zresztą wyborcy tak samo zweryfikowali jego poczynania 1,5 roku temu. Robi co może, może tyle na ile stać miasto.Nie ma marazmu inwestycyjnego czy remontowego. Ja jestem zadowolony i daleko mi do rozczarowania tym Prezydentem. Problemy mają wszyscy,...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Mistrz budowlanyWłocławek
Po­nad wszel­ką wąt­pli­wość wia­do­mo już, że do
Po­nad wszel­ką wąt­pli­wość wia­do­mo już, że do ka­ta­stro­fy do­pro­wa­dzi­ły dwa wstrzą­sy, do któ­rych do­szło, gdy tu­po­lew zo­sta­wił za so­bą słyn­ną „pan­cer­ną” brzo­zę. Do od­kry­cia szcze­gó­łów ostat­nich se­kund lo­tu Tu­-154M z pre­zy­den­tem na po­kła­dzie...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pietreqWłocławek
a tymczasem w POlsce cisza ,tradycyjne zamiatanie POd dywan
a tymczasem w POlsce cisza ,tradycyjne zamiatanie POd dywan , a że Polacy byli karmieni przez parę lat solą drogową ? No to co ? Mniej emerytur do wypłaty ....tyPOwa filozofia tuskoideologii- wyborcy potrzebni przed wyborami a PO ...niech jedzą sól drogową ......
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Stać nas tylko na małe mieszkania. Czynsze, woda, energia
Stać nas tylko na małe mieszkania. Czynsze, woda, energia sa tak drogie, że niektorym brakuje na chleb. Moda na zdzieranie z ludzi przeszla już do okolicznych gmin. Ustalają coraz wyzsze podatki, opłaty za wywoz śmieci, wode, opłaty podwyzszane są co roku i nieraz o 100 %; Kredyty hipoteczne też sa bardzo niebezpieczne.Banki zaostrzyły...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Została otworzona częściowo ul 3Maja dla samochodów
Została otworzona częściowo ul 3Maja dla samochodów osobowych .Szkoda że wszyscy parkują jak popadnie a rowerzyści muszą uciekać ze ścieżki rowerowej na chodnik ,bo przecież samochód jedzie ,który nie mieści się w swoim pasie .
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pikWłocławek
Albo Polacy zmądzrzeli ,albo....250 Ero miesiecznie brutto
Albo Polacy zmądzrzeli ,albo....250 Ero miesiecznie brutto to zarobek żebraka Europy nie upoważniajacy do otrzymania kredytu http://biznes.onet.pl/nieudany-marzec-na-rynku-kredytow,18526,5098197,1,analizy-detal - ..chyba ,że pod zastaw ,,organów'' -POlska rzeczywistość? Czy POlitykierski plan zadłużania narodu zaczyna się sypać ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA