Forum › Włocławek

Straszny lament bo zwalniają nauczycieli.Biedni nauczyciele
Straszny lament bo zwalniają nauczycieli.Biedni nauczyciele a nauczycielki jeszcze biedniejsze. Niektórym skończy się wydawanie po 6 tys zł miesięcznie na ciuszki we Wzorcowni i robienie rewii mody w szkołach.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~swojakWłocławek
W Łodzi godzina jazdy kursanta to 35 zł,we Włocławku 50
W Łodzi godzina jazdy kursanta to 35 zł,we Włocławku 50 zł.
Komentarzy4
Wyświetleń986
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~HeniekWłocławek
Skończony basen dalej
Skończony basen dalej budowany? http://www.przetargi.egospodarka.pl/172530_Wykonanie-instalacji-wentylacji-mechanicznej-nawiewno-wywiewnej-pomieszczen-ajentow-w-ramach-zadania-pn-Budowa-miedzyosiedlowego-basenu-miejskiego_2012_2.html Ciekawe jakie będą tego koszty?
Komentarzy1
Wyświetleń670
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~RaportWłocławek
Pizzeria M... na Kazika niezwykle szanuje swoich klientow.
Pizzeria M... na Kazika niezwykle szanuje swoich klientow. Punkt 22 swiatla sa gaszone a sami zainteresowani czuja sie zupelnie zbedni. Sprawa powinen zainteresowac sie wlasciciel, bo takim zachowaniem kolejnych mieszkancow chcacych zostawic pare groszy sie nie zyska. To nie pierwsza tego typu sprawa. Pozdrawiaja niezadowoleni klienci.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~xWłocławek
Znam panią 58 lat. Nie otrzymała zapomogi. Jest chora. brak
Znam panią 58 lat. Nie otrzymała zapomogi. Jest chora. brak jej na lekarstwa, czynsz, prąd i wode. Poszła po zapomoge, bo emerytury jeszcze nie ma, pracy oczywiście nie moze znalezc a do emerytury ma 9 lat !!! Urzad marszałkowski nie przekazal pieniedzy ! ale na inne bzdury, nagrody, czternastki nie mowiąc juz o trzynastkach, ulgach dla...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
panie prezydencie to co się robi na 1 przechodzi wszystkie
panie prezydencie to co się robi na 1 przechodzi wszystkie możliwości proponuje poświęcenie przez super kiecola anty klera merynga
Komentarzy4
Wyświetleń994
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~znajomyWłocławek
To co wyprawia się w gminie Włocławek zakrawa o pomstę
To co wyprawia się w gminie Włocławek zakrawa o pomstę Niebios. Pani Braszkiewicz namaszczona na Wójta gminy przez niezatapialnego Stanisława W. ( PZPR!!!)obstawiła się ludźmi ....... Przykład ostatnia awaria kanalizacji w Kruszynie- Pan Radosław wybitny fachowiec w dziedzinie gospodarki komunalnej omal nie kazał demontażu wiejskiej...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~lolita loloekWłocławek
Od czego to naprawdę
Od czego to naprawdę powstało? http://www.wiocha.pl/625424,Kochana_i_bezpieczna_kolej http://img.wiocha.pl/linkimages/1/4/1491508b7ad6dc188672970282e779b9.jpg[/img]
Komentarzy1
Wyświetleń999
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Dzieki internetowi mozna znalezc pomoc i dobra rade !
Dzieki internetowi mozna znalezc pomoc i dobra rade ! - Zobaczcie jak ludzie na forach internetowych piszą o problemach i jaką otrzymują pomoc: PROBLEM: Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie...
Komentarzy2
Wyświetleń987
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez amityrWłocławek
Michael Ansley odpowiada Solowi Campbellowi
Michael Ansley odpowiada Solowi Campbellowi http://www.youtube.com/watch?v=TqqDOhlylhM&feature=player_embedded#! nawet o naszej mieścinie wspomniał
Komentarzy0
Wyświetleń589
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~???Włocławek
Jestem bardzo zdumiony jak jednomyślni są premier Tusk i
Jestem bardzo zdumiony jak jednomyślni są premier Tusk i prezydent Komorowski.Nowa ustawa emerytalna w mig podpisana, bez jakichkolwiek poprawek.Ci dwaj panowie powinni założyć firmę,przy takiej jednomyślności dobrze by prosperowała. A ja jak o tym myślę to widzę zakłamanie , obłudę , normalnie człowiekowi zbiera się na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Nie wiem czy warto to komentować.. Oto Polska
Nie wiem czy warto to komentować.. Oto Polska właśnie: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,11836005,_Wypie_____l_nas_Urzad_Skarbowy_na_1_900_000_zl__.html?utm_medium=RSS&utm_campaign=10199882&utm_source=RSS
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez donperchinoWłocławek
czemu w kablówce nie wprowadzili tvp hd? na naziemnych leci
czemu w kablówce nie wprowadzili tvp hd? na naziemnych leci od wczoraj w hd za darmo...
Komentarzy12
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~??Włocławek
To trzeba koniecznie wysłuchać w
To trzeba koniecznie wysłuchać w całości: http://nowyekran.tv/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=100231 I przekaż dalej, bo im więcej ludzi wie, tym kiedyś prawda się obroni wśród ludzi !
Komentarzy2
Wyświetleń894
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Koniecznie obejrzyj !Włocławek
Na mocy opublikowanego w dniu 01 marca 2012 r. we francuskim
Na mocy opublikowanego w dniu 01 marca 2012 r. we francuskim odpowiedniku polskiego Dziennika Ustaw (Journal Officiel RF nr 12 poz. 138) dekretu nr 2012-284 z dnia 28 lutego 2012 r. w sprawie obowiązkowego posiadania alkomatu przez kierującego lądowym pojazdem silnikowym, wprowadza się we Francji obowiązek posiadania alkomatu przez...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
"Wypier… nas Urząd Skarbowy". Zbigniew Stonoga: 1,9
"Wypier… nas Urząd Skarbowy". Zbigniew Stonoga: 1,9 mln zł ugrzęzło w urzędzie nawet na sto lat" http://natemat.pl/16785,wypier-nas-urzad-skarbowy-zbigniew-stonoga-1-9-mln-zl-ugrzezlo-w-urzedzie-nawet-na-sto-lat LIBERALNA POLSKA, czy MOZE KOLESIOSKO-BIUROKRATYCZNO-URZEDNICZA ??
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Przekaż dalej!Włocławek
Szanowny Panie Prezydęcie Baracku, z prawdziwym bulem
Szanowny Panie Prezydęcie Baracku, z prawdziwym bulem przyjąłem informację, o użyciu przez Pana zwrotu "polski obóz śmierci" i to w tak podniosłej chwili. Jako dyplomowany historyk - któremu co prawda magisterkę napisał teściu w 11 dni, ale co tam - pragnę przypomnieć Panu, że nic takiego jak "polskie obozy śmierci" nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~~~~~Włocławek
Idę sobie wyrzucić śmieci do śmietnika a tu niespodzianka
Idę sobie wyrzucić śmieci do śmietnika a tu niespodzianka śmietnik zamknięty na 4 spusty, ale spoko mam stary klucz od śmietnika który spółdzielnia dała mi parę lat temu. Niestety nie pasuje więc idę do innego 2 bloki dalej a tam też zamknięty ale jest kartka że nowe klucze po 5 zł można odebrać w spółdzielni. Kupka śmieci...
Komentarzy3
Wyświetleń894
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mieszkaniec ZazamczaWłocławek
3 liga kuj-pom w piłce ręcznej jest coraz biedniejsza w
3 liga kuj-pom w piłce ręcznej jest coraz biedniejsza w zespoły co sprawia, że awans na kolejny szczebel rozgrywek jest otwarty. Warto więc pomyśleć o utworzeniu we Włocławku klubu piłki ręcznej. Dodatkowo opierając go o zespoły młodzieżowe dając nowe możliwości włocławskiej młodzieży.Jeśli są we Włocławku zawodnicy,...
Komentarzy0
Wyświetleń578
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Piotr Klemiński Włocławek
Nie jestem absolutnie zaskoczony wypowiedzią Exelencji: "-
Nie jestem absolutnie zaskoczony wypowiedzią Exelencji: "- Dlatego oskarżam część elit politycznych naszego kraju o niesprawiedliwe traktowanie katolickich środków przekazu, o cyniczny upór i wielomiesięczną głuchotę, o manipulowanie prawem na posiedzeniach KRRiT oraz w Sejmowej Komisji Kultury, która wielokrotnie głosami...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Dziadek Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA