Forum › Włocławek

Mam wrazenie, ze pisza o
Mam wrazenie, ze pisza o Wloclawku: http://www.rp.pl/artykul/879077,882727-Gangi-kupuja-urzednikow.html Smutne
Komentarzy2
Wyświetleń760
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Wloclawek?Włocławek
Obejrzyjcie sobie to wideo, które właśnie zniknęło ze
Obejrzyjcie sobie to wideo, które właśnie zniknęło ze strony TVP. Mówi się tam prawdę: http://www.youtube.com/watch?v=p0QwDMgXdC0&feature=youtu.be Polecam. Warto zwłaszcza od 5:30
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~VideoWłocławek
blagam może ktoś z was wie kiedy zaczynają się biesiady
blagam może ktoś z was wie kiedy zaczynają się biesiady kasztelanskie w 2012r....
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bezimienna0144Włocławek
na Oddział Ortopedii przyjmowana była moja mama,
na Oddział Ortopedii przyjmowana była moja mama, usłyszałam przypadkiem ze oddział mają zamykać w następnym tygodniu, mama miała zakładaną proteze wiele lat temu, jest bardzo zadowolona i dlatego na operacje drugiej nogi jeszcze raz zdecydowała sie we wloclawku, o co chodzi z naszym szpitalem, remontują go zeby pozamykać wszystkie...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~marzena klosWłocławek
"Trójka dzieci przeżyła prawdziwy koszmar podczas
"Trójka dzieci przeżyła prawdziwy koszmar podczas pierwszej spowiedzi. Proboszcz kazał im wyjść z kościoła bo nie zapłaciły po 120 złotych. – Tak zachowuje się komornik albo poborca podatkowy a nie kapłan – mówią rodzice. W ubiegłą sobotę, 19.05., w kościele Miłosierdzia Bożego w Żarach, gdzie proboszczem jest ks....
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~komunieWłocławek
Znowu robią się koleiny na wyremontowanym odcinki jedynki.
Znowu robią się koleiny na wyremontowanym odcinki jedynki. Robią się nawet w miejscu, w którym już były poprawki gwarancyjne. To jakaś kpina!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jarmargutWłocławek
Był ktoś na sobotnim pokazie nowych autobusików MPK? Było
Był ktoś na sobotnim pokazie nowych autobusików MPK? Było coś ciekawego? Mam czego żałować?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Ludzie - z pensjami 250 Euro i emeryturami 200 Euro w/g
Ludzie - z pensjami 250 Euro i emeryturami 200 Euro w/g ,,niezależnych mediów'' jesteśmy najbogatsi w ,,starej unii'' - http://biznes.onet.pl/polakom-znacznie-latwiej-kupic-mieszkanie-niz-fran,18493,5141960,3062361,116,1,analizy-detal -takich propagandowych jaj jeszcze nie było .Wysłałem ten artykuł koledze mieszkającemu od 10 lat w...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Czy we Włocławku istnieje wypożyczalnia sprzętu
Czy we Włocławku istnieje wypożyczalnia sprzętu turystycznego, rowerów ? Kiedyś dobrym obyczajem było istnienie takiej wypożyczalni przy MOSiR-ach .Przy naszym też miała być podobno otwarta wypożyczalnia rowerów -taka informacja-obietnica ukazała się w TV Kujawy w ub roku chyba z ust dyrektora . Moja młodzież przygotowuje sobie w...
Komentarzy16
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena3
„Im dalej idziesz, tym mniej wiesz”. (Laozi
„Im dalej idziesz, tym mniej wiesz”. (Laozi właściwie Li Er filozof chiński) Kiedyś, bardzo, bardzo dawno bo chyba około 60 – ciu lat temu, czytałem wydana w okresie międzywojennym monografię Włocławka. Prawdopodobnie, jeżeli dobrze pamiętam autorstwa włocławiaka. Z opowiadań swego Dziadka wiem, ze poza...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Dziadek Włocławek
MPK rozwiązało kilka dni temu umowę z jedną z firm
MPK rozwiązało kilka dni temu umowę z jedną z firm kanarkowych. Czyżby przyczyną takiego stanu rzeczy była coraz mniejsza liczba mieszkańców Włocławka podróżujących na gapę? A może pracownicy firmy "W" nie dali rady podróżującym na tyłach autobusu karkom?
Komentarzy1
Wyświetleń623
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Jak zapewniają ,,niezależne media'' w Polsce jest już
Jak zapewniają ,,niezależne media'' w Polsce jest już bezpiecznie...... -to w kontekście najazdu kibiców na Euro .A tymczasem .... http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/brutalny-mord-w-warszawie-kim-byli-turysci,1,5141436,region-wiadomosc.html - Czy zamordowanie pary niemieckich emerytów w STOLICY Polski świadczy o zapewnieniu...
Komentarzy4
Wyświetleń982
Śledzących1
Ocena0
„Im dalej idziesz, tym mniej wiesz”. (Laozi
„Im dalej idziesz, tym mniej wiesz”. (Laozi właściwie Li Er filozof chiński) Kiedyś, bardzo, bardzo dawno bo chyba około 60 – ciu lat temu, czytałem wydana w okresie międzywojennym monografię Włocławka. Prawdopodobnie, jeżeli dobrze pamiętam autorstwa włocławiaka. Z opowiadań swego Dziadka wiem, ze poza...
Komentarzy0
Wyświetleń587
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Dziadek Włocławek
Piosenka Ukrainy na Euro2012. Przynajmniej mają normalny
Piosenka Ukrainy na Euro2012. Przynajmniej mają normalny teledysk i nie śpiewają emerytki;), chociaż przyznam, że nasza wpada w ucho;p http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qniQfkIZAnI
Komentarzy1
Wyświetleń850
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez donperchinoWłocławek
Przekręt i Trwam . O co walczy Rydzyk ?
Przekręt i Trwam . O co walczy Rydzyk ? http://wyborcza.pl/1,75248,11778891,Znani_artysci_i_dziennikarze_apeluja__nie_dla_naciskow.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Polityk Platformy Obywatelskiej zatankował do służbowej
Polityk Platformy Obywatelskiej zatankował do służbowej limuzyny 64 tys. litrów paliwa za 276 tys. złotych. Marszałek Borusewicz kursował głównie na trasie Warszawa - Gdańsk - Warszawa, czyli z pracy do domu i z powrotem do pracy. Na drugim miejscu znalazł się premier Donald Tusk (54 l.) - 222 tys. kilometrów w ciągu 4 lat. Trzeci...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~~~~~Włocławek
Czy rowerzyści muszą zablokowac ul. Toruńską za
Czy rowerzyści muszą zablokowac ul. Toruńską za Oczyszczalnią ścieków? Dzięki naszym urzędasom nadzorującym inwestycje mamy rozkopaną ścieżkę rowerową. Równocześnie z od strony północnej na tym samym odcinku rozkopany jest chodnik. Którędy mamy jeździć? Nie pozostaje innego wyjścia tylko korzystać z jezdni i zablokować...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kickWłocławek
Pracownicy Anwilu korzystający z pogody i dojeżdżający do
Pracownicy Anwilu korzystający z pogody i dojeżdżający do pracy rowerami dziękują drogowcom za pamięć i rozkopanie obu stron remontowanej "jedynki". Zerwano starą ścieżkę rowerową i jednocześnie zablokowano chodnik po przeciwnej stronie. Pozostaje tylko przejazd przez las, albo poruszanie się wśród stojących w korku samochodach....
Komentarzy3
Wyświetleń986
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~czajnikWłocławek
Formy finansowania Kościoła katolickiego z budżetu
Formy finansowania Kościoła katolickiego z budżetu Rzeczpospolitej Polskiej: Finansowanie nauczania religii. Finansowanie uczelni i szkół katolickich. Finansowanie wydziałów teologicznych na uczelniach publicznych. Dotacje na budowę obiektów sakralnych. Fundusz kościelny. Dotacje na konserwację zabytków i obiektów...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
MUX1 NTC z nadajnika Płock-Rachocin już nadaje na kanale
MUX1 NTC z nadajnika Płock-Rachocin już nadaje na kanale 25. Do 31.05. nadaję emisją testową!! Ale nadaje.
Komentarzy0
Wyświetleń543
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~IgorWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA