Forum › Włocławek

Czy nie uważacie drodzy forumowicze,że naszemu miastu
Czy nie uważacie drodzy forumowicze,że naszemu miastu potrzebna jest pokoleniowa zmiana władzy? Czas na ludzi z pokolenia 30 - 40 latków, nieobciążonych starym myśleniem, PRL-em, gotowych na wyzwania i podjęcie ryzyka. Dzisiejsza elita rządząca miastem ma średnią wieku 62+, za dwa lata będą emerytami... Jak mamy zatrzymać młodych i...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~plusminusWłocławek
Zobacz @dzonny czy te solidaruszki czymś się różnią od
Zobacz @dzonny czy te solidaruszki czymś się różnią od twoich komuszków? Hahaha [url=http://www.wiocha.pl/650742,Bardzo_wazni_goscie_beda_jechac][img]http://img.wiocha.pl/linkimages/c/7/c75109b5aa5516400a469c5711a5a255.jpg[/img][/url]
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Jak uchronić się od mobbingu dyrektora szkoły? - w
Jak uchronić się od mobbingu dyrektora szkoły? - w stosunku do nauczycieli i pracowników.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wl.Włocławek
Euro-czkawka. Firmy będą upadać? A nasz Rząd ? Kolejne
Euro-czkawka. Firmy będą upadać? A nasz Rząd ? Kolejne firmy, upadają przez to, że wygrały prace przy inwestycjach na Euro 2012. Teraz nie mogą odzyskać pieniędzy, zatory płatnicze przewracają nawet rozsądnych przedsiębiorców. Na wystawienie „faktury za Euro” na razie jeszcze za wcześnie, ale można już przewidywać,...
Komentarzy3
Wyświetleń940
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Napruty ziołami skazany na karę śmierci
Napruty ziołami skazany na karę śmierci http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/skrocili-skazanca-o-glowe-za-czary,259531.html W Polsce winni być skazani wszyscy czarni szamani, którzy mamią ludzi wieczną szczęśliwością...w niebie..Ciekawe czy za pedofilstwo byliby skazani...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Zastanawia mnie głupota Polaków dotycząca Euro
Zastanawia mnie głupota Polaków dotycząca Euro 2012,popadliśmy w jakiś trans, staliśmy się oszołomami,a wystarczy tylko pomyśleć zastanowić się nad rzeczywistością. W kraju tak biednym że tysiące rodaków musiało wyemigrować za chlebem, drugie tyle jest na bezrobociu, gdzie nie mamy zapewnionego żadnego socjalu, upadają...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~polaWłocławek
Czy mnie wzrok myli czy zamierzają wbić kolejne światła
Czy mnie wzrok myli czy zamierzają wbić kolejne światła na Toruńskiej, tym razem na skrzyżowaniu z trasą na Brzezie/Inowrocław? Czy nie przesadzacie z tą sygnalizacją, chcecie już totalnie zatrzymać ruch na i tak zapchanej Toruńskiej w godzinach szczytu? Nigdy tam świateł nie było i nie było problemu. W ogóle niedługo to będzie...
Komentarzy1
Wyświetleń716
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KtośWłocławek
Przestrzegam wszystkich mieszkańców Włocławka przed
Przestrzegam wszystkich mieszkańców Włocławka przed punktem ksero na os. Południe. Byłem tam dzisiaj wydrukować pracę magisterską. Na pendrivie miałem dwie wersje: "Praca magisterska jednostronnie drukowana" i "Praca magisterska dwustronnie drukowana". Zgodnie z nazwami plików poprosiłem o wydrukowanie jednej wersji jednostronnie...
Komentarzy8
Wyświetleń8K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Niezadowolony klientWłocławek
Nasz kryminalistyczny i łobuzerski rzad podpisal jeszcze
Nasz kryminalistyczny i łobuzerski rzad podpisal jeszcze gorsza wersja ta, o ktorej nie mowilo sie reformy emerytalnej.Emerytury mogą być niższe niż obiecywał to rząd Częściowa emerytura wyniesie nie połowę, ale zaledwie 30 proc. świadczenia. To oznacza poziom 400 zł miesięcznie. Miało być tak, że 62-letnie kobiety i 65-letni...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
"Drogowcy skończyli rozbudowę ponad kilometrowego odcinka
"Drogowcy skończyli rozbudowę ponad kilometrowego odcinka ul. Polnej. Robotnicy z pruszkowskiej firmy Strabag poszerzyli fragment trasy od ul. Chrobrego do Grudziądzkiej do drogi czteropasmowej z dwoma pasami ruchu w każda stronę. Zrobili też odwodnienie i kanalizację deszczową, ustawili oświetlenie i posadzili zieleń. Po jednej stronie...
Komentarzy3
Wyświetleń831
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AMBICJE ludzieWłocławek
Gdzie się podział Antydziałkowiec? Czyżby pojechał do
Gdzie się podział Antydziałkowiec? Czyżby pojechał do Wąchocka lub charata w gałę?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
Taki jest koniec naszego Euro 2012 w Polsce
Taki jest koniec naszego Euro 2012 w Polsce http://i46.tinypic.com/1g4ub7.jpg
Komentarzy1
Wyświetleń801
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~s-jaWłocławek
Uwaga!!!!! Mieszkańcy prawie 200-tu tysięcznego Bytomia
Uwaga!!!!! Mieszkańcy prawie 200-tu tysięcznego Bytomia odwołali prezydenta miasta i jego świtę. Będą nowe wybory.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Mam pytanko: Jaka jest odpowiedniejsza nazwa, bo mamy PZLA
Mam pytanko: Jaka jest odpowiedniejsza nazwa, bo mamy PZLA Polski Związek Lekkiej Atletyki ale np są Mistrzostwa Świata w Lekkoatletyce, nie powinna być ujednolicona nazwa? Ostatnio nawet na pasku informacyjnym w TV K.ujawy były wiadomości: "Lekka Atletyka:(tu coś o Lewandowskiej;p)" Tak samo tu http://www.kpzla.pl/ na logo "Związek...
Komentarzy1
Wyświetleń890
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez donperchinoWłocławek
Witam Orietuje się ktoś czy w mieście zwanym
Witam Orietuje się ktoś czy w mieście zwanym włocławkiem,możliwe jest dostać pracę w którejś z tych firm nie mając wujka na kierowniczym stanowisku?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~GSL / DPD / DHL pytanko.Włocławek
W Bydgoszczy odbyl sie marsz Milczenia w proteście przeciwko
W Bydgoszczy odbyl sie marsz Milczenia w proteście przeciwko homofobii.W Polsce każdego roku tysiące osób homo-, bi- czy transseksualnych walczy o prawo do bycia akceptowanym przez społeczeństwo. Na co dzień często zmuszone są milczeć, by nie narazić się na kpiny, zaczepki i drwiny. Zgadzam sie. Ten kosciol i niektorzy politycy...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Włocławek jest największą wsią, imprezy na poziomie
Włocławek jest największą wsią, imprezy na poziomie Radziejowa czy Kowala. Życzę powodzenia, fajny skansen robicie mieszkańcy, mentalnie wciąż jeszcze jakby na wsi, księża, którzy tworzą niezłą grupę BMW i czerwono-solidarnościowa mafio łasa na kasę i stołki, nie robiąca niczego ambitnego, wychodzącego ponad to co jest....
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Moher Komuna SolidarnośćWłocławek
Niestety w cieniu mistrzostw inna gra trwa
Niestety w cieniu mistrzostw inna gra trwa dalej. http://niezalezna.pl/29972-gen-petelicki-nie-zyje
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~RaportWłocławek
Obudziłem się dzisiaj rano i z nieukrywanym smutkiem
Obudziłem się dzisiaj rano i z nieukrywanym smutkiem odnotowałem rezultat wydatkowanych miliardów złotych na promocje naszego kraju w Europie (w szerokim Świecie niewielu jest zainteresowanych). Zabawa się skończyła teraz trzeba będzie spłacać kredyty i obligacje...Ciekawe co będzie pierwsze VAT=25% bo przecież tak jest w DDR czy...
Komentarzy1
Wyświetleń708
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
Byłem wczoraj na Zielonym Rynku na meczu. Atmosfera bardzo
Byłem wczoraj na Zielonym Rynku na meczu. Atmosfera bardzo fajna, pozdrowienia dla kibiców. Rozczarowełem się jednak strasznie tym telebimem, nie wiem czy to problem z rozdzielczością czy ostrością, ale jakość obrazu była bardzo słaba, do tego stopnia, że nie było widać ani zegara, ani napisów z wynikiem, czy podpisów w momencie...
Komentarzy0
Wyświetleń549
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DawidWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA