Forum › Włocławek

Gdzies slyszalem o rewitalizacji paku im Sienkiewicza jezeli
Gdzies slyszalem o rewitalizacji paku im Sienkiewicza jezeli bedzie podobnie jak z bulwarami to serdecznie dziekuje. Ci dzentelmeni od czerwonego sztandaru niszcza nasze zabytki w 70 latach zniszczyli zabytkowy dworzec PKP zostalo to co widac zniszczyli zabykowe hale na rynku nastepcy tych dzielnych budowniczych kiedy dorwali sie do wladzy...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jaWłocławek
Polski jasnowidz zmarl. Wydał autobiografię. Ludzie kupuja
Polski jasnowidz zmarl. Wydał autobiografię. Ludzie kupuja to !!! Tylko czy przewidzial swoja smierc i na kiedy ? Szkoda, ze Polacy szalejacy za walesowska Solidarnoscia i glosujacy na kleryko-liberalow, a ktorzy zgotowali ludziom pieski los, nie zasiegneli porad jasnowidza.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Około 100 policjantów z Włocławka otrzymało awanse. Czy
Około 100 policjantów z Włocławka otrzymało awanse. Czy na pewno akcje naszej policji są aż tak spektakularne, że tylu osobom należy się gratyfikacja? Awans ma być nagrodą i wyróżnieniem przyznawanym nielicznym, którzy na prawdę na to zasługują a nie rozdawanym na lewo i prawo. Znalezienie 0,5 grama narkotyków i wypisywanie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AntyWłocławek
We Francji trwa walka pomiedzy prawica i lewica. Zgodnie ze
We Francji trwa walka pomiedzy prawica i lewica. Zgodnie ze swoja kampania wyborcza Holande obnizyl Vat, powrocil do emerytury od 60 lat, dzisiaj senat zatwierdzil podatek od transakcji na gieldzie i podagtek od wielkich fortun w wysokosci 75% dla tych, ktorzy maja rocznie pobnad 1,3 miliona euro. Kontrola przedsiebiorstw, ktore przyjely pomoc i...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Czy ktoś może wie dlaczego ulica Tumska jest
Czy ktoś może wie dlaczego ulica Tumska jest zamknięta?Jeżdżę tamtędy dość często i widzę że ulica jest wyremontowana, lecz znak zakazu ruchu i bariery cały czas stoją.Otwarcie tej ulicy odciążyłoby ruch z ulic Żabiej, Królewieckiej,Złotej oraz Zielonego Rynku.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Witek.KWłocławek
W głowie sie nie miesci co mozna przeczytac wbijajac o
W głowie sie nie miesci co mozna przeczytac wbijajac o gogle 'zydzi w polskim rzadzie" jest tam nazwisko Walesy, Kwasniewskiego i wielu innych rządzących Polską
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~marianWłocławek
Dziś ok godziny 11 taki dziwny mężczyzna (płaszczyk z
Dziś ok godziny 11 taki dziwny mężczyzna (płaszczyk z czarnej podszewki , czarna mycka na głowie ,za długie skarpety ,tłuste pejsy do ramion, zapach czosnku i czegoś jeszcze )ukradkiem fotografował ruderę przy skrzyżowaniu Polnej i Królewieckiej . Czyżby pamiątkowe zdjęcia miały być wywiezione do Izraela jako dowód w sprawie o...
Komentarzy33
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
W Bydgoszczy ludzie domagaja sie etatow, i nie umow
W Bydgoszczy ludzie domagaja sie etatow, i nie umow zlecenia. A emerytura od 67 lat ! 5 mln Polaków, przewaznie młodych, pracuje na „śmieciówkach”. Nie mają prawa do urlopu, chorobowego, emerytura bedzie głodowa. Rzecznik prasowy Komisji Krajowej WZZ "Sierpień 80" ostrzega przed wzrostem samobojstw. Polska Partia Pracy,...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Koledzy(kolesie) Pawlaka podczepieni pod Agencję
Koledzy(kolesie) Pawlaka podczepieni pod Agencję Modernizacji Rolnictwa biorą miliony aż huczy a pan premier co robi ? -ano pan premier w majestacie przyjmuje dymisję i obiecuje(!!!!!??????) ,że skontroluje .Powstaje pytanie kogo skontroluje ? Może kolesi których tam z namaszczeniem obsadzał i błogosławił razem z Pawlakiem ? Bo od...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży Ochotniczych Hufców
Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży Ochotniczych Hufców Pracy we Włocławku powinno się wstydzić za swoją pracę. Oferują ludziom oferty pracy, które można w zaledwie 3 minuty znaleźć na najpopularniejszych włocławskich portalach (np. zrywanie wiśni, ogórków, agent ubezpieczeniowy) i na dodatek przechwalają się w telewizji jak to...
Komentarzy1
Wyświetleń718
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wstydWłocławek
moze ktos z was wie, gdzie we włocławku mozna kupic troche
moze ktos z was wie, gdzie we włocławku mozna kupic troche wiekszosc ilosc papierosow, ale placac karta? podzwonilem dzis po kilku "hurtowniach" i nie przyjmuja platnosci karta.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pytanko:Włocławek
Sezon "ogórkowy" w pełni więc PSL wypuścił zatrutą
Sezon "ogórkowy" w pełni więc PSL wypuścił zatrutą strzałe i rozpoczęły się igrzyska. Koryto się przelało i co za dużo to i świnia nie zje -mówi stare ,ludowe przysłowie. Pęknie koalicja czy nie? to iście hamletowskie pytanie. Może wybory już jesienią? Oj już łapki zacierają tu i tam ale nic z tego- władza to piękna rzecz...
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Dla wszystkich, którzy czekają na film Wajdy o
Dla wszystkich, którzy czekają na film Wajdy o Wałęsie.... http://www.youtube.com/watch?v=HH-eE7c7BM0
Komentarzy3
Wyświetleń997
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez rollnickWłocławek
Centrum Badań Biologicznych przy PAN podało iż mamy
Centrum Badań Biologicznych przy PAN podało iż mamy inwazje biedronki azjatyckiej ,którą angielscy uczeni nazwali 'Arlekin lady B". Biedronka to ma zdolność zmiany swego ubarwienia zupełnie jak kameleon a ilość kropek też ulega zmianie. Naukowcy jednoznacznie nie mogą stwierdzić czy jej ukąszenia nie są grożne dla człowieka-...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Kościelna bieda, a może mafiosi? Tak wyglądają prawdziwi
Kościelna bieda, a może mafiosi? Tak wyglądają prawdziwi katolicy - http://prawdziwikatolicy.blogspot.com/2012/03/legalna-mafia-2-samochody.html
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
A co myślicie moi drodzy o bezkarnym żerowaniu
A co myślicie moi drodzy o bezkarnym żerowaniu Watykańczyków na naszym społeczeństwie ?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~niby katolikWłocławek
Zgodnie z namowami znajomych przeniosłem się do nowej
Zgodnie z namowami znajomych przeniosłem się do nowej przychodni na ul. Wiejskiej. To co spotkało mnie ze strony dr K. przechodzi wszelkie granice. Nie chciała wystawić skierowania na badania, które każdemu z nas się należą. Widocznie dla tej pani liczą się niższe koszty niż zdrowie pacjenta. Po takim doświadczeniu wróciłem do...
Komentarzy1
Wyświetleń658
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PacjentWłocławek
Ostatnio pojawily sie kleszcze atakujace ludzi. Wiemy, ze
Ostatnio pojawily sie kleszcze atakujace ludzi. Wiemy, ze Sanepid ostrzegal nas zatruciami pokarmowymi, pogryzieniami, ukąszeniami przez żmije, owadami...w trakcie nieostrożnego spędzania wolnego czasu na łonie natury. Ale jakie zachowywanie sie ostrozne ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
a ja mam wszystkich w trójkącie bermudzkim
a ja mam wszystkich w trójkącie bermudzkim
Komentarzy4
Wyświetleń978
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pazdziochWłocławek
witam.mam pytanie-robiac zakupy,jaka cena obowiazuje-ta przy
witam.mam pytanie-robiac zakupy,jaka cena obowiazuje-ta przy towarze na polce czy ta przy kasie? zawsze myslalam,ze ta na polce,jednak moze byc inaczej.robiac dzis zakupy w drogerii a.... przy ul promiennej,kupilam 4 rodzaje kosmetykow z czego tylko jedna cena sie zgadzala.pani mnie poinformowala,ze i tak musze zaplacic taka cene,ktora ona ma w...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~liwiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA