Forum › Włocławek

Dziś byłem świadkiem groteski na Bulwarze sportu i
Dziś byłem świadkiem groteski na Bulwarze sportu i Rozkoszy. Otóż młody człowiek na wózku inwalidzkim dojechawszy do końca ulicy 3-go maja z rozpaczą w oczach zrozumiał, że najnowszy twór Urzędników miejskich jest niedostępny dla inwalidów! W towarzystwie dwóch ludzi mówiących po angielsku było widać, że dość mocno...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~radio ErewańWłocławek
Witam jestem lokatorem kamienicy przy ulicy żytniej 57/59 i
Witam jestem lokatorem kamienicy przy ulicy żytniej 57/59 i mam problem otóż od ponad roku nasza "gospodyni" zakręciła wszystkim lokatorom wodę, dlatego że część lokatorów nie płaciła za wynajem, ucierpieli na tym wszyscy , sprawa była zgłaszana do sanepidu , ponieważ mogą rozwinąć się choroby zakaźne, a także do urzędu...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DesperatWłocławek
pochwycmy mojm zdaniem ekonomiczny pomysł ;wytwarzanie
pochwycmy mojm zdaniem ekonomiczny pomysł ;wytwarzanie energi ekologicznej przez wiezniow w zakladzie karnym Miasto inwestuje w rowery ktore napędzają turbinki elektryczne ,mamy zysk zenergi ,więzniowie się nie nudzą ekolodzy są zadowoleni
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~galWłocławek
Jak szybko surfuje świat. Dzisiaj łącze to za mało.
Jak szybko surfuje świat. Dzisiaj łącze to za mało. Teraz potrzebujemy „szerokiego pasma”, aby w pełni korzystać z nowoczesnego internetu. Globalne badanie szybkości pobierania danych wykazuje, że w wielu regionach świata szybkie łącze to nadal luksus. Polska ciągle jest w ogonie Europy. Badanie szybkości pobierania,...
Komentarzy0
Wyświetleń605
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MoherWłocławek
Wczorak przy REALU, spotkala mnie dziwna sytuacja, paru
Wczorak przy REALU, spotkala mnie dziwna sytuacja, paru wyrostkow w BMW z rejestracja CWL chcialo ukrasc mi wycieraczki w samochodzi. NIby zarty ale kiedy przyszlam do samochodu wlasnie jedna byla juz zdemontowana. Smiali sie ze to niby zarty i nic sobie nie robiac rzucili ja na ziemie i odjechali.
Komentarzy3
Wyświetleń897
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OburzonaWłocławek
Co bedzei budowane na Zazamczu pyrz Satfilmie. Cos duzego.
Co bedzei budowane na Zazamczu pyrz Satfilmie. Cos duzego. Koljny market? Chyba troche ich juz za duzo. A jezeli kolejny to jaki?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LeonWłocławek
Warto na Czarne jechac czy na Wixe. Gdzie teraz fajniej?
Warto na Czarne jechac czy na Wixe. Gdzie teraz fajniej?
Komentarzy3
Wyświetleń972
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~BlondiWłocławek
Jak długo Policja i Straż Miejska będzie tolerować
Jak długo Policja i Straż Miejska będzie tolerować wyścigi szleńców na kuadach i motorach na drogach obok działek na Rybnicy w okolicy ul Granicznej ? Dziś taki wariat na motorze o mało nie rozjechał tam matkę z dzieckiem w wózku .Czy musi tam dojść do tragedii by ktoś z Policji lub Straży Miejskiej tym się zainteresował ? ...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Panie Radny Kukucki czy to prawda, że za darmo podłączacie
Panie Radny Kukucki czy to prawda, że za darmo podłączacie Pałac Biskupi do MPEC i stąd te rozwalone zremontowane niedawno drogi???. Od mieszkańców starówki wołaliście ogromnej kasy za podłączenie!!! A ile za to zapłacili Biskupi???
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Marchewa Włocławek
Panie radny Bieńkowski dziś pędził Pan ponad 40 km/h pod
Panie radny Bieńkowski dziś pędził Pan ponad 40 km/h pod blokami Pogodnej, mijając bokiem "martwych policjantów" na jezdni, jeszcze w dodatku rozmawiał pan przez telefon w czasie jazdy. Była godzina przed 15. Do której Pan pracuje i czemu Pan tak nierozważnie postępuje w tak ruchliwym miejscu jak bloki przy Pogodnej? Pozdrawiam, jeśli...
Komentarzy35
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KalinaWłocławek
poszukuję specjalisty od podłączania gazu w mieszkaniu,
poszukuję specjalisty od podłączania gazu w mieszkaniu, chodzi o sprawdzenie i podłączenie kuchni, sprawdzenie szczelności instalacji i wystawienie kwitu dla gazowni. jak ktoś ma jakiś namiar będę wdzięczny
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~gazWłocławek
Niewielu ludzi wie, że "wolne związki" to absurd i to
Niewielu ludzi wie, że "wolne związki" to absurd i to logiczny w dodatku, co potęguje świadomość, że ludzie którzy mówią, że są w "wolnych związkach" to gł...cy. Sprawa jest wyjątkowo prosta: nie ma "kwadratowych kół", "suchej wody" i "wolnych związków"! To tak, żeby nikt już takich bzdur nie opowiadał. Podobnie, czyli...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MagikWłocławek
mam pytanko gdzie można znaleźć w naszym mieście
mam pytanko gdzie można znaleźć w naszym mieście elektronika samochodowego bo mam problem z radiem jak włączam światła to misie radio wyłącza z góry dziękuje
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~monikaWłocławek
Poseł Wojtkowski wypowiada się na temat braku rozwoju
Poseł Wojtkowski wypowiada się na temat braku rozwoju Włocławka obwiniając Pałuckiego. Przypominam Panu Wojtkowskiemu, że zajmował Pan stanowisko w PWSZcie jako spec od rozwoju i co...? Za Pana czasów zarządzania PWSZ nie tylko się nie rozwinęła, ale i straciła kilkanaście miejsc w rankingu uczelni wyższych w Polsce. Panie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WojnarowskiWłocławek
w internecie pani MONIKA napisała: "PRZEPROWADZIŁAM SIĘ
w internecie pani MONIKA napisała: "PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO WŁOCŁAWKA Z INNEGO MIASTA I JESTEM W SZOKU,TU SĄ PRAKTYCZNIE SAME PATOLOGIE,NORMALNYCH LUDZI JEST GARSTKA(...)"
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Powszechna patologiaWłocławek
Czytam tu wpisy o bezrobociu w naszym mieście Włocławku.
Czytam tu wpisy o bezrobociu w naszym mieście Włocławku. Popatrzcie sami, jak ludzie się nakręcają: teraz mamy 20% osób pozostających bez pracy(wśród nich także takich, co w ogóle o podjęciu pracy nawet nie myślą, bo wolą chlać i zasiłki pobierać, albo nic nie robić-natychmiast jak skończą 18 lat to do MOPRu po darmową...
Komentarzy41
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WincentyWłocławek
Witam mam pytanie czy w internecie jest strona z nazwiskami
Witam mam pytanie czy w internecie jest strona z nazwiskami dzieci urodzonych we Włocławku.
Komentarzy3
Wyświetleń905
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ANDZIAWłocławek
Rok temu zdaje się było zamknięte skrzyżowanie Okrzei z
Rok temu zdaje się było zamknięte skrzyżowanie Okrzei z Wronią z wiadomych powodów. Dlatego też z racji tego otwarto wjazd na ul. Wolność (odcinek Wronia-Nowomiejska) od ul. Wroniej. Zapewne trochę kosztowało zdemontowanie tamtejszego chodnika i chyba barierek, ale nie krytykuję tego. Dziwi mnie natomiast fakt, że miasto ponownie...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ObywatelWłocławek
Niektórzy ludzie naiwnie myślą, że jak zmieni się
Niektórzy ludzie naiwnie myślą, że jak zmieni się prezydent Włocławka np. na Zbonikowskiego to skończy się miasto SLD i zacznie być wspaniale. Otóż nic takiego! Po prostu zacznie się miasto PiSu a problemy się jedynie zamienią legitymacjami partyjnymi!!! Nie głosujemy na partie tylko na człowieka jako gospodarza i całe...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~FilipinkaWłocławek
Faktycznie ceny biletów na nowy basen we Włocławku (23%
Faktycznie ceny biletów na nowy basen we Włocławku (23% bezrobocia)to jakaś fantazja artystyczna albo przerost ambicji nad oferowanym poziomem usług . Byliśmy z rodzinką ostatnio na podobnym basenie w Barcinie niedaleko Bydgoszczy -BILET NORMALNY 8 ZŁOTYCH BRUTTO !!!!!!! . A poziom usług i estetyka basenu nieporównywalna do...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA