Forum › Włocławek

Obok domu pani Kopaczewskiej w Wieńcu dziwnym zbiegiem
Obok domu pani Kopaczewskiej w Wieńcu dziwnym zbiegiem okoliczności budowana jest nowa droga. Jest to tym bardziej warte zastanowienia dlatego, że: 1. Tak jak wcześniej wspominałem, droga prowadzi do domu tej pani. 2. Jest to teren wiejski i droga prowadzi łącznie tylko do kilku domów. 3. W innych okolicach tej miejscowości nie...
Komentarzy2
Wyświetleń785
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Z ROZPOCZĘCIEM ROKU ZNÓW ZACZĘŁA SIĘ GEHENNA DLA
Z ROZPOCZĘCIEM ROKU ZNÓW ZACZĘŁA SIĘ GEHENNA DLA LOKATORÓW BUDYNKU PRZY UL.ŁĘGSKIEJ 24 .MŁODZIEŻ TEJ SZKOŁY ZNALAZŁA DROGĘ NA SKRÓTY DO SZKOŁY PRZEZ TĄ POSESJĘ .ODBYWA SIĘ PICIE PIWA PALENIE PAPIEROSÓW I NIE TYLKO , PO ZWRÓCENIU UWAGI CO NIEKTÓRZY SĄ WULGARNI , CHAMSCY .DYREKCJA TEJ SZKOŁY NIECH ZACZNIE ZWRACAĆ UWAGĘ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lMKWłocławek
PRAWDZIWY STAN Państwa na rok 2012 - 470 zł realna
PRAWDZIWY STAN Państwa na rok 2012 - 470 zł realna średnia renta netto. - 880 zł realna średnia emerytura netto. - 1.420 – zł – realna średnia płaca netto. - 1 700 000 – osób – nie objętych ubezpieczeniem medycznym. - 5 000 000 – bezrobotnych bez prawa do zasiłku poza rejestrem. - 1 900 000 –...
Komentarzy25
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~:)Włocławek
Źle mówi? Wojciech Cejrowski m.in. o premierze Donaldzie
Źle mówi? Wojciech Cejrowski m.in. o premierze Donaldzie Tusku, o pederastach, oraz o obaleniu rządu przez młodych ludzi. http://www.youtube.com/watch?v=ZpXm_xFZHeI&feature=player_embedded
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pietreqWłocławek
jestem częstą klientką Tesco ale bulwersuje mnie ostatnio
jestem częstą klientką Tesco ale bulwersuje mnie ostatnio że supermarket chce ze swoich klientów zrobić darmowych pracowników. Od dłuższego czasu na kasach nie siedzą kasjerki tylko klienci muszą sami obsługiwać się na kasach samoobsługowych. Nie godzę się na to z dwóch powodów:nie jestem pracownikiem tego sklepu, nie muszę...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~klientkaWłocławek
Nie żyje Waldemar Kocoń
Nie żyje Waldemar Kocoń http://www.youtube.com/watch?v=WTVdyD5onnk . ostatni album.
Komentarzy0
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Czyżby przywiazanie PO do dawnych symboli ,,narodowych'' tak
Czyżby przywiazanie PO do dawnych symboli ,,narodowych'' tak teraz się objawiało-mieszkańcy Gdańska nie kryją oburzenia http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/policja-z-nakazem-prokuratorskim-w-gdanskiej-siedz,1,5235662,region-wiadomosc.html a może do planowe prowokowanie Polaków ?
Komentarzy0
Wyświetleń612
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
wystawa psów zorganizowana na wikaryjce byłą jedną
wystawa psów zorganizowana na wikaryjce byłą jedną wielką pomyłką ! nie dość że zakorkowano całą krajową jedynkę to jeszcze brak parkingu i jedyna droga dojazdowa ! dyby coś się wydarzyło nie było by jak dojechać ! takie imprezy powinny się odbywać na lotnisku w kruszynie gdzie jest miejsce na to ! pomysłodawca i organizator...
Komentarzy4
Wyświetleń984
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~NEGOCJATOR...Włocławek
Pani Radna dr Borowiak, która mniema się ekspertem od
Pani Radna dr Borowiak, która mniema się ekspertem od edukacji publicznie w TVCW powiedziała, że zwiększenie pensum nauczycielom "nietablicowym" w naszym mieście (a tak robią wszystkie samorządy) to nic innego jak obniżenie ich wynagrodzenia. Dziwne stwierdzenie jak na nauczyciela - wszyscy nauczyciele podobno przepracowują 40 godzin! I...
Komentarzy0
Wyświetleń547
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BorowikWłocławek
Indoktrynacja jedynej i słusznej linii
Indoktrynacja jedynej i słusznej linii http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12402832,Katecheta_odsuniety_przez_biskupa__Nie_chc ialem_tresowac.html?as=1&startsz=x . Hitler przed drugą wojną światową też przygotowywał swoich chłopców w brunatnych mundurkach od kołyski.
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Miasto ogłosiło przetarg na renowację przystanków
Miasto ogłosiło przetarg na renowację przystanków autobusowych. Przetarg ten wygrało...MPK. Czysty przypadek? Swoją drogą trudno uwierzyć, że cała ta renowacja kosztuje "tylko" 124 tys. zł.
Komentarzy3
Wyświetleń847
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Poprosiłam znajomego by polecił mi dobry i nie za drogi
Poprosiłam znajomego by polecił mi dobry i nie za drogi serwis komputerowy,owszem polecił mi serwis D..... na promiennej serwisant po przekazaniu mu informacji co dolega w komputerze stwierdził,że da się to tego samego dnia naprawić i tak się stało za naprawę policzył sobie 40zł nie drogo rzeczywiscie po przyjściu do domu z komputerem...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~saraWłocławek
Mieszkam w bloku na ul. Gniazdowskiego-od 25 lipca weszła
Mieszkam w bloku na ul. Gniazdowskiego-od 25 lipca weszła ekipa ocieplająca blok, pracują nadal i końca nie widać, ale nie to jest denerwujące ale zachowanie robotników. Jeszcze nigdy nie widziałam aby tak się zachowywali pracownicy. Od godz.7 zaczyna się piekło dla mieszkańców nie tylko bloku remontowanego ale i sąsiednich. Ci...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mieszkankaWłocławek
Jaka nasza Pani Radna dr jest skromna mówiąc o sobie w TV
Jaka nasza Pani Radna dr jest skromna mówiąc o sobie w TV w24. o "...mojej pracowitości"... i "3/4 własnego urlopu poświęciłam na przeglądanie dokumentacji"...itd. Nawet jeśli 45 dni zajęło Pani szperanie w dokumentach to i tak miała Pani jeszcze ok 15 dni jako nauczyciel gimnazjum wolnego w wakacje, nie ma się czym chwalić! Pani...
Komentarzy2
Wyświetleń804
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~HalinaWłocławek
@killer i nie tylko. PO ze swoimi psami wczoraj, przebiło
@killer i nie tylko. PO ze swoimi psami wczoraj, przebiło PZPR czy jeszcze nie ,jakie jest Twoje zdanie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Jednak nie będzie komisji śledczej Amber Gold. PO boi
Jednak nie będzie komisji śledczej Amber Gold. PO boi się takiej komisji jak diabeł święconej wody, wszystkie brudy by wypłynęły.Dziwi mnie tylko postawa premiera - powinien odejść a on się trzyma stanowiska rękoma i nogami - co to robią pieniądze z tymi ludźmi - tracą swoją godność.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zygaWłocławek
Pan Radny Kazimierczak to dopiero ma poczucie humoru. Zamiast
Pan Radny Kazimierczak to dopiero ma poczucie humoru. Zamiast powiedzieć, że Bieńkowski powinien wychodząc z obrad Komisji, usprawiedliwić się jak przystoi kultularnej osobie,że musi wyjść i już nie wróci, bo ma ważne powody, to każe przewodniczącemu tej komisji dowiadywać się dlaczego Bieńkowski wyszedł. Dobre, super pomysł....
Komentarzy1
Wyświetleń630
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LucynaWłocławek
Pan radny Sławomir Bieńkowski zawsze(no prawie zawsze)
Pan radny Sławomir Bieńkowski zawsze(no prawie zawsze) wypowiada się obiektywnie co do nadużyć ,błędów itd obecnej ekipy rządzącej we Włocławku. Czy mógłbym poznać jego zdanie w zakresie błędów ,korupcji,nadużyć,zaniechań ze strony obecnej ekipy rządzącej w Polsce w stosunku do Amber Gold ,a? Ciekawe czy będzie miał...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Chciałbym się dowiedzieć, co to za firmy dostały dziś od
Chciałbym się dowiedzieć, co to za firmy dostały dziś od SLD umorzenie podatków na 10mln zł??? Komu obiecał Prezydent te umorzenie i czy przypadkiem to nie są jego kolesie??? Sporo firm we Włocławku chciałoby umorzenia podatków, dlaczego akurat wybrano tych a nie innych???
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PrzedsięborcaWłocławek
Witam To nie jest reklama ani promocja dla nikogo szukam
Witam To nie jest reklama ani promocja dla nikogo szukam dobrego dietetyka dla dzieci we Włocławku-oraz jakie są ceny za wizytę? z góry dziękuję
Komentarzy1
Wyświetleń695
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MamaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA