Forum › Włocławek

Graffiti - poszukuję specjalistów w tej dziedzinie :) Mam
Graffiti - poszukuję specjalistów w tej dziedzinie :) Mam kilka metalowych kontenerów które chciał bym w ciekawy sposób wyróżnić. Jeśli są tutaj ludzie którzy potrafili by mi pomóc bardzo proszę o wpisy poniżej :)
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DanielWłocławek
Poszukuje lekarza irydologa. Czy w naszym miescie taki jest?
Poszukuje lekarza irydologa. Czy w naszym miescie taki jest?
Komentarzy12
Wyświetleń10K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Piwo$zWłocławek
Hej, młodzi motocyliści jeżdzący ul. Brzezinową w
Hej, młodzi motocyliści jeżdzący ul. Brzezinową w Michelinie,nie wiem, czy wiecie, że jezdnia to nie tor wyścigowy.Trochę rozsądku by się przydało. Oprócz was mieszkają tu też inni ludzie i nie muszą wysłuchiwać wycia waszych motorów. A swoją drogą , co na to nasza policja.Zapraszamy codziennie w godzinach wieczornych. ...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AnitaWłocławek
" Człowiek z AmberGold finansował PO Mariusz O. -
" Człowiek z AmberGold finansował PO Mariusz O. - trójmiejski biznesmen, którego nazwisko przejawia się ostatnio w aferze Amber Gold był sponsorem Platformy Obywatelskiej. Jego nazwisko przejawia się również w negatywnym kontekście w śledztwie dotyczącym zamordowania generała Papały. Sylwetkę Mariusza O. przedstawimy w...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~polski wikileaksWłocławek
Taka sobie smutna bajka z moralem :( Byl sobie rudy lis,
Taka sobie smutna bajka z moralem :( Byl sobie rudy lis, zyl w ciemnym lesie i przeskakiwal z nory do nory. Inne zwierzeta od niego stronily, mimo ze wladal gladkim jezykiem, mial ladna kite i ze swoja partnerka lisica ruda modlili sie gorliwie do Odyna. Mimo falszywego rudego usmiechu mial zla marke, gdyz z kazdego stada odchodzac plul na...
Komentarzy9
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Andersen BajkopisarzWłocławek
Ratlerek z czerwoną obrożą błąka się w okolicach
Ratlerek z czerwoną obrożą błąka się w okolicach Wiejska/Zbiegniewskiej. Suczka wbiega na ulicę i o mały włos a zostałaby rozjechana. Piesek jest bardzo wystraszony i nie daje się złapać. Może ktoś jej poszukuje.
Komentarzy2
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Anna DaviesWłocławek
DZIŚ SIĘ DOWIEDZIAŁAM !!!JUŻ NIEBAWEM NIEDZIELĘ POCZCIE
DZIŚ SIĘ DOWIEDZIAŁAM !!!JUŻ NIEBAWEM NIEDZIELĘ POCZCIE NA CHOPINA 54 - NIE WYŚLEMY LISTU CZY TEŻ ZAPŁACIMY ZA ZUS CZY PODATEK SKARBOWY, JA TO ZWYKLE ROBIŁAM BO NIE MIAŁAM KIEDY INDZIEJ CZASU.TRZEBA BĘDZIE SKORZYSTAĆ Z INTERNETOWYCH PRZELEWÓW - POCZTY STRATA ! AŻ TRUDNO UWIERZYĆ OD WIELU LAT URZĄD NA CHOPINA BYŁ CAŁODOBOWY A...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~anonymousWłocławek
I jak było na Biesiadzie Kasztelańskiej? Był ktoś?
I jak było na Biesiadzie Kasztelańskiej? Był ktoś?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Mam pytanie bo 4 lata nie byłem we Włocławku i planuję
Mam pytanie bo 4 lata nie byłem we Włocławku i planuję zjeść schaboszczaka .Czy w drodze na Kowal w pobliżu skrętu na wiksę dalej serwują w barze te wielkie schaboszczaki?
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Witam!!!Gdzie w Naszym mieście dostane płytki do kuchni?
Witam!!!Gdzie w Naszym mieście dostane płytki do kuchni?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~daberWłocławek
Płacenie kartą to wprowadzanie pośrednika między
Płacenie kartą to wprowadzanie pośrednika między kupującego a sprzedawcę. Uważam ,że nie sprzedawca a KUPUJĄCY powinien ponosić wszelkie obciążenia spowodowane płatnością kartą. W małych sklepach taka płatność kartą kosztuje nawet 2,5 do 5% wartości sprzedaży. Do tego dochodzi koszt połączenia telefonicznego z bankiem w...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~płacenie kartaWłocławek
Donald Tusk wymyślił nowy biurokratyczny organ, o ładnej
Donald Tusk wymyślił nowy biurokratyczny organ, o ładnej nazwie: Komitet Stabilności Finansowej. Jest on raczej polityczny niż ekonomiczny. Komitet ten zebrał się dzisiaj w Ministerstwie Finansów, by zająć się działalnością instytucji parabankowych. podczas którego – jak zapewnił minister finansów Jacek Rostowski –...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez rollnickWłocławek
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie dlaczego w Polsce
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie dlaczego w Polsce chłopcom nie nadaje się imienia Jezus? W Hiszpanii czy Portugalii jest to bardzo popularne imie . Zastanawia mnie co jest tego powodem?Jak na taki katolicki kraj to troche dziwne......
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ozonWłocławek
Tezy Łojrydza, czyli horror. Właściwie to powinienem
Tezy Łojrydza, czyli horror. Właściwie to powinienem strzelić sobie w łeb, bo ja taki niedobry... http://wyborcza.pl/1,75478,12312152,Ojciec_Rydzyk_o_prezydencie_Komorowskim__Co _to_za.html
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Radio Erewań odpowiada - Jak głosują nasi radni miejscy,
Radio Erewań odpowiada - Jak głosują nasi radni miejscy, zgodnie z sumieniem czy zgodnie z prawem? - Zgodnie z cennikiem. - Jak się całują graficy? - CMYK-CMYK.
Komentarzy1
Wyświetleń588
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~szuja pytaWłocławek
jaki attache tyle medali na olimpidzie tylko gadać
jaki attache tyle medali na olimpidzie tylko gadać potrafią ...
Komentarzy0
Wyświetleń560
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~aaaWłocławek
chcemy plac zabaw na michelinie !!!!!!!
chcemy plac zabaw na michelinie !!!!!!!
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mamWłocławek
Coraz trudniej o fachowca. Potrzebowałam kogoś do
Coraz trudniej o fachowca. Potrzebowałam kogoś do pomalowania pokoju w altance. Niestety już trzy razy polecani mi ludzie nawalili. Jeden nie przyszedł bo zachorował, inny wziął zaliczkę i nie wytrzeźwiał na czas. Ten trzeci powiedział ,że chce 10 złotych od metra ale nie umiał malować. Dlaczego mimo bezrobocia tak trudno...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Emerytka zuziaWłocławek
Szukam dobrego zespołu na wesele,który potrafi zabawić
Szukam dobrego zespołu na wesele,który potrafi zabawić nawet największych sztywniaków.Zespół najlepiej jakiś niedrogi.Co polecacie?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Pan MłodyWłocławek
Nikt jeszcze nie poruszył tutaj takiego tematu; rowerzyści,
Nikt jeszcze nie poruszył tutaj takiego tematu; rowerzyści, szczególnie młodzi, w czasie jazdy nagminnie używają odtwarzaczy mp3 lub radia czy telefonu. Do uszu zatkanych słuchawkami nie dociera żaden dźwięk z ulicy. Lusterko na kierownicy to ewenement u młodych. Czy oni nie zdają sobie sprawy jakie zagrożenie stwarzają? To samo...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WalkiriaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA