Forum › Włocławek

Pani Merkel nie powiodła sie kampania wyborcza we Francji.
Pani Merkel nie powiodła sie kampania wyborcza we Francji. Przyczepiła sie do Grekow i wyraznie wskazywala na kogo maja glosowac. Niedługo przyjedzie do Polski. Z tuskiem i Komorowskim dogadają sie. Grają w jedna trabke.
Komentarzy3
Wyświetleń867
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Nasza ekipa "bohatersko" zakonczyla swoja walke. W przeddzien
Nasza ekipa "bohatersko" zakonczyla swoja walke. W przeddzien reprezentant naszych pilkarzy dal wywiad w tym dziennikarzom z zagranicy ze przeciwnikowi "dadza w dupe". Wczoraj pokazali to w dzienniku we Francji. Waleczni byli tylko polscy huligani. Tyle pieniedzy, krzyku, a rezultat ? Kto za to bedzie placil ? Bez komentarza.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Pan Piotr Kowalczuk z Rzymu ubolewa nad ryzysowymi
Pan Piotr Kowalczuk z Rzymu ubolewa nad ryzysowymi samobójstwami włoskich biznesmenów. "Biedacy" duszeni podatkami. "Aż"38 włoskich biznesmenów odebrało sobie życie od początku roku. A gdyby tak pomysleć o tysiacach biednych ludzi bez srodkow do zycia, nie mogących leczyc sie. Ilu już targnelo sie na wlasne zycie ? Tylko o tych małych...
Komentarzy3
Wyświetleń931
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Uwaga Ludzie! Dziś na Zielonym Rynku o godz. 20.30 na
Uwaga Ludzie! Dziś na Zielonym Rynku o godz. 20.30 na telebimie można będzie oglądać mecz Polska - Czechy. Pokibicujmy razem! Będzie raźniej!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Rosyjscy kibice uciekają z Polski, "Boją się o życie".Czy
Rosyjscy kibice uciekają z Polski, "Boją się o życie".Czy mozemy byc z tego dumni ? Kibole rzadza na ulicach Warszawy. Białoruskie linie lotnicze twierdzą, że na prośbę rosyjskich kibiców przyspieszyły loty z Warszawy do Moskwy. Rosjanie boja się o życie. Mucha ma pomysł na kiboli. Niech sprzątają ulice. Tylko 500 zł grzywny za...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Żądza pieniądza i obawa przed utratą stołka czyni cuda
Żądza pieniądza i obawa przed utratą stołka czyni cuda .Do nie dawna osoby apolityczne stały się aktywnymi członkami SLD-np.radny Hupało.Ciekawe czy po kolejnych wyborach i zmianie układów politycznych w mieście zmienia znów poglądy.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
od dzisiaj w markecie R... jest wyprzedaż odzieży.to nie
od dzisiaj w markecie R... jest wyprzedaż odzieży.to nie tak.nie których produktów w ogóle nie ma np.slipki,stopki,skarpety męskie po 1 zł.albo pracownicy to między sobą rozprowadzili albo real robi ludzi w balona
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~realWłocławek
Mam prośbę szukam naprawdę dobrego neurologa dziecięcego
Mam prośbę szukam naprawdę dobrego neurologa dziecięcego Włocławek lub inne miasta Toruń/Bydgoszcz czy Łodz.Moje dziecko zostało zdiagnozowane Dyspraxa chcę potwierdzić oraz zrobić inne badania na miejscu. Nie chodzi mi o niczyją reklamę ,ale informację. Z góry dziekuję
Komentarzy5
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RodzicWłocławek
a u nas czyli w parafii klobka ksiadz nas opodatkowal,co
a u nas czyli w parafii klobka ksiadz nas opodatkowal,co miesiac 10 zlotych.a on sie rozbija fura za sto tysiecy.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jaWłocławek
Parę dni temu wyczytałem w prasie, że przez Euro
Parę dni temu wyczytałem w prasie, że przez Euro strasznie zadłużają się miasta i gminy, nawet Włocławek - 69,5% a jeszcze gorzej jest w miastach które są organizatorami tych piłkarskich spotkań.Zakończenie Euro - to potężne zadłużenie -brak jakichkolwiek zysków. Czyli koko koko Euro spoko a nam pozostanie straszna bieda i...
Komentarzy2
Wyświetleń803
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Posłowie głosowali za przyjęciem senackich poprawek,
Posłowie głosowali za przyjęciem senackich poprawek, według których subwencje dla partii będą mniejsze o połowę. Ustawa zostanie przekazana do podpisu prezydentowi.Najwyższy czas. Zyja z naszych pieniędzy i robia reformy godzace w tych, którzy ich finansuja.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Do wszystkich chuliganów,wandali-KRETYNÓW, którzy mienią
Do wszystkich chuliganów,wandali-KRETYNÓW, którzy mienią się kibicami. Jak deb..u zawsze jesteś agresywny po alkoholu to przeżuć się na mleko. Alkohol jest tylko nieszkodliwy dla dorosłych i myślących jednocześnie! Ty do nich się nie zaliczasz!!!
Komentarzy0
Wyświetleń540
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Paweł Kozioł "Ranczo"Włocławek
Chciałbym się z Państwem podzielićrefleksją -niestety
Chciałbym się z Państwem podzielićrefleksją -niestety niezbyt pochlebną dla Straży Miejskiej a Włocławka.Przyjechałem do Włocławka-z Łodzi- pozałatwiać sprawy urzędowe,od rana parkowałem w różnych punkach miasta i wykupywałem bilet w parkomacie-uzbierało się tego z trzy sztuki do goz 10.30 -zaparkowałem na pustym parkingu...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~przyjezdnyWłocławek
Wczoraj w nocy na kazika grupa zapijaczonych malolatow
Wczoraj w nocy na kazika grupa zapijaczonych malolatow udając kibicow bełkotała coś ciesząc się z remisu Polski,ale chuligańskie wybryki takie jak rozbijanie aut to już przesada!Idioto a gdyby tobie lub twojemu tatusiowi ktoś bez przyczyny zniszczył samochód? Byłby wtedy płacz.Napewno to nie jesteś kibicem tylko zwykłym łobuzem!...
Komentarzy0
Wyświetleń605
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Mc.ArturWłocławek
Cwaniactwo koscielne nie zna granic, kasa i tylko kasa,
Cwaniactwo koscielne nie zna granic, kasa i tylko kasa, panstwo przez 4 lata bedzie kryć różnice w przychodach kościoła powstałą przez likwidacje funduszu kościelnego. Majątki dostali w nadmiarze teraz dostaną kasę co dalej wymyślą żeby żyło im się dobrze a naród mają w d...e. Zauważcie że tą wiadomość podano jak...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~maxWłocławek
Polacy pokazali swoją kulture i mentalnosc. Wstyd. Co my
Polacy pokazali swoją kulture i mentalnosc. Wstyd. Co my chcemy od tych Rosjan ? Wódka wymyla mozgi ? Zamiast kibicować napadali na grupy Rosjan. Obstawa licznej policji kosztuje nas duźo. Dlaczego nie zainterweniowała na czas ? Wiedzieli źe bedzie zamet. Takim bydłem latwo manipulowac. W czasach feudalnych dawano wódke, zeby chłopi nie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Po meczu Polska - Rosja nasuwa się refleksja: kto sieje
Po meczu Polska - Rosja nasuwa się refleksja: kto sieje wiatr zbiera burzę. Kolejny raz to powiedzenie się sprawdziło w Warszawie. Niektóre media waląc w nacjonalistyczny bęben, moim zdaniem zapraszały do burd wszelkiego rodzaju szumowiny.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kickWłocławek
Witam. Drodzy internauci proszę o pomoc. Nie jestem już
Witam. Drodzy internauci proszę o pomoc. Nie jestem już najmłodszym człowiekiem i brak mi doświadczenia. Jestem chory i nie stać mnie na prywatne wizyty, szukam dobrj przychodni refundowanej przez NFZ, gdzie pacjent jest traktowny jak człowiek. Jeszcze parę lat temu leczyłem się w takiej post komunistycznej przychodni przy ul.Cłodnej,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~max334Włocławek
witam jestem zbulwersowania zachowaniem jednej pani w
witam jestem zbulwersowania zachowaniem jednej pani w markecie K... ponieważ byłam wczoraj do południa w tym sklepie poszłam do punktu obsługi klienta a pewna blondynka mnie tak zmierzyła że aż nie chciało mi się kontynuować zakupy była taka nie przyjemna kto przyjmuje takie panie tam powinny być osoby miłe a już zdarzyło mi się...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~alicjaWłocławek
Jeszcze raz apeluje do kierowców dojeżdzających do bloku
Jeszcze raz apeluje do kierowców dojeżdzających do bloku ostrowska 24 ,chodnik nie jest dojazdem do bloku mało ze biegnie tuż przy placu zabaw ,byłem swiatkiem jak wczoraj perfidnie użyto sygnalu aby starsza osoba z kulą musiała szybko zejsć .
Komentarzy1
Wyświetleń723
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~remWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA