Forum › Włocławek

kultura niesiołowskiego, naszego posła od
kultura niesiołowskiego, naszego posła od lat... http://niezalezna.pl/28356-ewa-stankiewicz-odpowiada-niesiolowskiemu
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~noobWłocławek
Taka uwiedziona ...niewinna działajaca dla idei
Taka uwiedziona ...niewinna działajaca dla idei ....partyjnej ,a jednak ....winna http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sad-sawicka-winna-korupcji,1,5132766,wiadomosc.html , a jedna kasa ważniejsza od wyborców i ideologii ?
Komentarzy2
Wyświetleń748
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antydzialkowiecWłocławek
Zaniki pamięci to ,,etetowa'' cecha ,,aktywu partyjnego''
Zaniki pamięci to ,,etetowa'' cecha ,,aktywu partyjnego'' ...odmawianie prawa do demonstracji również ,niedługo będzie jak za Jaruzelskiego ...Takiego mamy prezydenta POdobno ,,wszystkich'' Polaków ... http://wiadomosci.onet.pl/kraj/komorowski-to-rzecz-nieprawdopodobnie-grozna-wymag,1,5132698,wiadomosc.html + ,,niezależne ''(od...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~antydzialkowiecWłocławek
Polski paradoks Polak wstaje rano, włącza japońskie
Polski paradoks Polak wstaje rano, włącza japońskie radio,zakłada amerykańskie spodnie,wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie piwo.Siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do...
Komentarzy2
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
TW bolek namawia do pałowania
TW bolek namawia do pałowania "Solidarności" http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Lech-Walesa-o-demonstracji-Solidarnosci-na-miejscu-Tuska-dalbym-polecenie-spalowac,wid,14489230,wiadomosc.html?ticaid=1e752 co za ironia losu...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~gnatWłocławek
Poprostu taki chory kraj. Za komuny było źle. Tak? A teraz
Poprostu taki chory kraj. Za komuny było źle. Tak? A teraz jest cacy?! I takie upodlenie tysięcy ludzi to nie ZBRODNIA?! Lechu co ty na to? Te 1000 pln na życie tak powszechne dziś, jakie zarabiają, a mają opłaty bo chcą uczciwie żyć i muszą za grosze wiązać koniec z końcem. I niejeden cynik pewnie tu odpisze o tym "pieprzonym...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MatiWłocławek
Niektórzy taksówkarze przekraczają szczyty bezczelności.
Niektórzy taksówkarze przekraczają szczyty bezczelności. Niedawno miałam potrzebę ale też i wątpliwa przyjemność skorzystać z taksówki zrzeszonej w ....... Za kurs od Drumetu do dworca zapłaciłam w środku zwykłego dnia 18 PLN , tymczasem bilet PKS do Warszawy kosztował mnie 30 zł. Oczywiście kierowca TAKSI nie raczył mi wydać...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AnnaWłocławek
Propaganda ,,niezależnych mediów'' siega dna
Propaganda ,,niezależnych mediów'' siega dna http://wiadomosci.onet.pl/emerytury,5131021,temat.html -jak mozna ludziom takie bzury serwowac ? Można ,jesli uważa sie ich za stado owiec ...zaganianych do pudeł błędnie zwanych urnami ....POd pretekstem,,cudów ,na które zasługują '' ...POdobno...
Komentarzy3
Wyświetleń900
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Czy już wszyscy wiedzą dlaczego tylko Policja dostała od
Czy już wszyscy wiedzą dlaczego tylko Policja dostała od Tuskiewicza POdwyżki i ,,nowy sprzęt '' do walk ulicznych ? Straż Graniczna i i inne służby do obrony ,,cudów na które my Polacy zasługujemy'' raczej się nie nadają ,no i ,,kunsultacje '' przy pałach sa zbyteczne -tak jak w czasach świetności ZOMO ....jak można było na...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Kraj, gdzie przedsiębiorczość jest
Kraj, gdzie przedsiębiorczość jest gnojona: http://www.youtube.com/watch?v=wPz7zAawOE8&feature=player_embedded "Tu się urodziłem, tu chcę żyć..."
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Tu się urodziłemWłocławek
Co dzieje sie z naszymi rodakami ? Ojciec zabił syna w
Co dzieje sie z naszymi rodakami ? Ojciec zabił syna w Gębicach pod Mogilnem. Policjanci zatrzymali sprawcę. Trwa śledztwo. Do dramatu doszło wczoraj. Pomiędzy nietrzeźwym ojcem i synem wywiązała się awantura. W trakcie kłótni 66 – latek chwycił nóż kuchenny i ugodził nim w szyję 37-letniego syna. Niestety młody mężczyzna...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Witaj Dzonny Killer ! Jak Widzisz wróciłem. Jest
Witaj Dzonny Killer ! Jak Widzisz wróciłem. Jest takie powiedzenie, które z pewnością znasz, że „złego diabli nie biorą, bo wiedzą, że i tak będzie ich”. Wszedłem na stronę, no i „przyczepiłem” się do Twego komentarza, ponieważ chcę udowodnić Tobie i innym, że: „Nie zawsze trzeba mieć za...
Komentarzy26
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Dziadek Włocławek
To jest może najlepsza metoda na parlamentarnych
To jest może najlepsza metoda na parlamentarnych sprzedawczyków -kłamczuchów oszukujacych swoich wyborców - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bydgoszcz/pietnuja-poslow-z-regionu-w-miastach-pojawiaja-sie,1,5128224,region-wiadomosc.html- we Włocławku też tego doczekamy wreszcie ?
Komentarzy2
Wyświetleń846
Śledzących1
Ocena0
Komisja Europejska dopiero zauważa, że do rąk oszustów
Komisja Europejska dopiero zauważa, że do rąk oszustów trafia wiele pieniędzy przeznaczonych miedzy innymi na wsparcie rolnictwa. Wielkie nadużycia mają miejsce w Polsce. Dziś na ziemiach polskich najlepiej uprawia się dotacje. Do każdego fikcyjnego hektara upraw polscy podatnicy dopłacali ponad 3 tys. zł. Wiele gospodarstw rolnych w...
Komentarzy1
Wyświetleń682
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
cześć! mam 12lat mam mamę która jest bardzo chora.choruje
cześć! mam 12lat mam mamę która jest bardzo chora.choruje na nowotwór piersi.ma amputowaną lewą pierś i jest podczas chemioterapii.co 3 tygodnie bierze cytostaty.martwię się o nią.nie wiem jak jej pomóc. może wy mi doradzicie do robić? czekam na odpowiedź
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~dani221Włocławek
ciekawe jak to będzie jak skończą się prace w dolnej
ciekawe jak to będzie jak skończą się prace w dolnej części miasta okolice ryneczku bulwarów ,naprawdę aż woła pomstę do nieba ze tyle lat nikt z tym nic nie robił tam człowiek jak spaceruje to się czuje jak by tam w ogóle nigdy nie był tak rzadko ta się przebywa
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PakeroWłocławek
Gratulacje dla Dawida Ignaczaka za zwycięstwo w "Got To
Gratulacje dla Dawida Ignaczaka za zwycięstwo w "Got To Dance. Tylko taniec"
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez donperchinoWłocławek
A jak ,,nasi '' miejscowo-gminni POsłowie głosowali przy
A jak ,,nasi '' miejscowo-gminni POsłowie głosowali przy dziadowskiej ustawie emerytalnej ...? Warto to dobrze zapamiętać ....i złożyć im osobiście POdziękowania za ....szacunek do swoich wyborców i....dyscypline partyjniacka (określenie obraźliwe) POdyktowana przez kominiarza ...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
MOPR ma nową Panią Dyrektor, niech nikt jej nie krytykuje,
MOPR ma nową Panią Dyrektor, niech nikt jej nie krytykuje, bo nikt tak naprawdę jej nie zna. Wszystkim maruderom (pracownikom MOPRu, bo tylko ich to interesuje) zalecam cierpliwość i powściągliwość w opiniach o Pani. Jeśli ktoś się uważa za mądrzejszego, to był czas by startować na to stanowisko i tam się wymądrzać! A oceniać...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NikitaWłocławek
Pięć lat zabijania Polski. Proszę nie sugerować się
Pięć lat zabijania Polski. Proszę nie sugerować się źródłem, ten tekst krąży od dawna w sieci w postaci komentarzy, został tu po prostu umiejscowiony http://marucha.wordpress.com/2012/05/10/piec-lat-zabijania-polski/#more-21290
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~noobWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA