Forum › Włocławek

"Włocławek a zmiany społeczno-polityczne". Jestem
"Włocławek a zmiany społeczno-polityczne". Jestem przekonany,że Administracja tego portalu pozwoli na pociągnięcie przez jakiś czas tego tematu.Jestem również przekonany,że nie będzie to jeszcze jedna z wielu nawalanek personalnych.Po prostu ma to być platforma wymiany poglądów między ludźmi starszymi i młodymi.Absolutnie nie...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Staruszek (nie portier)Włocławek
kolega niżej napisał ze nasze drogi nadają się do
kolega niżej napisał ze nasze drogi nadają się do programu uwaga , co do programu uwaga !!! ???hahahaha gdzieś do jakiegoś trybunału na zachodzie zęby zblokowali te drogi dla bezpieczeństwa ludzi naprawdę niema to jak opisać muszę jeździć bo tym zarabiam ale jak to widzę lepiej jak by to pozamykali ciekawy tylko jestem kiedy polska...
Komentarzy4
Wyświetleń989
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kierowcy!Włocławek
W czasach gdy ludzie młodzi ledwo wiążą koniec z końcem
W czasach gdy ludzie młodzi ledwo wiążą koniec z końcem Pan vc-prezes Saniko pobira emeryture policyjną w wysokośći ponad 9 tyś zł mieszięcznie i drugie tyle z racji pełnionej funkcji. Mam nadzieję, że prezydent coś z tym zrobi!!!!!!!!! gdzyż to jest blokowanie etatu a bezrobocie rośnie
Komentarzy26
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~młody bez pracyWłocławek
Śmieszne to jest jak drogi nasze wyglądają i nikt nie
Śmieszne to jest jak drogi nasze wyglądają i nikt nie ponosi za to odpowiedzialności. Powinno zgłosić się to do programu typu "UWAGA" albo czegoś innego bo to jest chore żeby płacić pieniądze i jeździć po polu bo nie da się inaczej tego nazwać. I nie piszcie że horror na wiejskiej się skonczył bo nie powinno w ogóle dojść do...
Komentarzy2
Wyświetleń787
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mitWłocławek
UWAGA!!!!W Sylwestra po północy zginęła suczka rasy
UWAGA!!!!W Sylwestra po północy zginęła suczka rasy Spaniel koloru czarno-rudego.Zaginęła w miejscowości Zawada-Piaski w gminie Baruchowo-powiat Włocławek.Wabi się Gabrysia.Bardzo prosimy o pomoc w poszukiwaniu,ponieważ bardzo się martwimy i dzieci bardzo tęsknią.Dla szczęśliwego znalazcy przewidziana jest nagroda...
Komentarzy0
Wyświetleń595
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Dybowska MagdalenaWłocławek
ZAGINĄŁ PIESEK - FIFI: w niedziele w okolicy ulicy wilczej
ZAGINĄŁ PIESEK - FIFI: w niedziele w okolicy ulicy wilczej (jednostka E)- kolor jasny, biszkoptowy z białą krawatką pod szyją, niewysoki(okolo 30 cm). Proszę o kontakt pod nr. 698 396 866 lub 694 426 696.
Komentarzy0
Wyświetleń529
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Magdalena TutakWłocławek
Przez 32 lata sprawowałem służbę w ORMO ,myślałem że
Przez 32 lata sprawowałem służbę w ORMO ,myślałem że mi się należy jakiś dodatek do emerytury a w ZUS mnie wyśmiali ,czego jako zasłużony w ORMO nie rozumie . Myślę że mi się coś należy za wzorową służbę.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Zenon 72Włocławek
Dzisiaj na Placu Wolności w okolicach przystanku
Dzisiaj na Placu Wolności w okolicach przystanku autobusowego na ul.20 stycznia miedzy godziną 18-19 znaleziono psa. Był on zadbany i oswojony, wydaje mi się że była to rasa amstaff bądź staford o maści czarno białej. Na szyi umieszczona była masywna kolczatka, oraz kawałek sprzączki koloru zielonego. Pies był potulny i bardzo...
Komentarzy0
Wyświetleń669
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AnnaWłocławek
Unia Europejska XXI wieku > - [operator]: Dziękujemy,
Unia Europejska XXI wieku > - [operator]: Dziękujemy, że wybrał pan naszą pizzerię. Czy mogę prosić o > pański numer EUROPESEL? > - [klient]: Dzień dobry. Chciałbym złożyć zamówienie. > - [o]: Czy mogę najpierw prosić pański numer EUROPESEL? > - [k]: Mój EUROPESEL, tak.... już ..chwileczkę...to jest: >...
Komentarzy3
Wyświetleń986
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
co sie stało z pismem włocławskim ??????????? nawet
co sie stało z pismem włocławskim ??????????? nawet strona oficjalna zniknęła
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~melexWłocławek
arcyświetny tekst o rządzących Polską żydach. Gorąco
arcyświetny tekst o rządzących Polską żydach. Gorąco polecam artykuł, bo jest warty uwagi: http://marucha.wordpress.com/2011/01/01/%E2%80%9Ezydzi-w-polsce-przygotowuja-ekspansje-i-moga-ja-zrealizowac-gdyz-polacy-to-stado-tepych-baranow%E2%80%9D-pod-kontrola-wsi-abw-i-aw/ niby wszyscy wiedza ze Polska rzadza zydzi, a kazdy ma to...
Komentarzy30
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~m.a.b.Włocławek
Gdzie się podział Blix,hehehe ?
Gdzie się podział Blix,hehehe ?
Komentarzy0
Wyświetleń589
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~IPWłocławek
czy w nowy rok mcdonalds jest otwarty??
czy w nowy rok mcdonalds jest otwarty??
Komentarzy11
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~papitoWłocławek
Mój ojciec przepracował 44 lata w tak zwanej Polsce
Mój ojciec przepracował 44 lata w tak zwanej Polsce Ludowej.Dzisiaj dostaje emeryturę w wysokości 1245 zł.Pan prezydent dostaje ponad 2000 podwyżki i musi ją przjąć ,bo jak mówi nie ma wyjścia.DAJ TĄ KASE POTRZEBUJĄCYM CZŁOWIEKU
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~internautaWłocławek
PANIE PREZYDENCIE PAŁUCKI-PREZYDENT U.S.A.BILL CLINTON
PANIE PREZYDENCIE PAŁUCKI-PREZYDENT U.S.A.BILL CLINTON POWIEDZIAŁ-"PRZEDE WSZYSTKIM GOSPODARKA GŁUPCZE"PANIE PREZYDENCIE , W TV MOWIŁ PAN O URLOPIE. GDZIE ?! W KOREI PŁN., NA KUBIE , W WIETNAMIE?CZY NIE LEPIEJ BYŁOBY ŻEBY PAN POJECHAŁ NA BIAŁORUŚ ?ZABRANIAM URLOPU STANOWCZO! ZBIERZ SWOICH KOLEGOW I ZAJMIJ SIĘ SPRAWAMI MIESZKAŃCÓW...
Komentarzy3
Wyświetleń936
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LALA20Włocławek
HYMN PREZYDIUM MIASTA WŁOCŁAWEK,MY CHCEMY ŻŁOBA, MY
HYMN PREZYDIUM MIASTA WŁOCŁAWEK,MY CHCEMY ŻŁOBA, MY SPRAGNIENI, ON NASZYM CELEM PRZECIEŻ JEST. NAJPIERW TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ PRACA, RZETELNOŚCIĄ, DOBRYMI POMYSŁAMI,POTEM MIESZKAŃCY MIASTA POZWOLĄ WAM SIĘ UNURZAĆ W KORYCIE. COŚ ZA COŚ .WLOCŁAWSKIE RADIA DLA PREZYDIUM M.WŁOCLAWEK POWINNY NADAWAĆ CALY CZAS...
Komentarzy0
Wyświetleń618
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~LALA20Włocławek
2 Stycznia kolejny rajd rowerowy .A może tak warto ustalić
2 Stycznia kolejny rajd rowerowy .A może tak warto ustalić trasę po włocławskich dziurawych ulicach i zakończyć ogniskiem pod Urzędem Miasta ? Co na to Informacja Turystyczna ,co na to uczestnicy ?
Komentarzy2
Wyświetleń789
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
I tak oto mija nam pierwsza dekada XXI wieku. Jak dla mnie
I tak oto mija nam pierwsza dekada XXI wieku. Jak dla mnie początek jej burzliwy był. Końcówka za to (a szczególnie ostatni rok) - bezbarwna. Jeżeli chodzi o moją rodzinę to żadnych zmian. Ani na lepsze, ani na gorsze. Status materialny w ciągu ostatnich 10 lat? Bez zmian. Wszak nie będę do tego wliczał zakupów i zmian wiążących...
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Nooo, wreszcie te psy co kloce jak reka stawiaja maja STRESA
Nooo, wreszcie te psy co kloce jak reka stawiaja maja STRESA strzelajcie, strzelajcie!
Komentarzy2
Wyświetleń823
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zgredWłocławek
Hegemon... We Wloclawku, kto jest w opozycji do Paluckiego,
Hegemon... We Wloclawku, kto jest w opozycji do Paluckiego, na pewno sie nie dorobi. Hegemon zniszczy go i spowoduje, ze pojdzie z torbami.
Komentarzy1
Wyświetleń640
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~szaraczekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA