Forum › Włocławek

LUDZIE PISZCIE DO NASZEJ WŁADZY: RADNYCH I PREZYDENTA ITD
LUDZIE PISZCIE DO NASZEJ WŁADZY: RADNYCH I PREZYDENTA ITD NIECH ODDAJĄ GŁOSY, SPRAWDZAŁEM I MIMO ŻE MÓWIŁEM IM TO ONI NAWET NIE ODDALI GŁOSU WSTYD, PISZCIE, ZALEJMY ICH MAILAMI !!! LUDZIE GLOSUJA A ONI NAWET NIE ODPOWIEDZA NA MAILA, WSTYD !!!! NIECH WYGRA SCHRONISKO WE WLOCLAWKU !!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~UWAGAWłocławek
a to nas w maliny wpuscili z licznikami
a to nas w maliny wpuscili z licznikami przedplatowymi!Energomaty znikaja jak ten kolo Tesco i duze prowizje trzeba placic bo pozawierali umowy ze sklepami np POLOMarket. Jak tak mozna z klientami? Monopolisci psia krew!!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
STALO SIE! JAN PAWEL bedzie wyniesiony na oltarze 1 maja!
STALO SIE! JAN PAWEL bedzie wyniesiony na oltarze 1 maja! Bedzie swieto i nowy powod do zadymek ulicznych no bo jedni swieto pracy patron sw. Jozef zreszta inni pochody na czesc JP ....ale sie bedzie dzialo....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pinokioWłocławek
ostatnio dużo jest poruszany temat jak zawsze ze Smoleńsk
ostatnio dużo jest poruszany temat jak zawsze ze Smoleńsk to był zamach ale nawet jeżeli tak było to co my możemy zrobić Rosjanom nic , jedynie pogrymasić u siebie za miedza
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
Jak patrzę na "klientów" MOPR to mnie krew zalewa. w 90% to
Jak patrzę na "klientów" MOPR to mnie krew zalewa. w 90% to zwykłe ......, każdy w czasie swojego życia mógł się uczyć (to nic nie kosztowało prócz wysiłku i pracy w nauce). Większość to nie skończyła nawet gimnazjum czy zawodówki i pretensje do świata, że pracy dla nich nie ma! A nawet jak jest to im się nie opłaca. Za to...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KowalWłocławek
Ludzie OSTRZEGAM! Nic wspólnego z firma PPHU
Ludzie OSTRZEGAM! Nic wspólnego z firma PPHU A..... Zatrudniaja na umowę o dzieło, wysyłają w delegację do pracy na dachach bez ubrań roboczych, wszystkich oskarżaja o kradzież, a godziny ucinają. Tam praca tylko dla zdesperowanych i głupców! Powinien zainteresować sie nimi Urząd Skarbowy i PIP!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~romekWłocławek
Zastanawiałem się nieraz czy Kościół Katolicki stać na
Zastanawiałem się nieraz czy Kościół Katolicki stać na wielki gest wobec najbiedniejszych w całym tego słowa znaczeniu wiernych i wybudowaniu Kliniki Katolickiej z najlepszym sprzętem dostępnym w najlepszych klinikach na świecie. Czy potrafiłby skupić wokół tej kliniki doktorów oraz personel medyczny ze wszech miar oddany...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez cyklistaWłocławek
Jakieś komunalne ,to forum .Nikt nie podzieli się swoimi
Jakieś komunalne ,to forum .Nikt nie podzieli się swoimi uczuciami,że mamy nowego świĘtego,bo podpis Benka to już czysta formalność.Ile to tablic z nazwami ulic trzeba będzie zmienić w kraju.Już jest zatrudnienie.Ja to tak się cieszę,że chyba pojadę do Kruszyna pomodlić się.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Jestem młodym mieszkańcem Włocławka razem z sześcioma
Jestem młodym mieszkańcem Włocławka razem z sześcioma kolegami zamierzamy zająć sie modelarstwem zdalnie sterowanym. W naszym mieście rozwój dla młodych osób jest mocno ograniczony i zawęża sie do kilku szkół a w weekendy kończy się w klubach przy piwie. Nas takie spędzanie czasu nie bawi i chcemy zachęcić większe grono do...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MichałWłocławek
Śledząc zeznania majątkowe radnych obecnej i minionej
Śledząc zeznania majątkowe radnych obecnej i minionej kadencji można znaleźć deklaracje uzyskiwania dochodów z pracy społecznej.Czy to to normalne?Na tych przykładach można być pewnym,że wszelkie stowarzyszenia i "społeczne" w nazwie to fikcja z Owsiakiem na czele.Dlaczego przeciętny emeryt i rencista w obawie przed uszczupleniem...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SchneemannWłocławek
OSTRZEŻENIE przed C..... + W tej firmie nie można
OSTRZEŻENIE przed C..... + W tej firmie nie można rozwiązać umowy, wysyłam kolejne pismo, a oni udają, że nie dociera do nich. Niestety nie jest jedynym przypadkiem, w internecie dużo się o tym piszę. Ostrzegam Was, abyście nie dali się nabrać tej chorej firmie. Udają, minie okres minimalny, potem jest wypowiedzenie 3...
Komentarzy2
Wyświetleń812
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~!!!Włocławek
.... no i mleko sie rozlalo! poznalismy raport MAK. nic
.... no i mleko sie rozlalo! poznalismy raport MAK. nic nowego tam nie ma prawie kazdy{poza zwolennikami PiS wiedzial ze co moglo dziac sie na pokladzie. Winni sa wszyscy tylko sa WINY posrednie i bezposrednie! Ze balagan i u nas i Rosjan? Tak oni jak my sa SLOWIANAMI a to dla tej nacji charakterystyczne niestety. Chodzi mi glownie o to iz Pis...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Jeszcze poruszę jeden temat. Tak przed wyborami było
Jeszcze poruszę jeden temat. Tak przed wyborami było głośno czego to się dla Włocławka nie zrobi! a pojedźcie sobie na michelin w boczne uliczki - LODOWISKO!!!!! cały Michelin i z tego co się orientuje to Zawiśle ma to samo. Ja rozumiem, że każdy pod domkiem sobie musi odśnieżać i pilnować tego wszystkiego,ale ulice czy...
Komentarzy2
Wyświetleń729
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DarusiaczekWłocławek
Ja tego nie rozumiem... z miesiąc temu składałam CV i List
Ja tego nie rozumiem... z miesiąc temu składałam CV i List Motywacyjny do Urzędu Miasta. Szukali ludzi na podatki no i co? I nic! Ale z tego co wiem to poprzyjmowali wiele osób ale większość do po 40tce i większość to znane nazwiska! a ja jako 25 latka nie mogłam dostać pracy. Dziwne,no tak praca jest ale tylko dla znajomych tych co...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~DarusiaczekWłocławek
witam kilka dni temu zaginął na Zazamczu mały rudy pies,
witam kilka dni temu zaginął na Zazamczu mały rudy pies, towarzyszem zaginięcia był pies "haski". Haski wrócił a mały rudy nie. Rudy wygląda trochę jak jamnik długowłosy o rudej maści. w razie gdyby ktoś widział błąkającego się rudzielca proszę o kontakt 880442422
Komentarzy0
Wyświetleń510
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mały rudy piesek zazamczeWłocławek
Myślę tak sobie i myślę i w żaden sposób wydumać nie
Myślę tak sobie i myślę i w żaden sposób wydumać nie mogę, po co taki wielki gmach na Zielonym dla Urzędu Miasta, plus na 3-go Maja .Ile tam ludzi jest zatrudnionych? Interesantów przyjmuje na parterze- kilka osób.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Nie wspieram Owsiaka, czyli felieton, z którym w 100% się
Nie wspieram Owsiaka, czyli felieton, z którym w 100% się zgadzam. Nie przeczę potrzebie ratowania dzieci, ale szantaż jakiemu jesteśmy co rok poddawani przez wszystko i wszystkich dookoła budzi we mnie obrzydzenie. Wiem, że to z "Faktu", ale jakoś nikt nie odważył się nigdzie indziej choćby spróbować o tym tak napisać....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~rotkerWłocławek
obejrzalam program Sekielskiego i pomyslalam sobie jak dlugo
obejrzalam program Sekielskiego i pomyslalam sobie jak dlugo ludzie beda nosic datki do kosciolow? A to pogrzeb a to slub czy inna komunia a oni jeszcze z naszych podatkow emerytury dostaja i to jakie! cholera jak nie pasi to podlegaja prawu koscielnemu jak wygodnie i cos mozna zyskac to swieckiemu! Boze Ty widzisz i nie grzmisz!!!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Znalazłam telefon komórkowy. Właściciela proszę o
Znalazłam telefon komórkowy. Właściciela proszę o zadzwonienie na swój numer.
Komentarzy0
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~tlumaczWłocławek
Co z programem dla ludzi po 50 ,likwiduje się nawet prace
Co z programem dla ludzi po 50 ,likwiduje się nawet prace interwencyjne i psu .praca choć 5 miesięcy ale dawala mi satysfakcję,
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~felaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA