Forum › Włocławek

mam dylemat! Nie bardzo rozumie oddanie przez posla Palikota
mam dylemat! Nie bardzo rozumie oddanie przez posla Palikota legitymacji poselskiej i zrzeczenia sie mandatu! O ile dobrze rozumie to spoleczenstwo glosujac na niego tenze mandat zaufania Jemu dalo wiec??? Nie znam na wyrywki ordynacji wyborczej ale czuje przez skore ze to cos nie tak i chyba pachnie kpina z prawa? moze sie myle? kto mnie oswieci?...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pinokioWłocławek
chce powiedziec ze nie mam nic przeciw zwierzetom i ptakom,
chce powiedziec ze nie mam nic przeciw zwierzetom i ptakom, sama dokarmim sikorki ale mam dosyc tego porozrzucanego na pl Wolnosci chleba naszego powszedniego i boje sie ze przechodzac oberwe w oko od jakiegos golebia! To nie jest bezpieczne i cos trzeba by zrobic z milymi ptaszkami.. jakos znalazly sie u nas ni z gruszki ni z pietruszki niczym w...
Komentarzy2
Wyświetleń820
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Mamy pytanie czy ktoś wie czemu nie ma jeszcze na kontach
Mamy pytanie czy ktoś wie czemu nie ma jeszcze na kontach wynagrodzenia stażowego za miesiąc grudzień mamy 11.01 a powinny juz być 10.01 na koncie .
Komentarzy1
Wyświetleń698
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
– Zarobki burmistrzów i wójtów sięgające ok. 11
– Zarobki burmistrzów i wójtów sięgające ok. 11 tys. zł są niemoralnie wysokie w stosunku do zwykłych pracowników – tłumaczy Paweł Baj. – Byłem radnym opozycyjnym przez cztery lata i kiedy mowa była o wyższej pensji dla burmistrza, zawsze się temu sprzeciwiałem. Zdania nie zmieniłem. Zostałem burmistrzem, ale...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Niemoralne, a u nas okWłocławek
moze ktos z Was ma pomysl na to co zrobic z zabytkiem na ul
moze ktos z Was ma pomysl na to co zrobic z zabytkiem na ul Stodolnej bo od lat straszy wladze widac nie wiedza co z tym fantem zrobic... moze zrzutka ogolnonarodowa na remont moze cos... no pomyslcie !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Pan Stocki wypowiada się co 2 dni w telewizji WC. Ta
Pan Stocki wypowiada się co 2 dni w telewizji WC. Ta telewizja opiera się tylko i wyłącznie na krytyce Pałuckiego zamiast na obiektywizmie! Pan Stocki sam zadaje retoryczne pytania do zarządu naszego miasta i co najśmieszniejsze sam sobie na te pytania w odpowiedni i wygodny dla siebie sposób odpowiada, hehe I to jest śmieszne a nie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZorroWłocławek
a dzisiaj dla odmiany o 9 rano świeciły się lampy na
a dzisiaj dla odmiany o 9 rano świeciły się lampy na południu a co tam, lokatorzy zapłacą, nie panie Zbysiu?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~dirtyWłocławek
Pomóżmy
Pomóżmy zwierzakom! http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php wczoraj byliśmy na miejscu 26 dziś już 15!!! oddawajcie głosy Włocławianie! pamiętajcie o weryfikacji na mailu !!!!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MiśkaWłocławek
Mam propozycje odnośnie ;kupekpsich; mamy przy blokach
Mam propozycje odnośnie ;kupekpsich; mamy przy blokach śmietniki ,można wydzielić teren na toalety dla psów ,wlasciciel psa byłby zobowiązany posprzątać kupkę w innych miejscach . w celu unikniecia grożącego mandatu.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~asWłocławek
Witam kolejny ciekawy
Witam kolejny ciekawy artykuł... http://wolnemedia.net/wiadomosci-z-kraju/swiadkowie-afery-wyborczej-sa-zastraszani/ proszę o dyskusje Pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Czy nie sądzicie ,że powinno się dla potrzeb naszych
Czy nie sądzicie ,że powinno się dla potrzeb naszych ,,nowych'' starych radnych ustalić jednostkę określajacą ilośc dziur na m2 -dla uproszczenia DZIUROMETR .Powrót do czasów Barei i Altrnatyw w zasięgu reki ..... zwłaszcza powyborach ? a może wioska wloclawek z czegoś w ,,Polszcze'' zasłynie ?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czy to nie jest śmieszne, ze sprzątający z Osiedla
Czy to nie jest śmieszne, ze sprzątający z Osiedla Śródmiescie WSM we Włocławku w sytuacji gdy lód jest na drodze , chodzą i sprzątają papierki.Dobrze , ze dbają o czystość, ale kiedy jest jeszcze sporo osiedlowych uliczek z lodem, to przydałoby się najpierw ruszyć trochę łopatą, tym bardziej, ze lód jest miękki.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZytWłocławek
Witam forumowiczów. Na codzień po mieście poruszam się
Witam forumowiczów. Na codzień po mieście poruszam się samochodem, lecz wczoraj miałem przyjemność pospacerowania po nim korzystając z prawie wiosennej pogody. Jedyne, co mi się nasuwa na myśl po wczorajszym dniu to to, że Włocławek powinien nazywać się Dziurladnio-Gówlandią. Nie dość, że w mieście są same dziury w ulicach to...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~morpheussWłocławek
a ja mam pytanie takie. Jak powinnismy zachowac sie gdy wiemy
a ja mam pytanie takie. Jak powinnismy zachowac sie gdy wiemy i widzimy ze ktos ewidentnie naciaga instytucje czerpie z klamstwa korzysci? Poinformowac? udawac ze sie nic nie wie? Czy to donosicielstwo czy obywatelska postawa? No jak myslicie?
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Kto oczyści chodniki na os. Południe. Co robi
Kto oczyści chodniki na os. Południe. Co robi Spółdzielnia, za co bierze pieniądze, co na to p. prezes i przew. rady nadzorczej. Nic, dmuchają w jedną trombę i byle do wiosny.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZuzaWłocławek
Klub Seniora SLD, doswiadczenie a nie bzdury, tylko
Klub Seniora SLD, doswiadczenie a nie bzdury, tylko Przewodniczacy Kukucki zauwazyl, ze kazdy musie przejsc etapy zawodowe i normalne jest, ze kompetencja i wiedza przychodzi z wiekiem. Ja nie mam nic przeciwko temu aby stanowisko zajmowali ludzie starsi bo mam do nich zaufanie, wiele lat pracowali na swoja...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
Niedawno nasi mieszkańcy narzekali, że chodniki nie
Niedawno nasi mieszkańcy narzekali, że chodniki nie odśnieżone, ale przynajmniej było łądnie jasno i czysto.A teraz znikł śnieg i odkrył..... kupy psie. Ludzie, czy naprawdę chcecie mieszkać w takim brudzie i smrodzie. Może warto stworzyć nowe stanowiska pracy - zimą do odśnieżania a przez pozostałe dni roku do sprzątania kupek...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~klonWłocławek
Do redakcji i użytkowników. Co sądzicie o tym by na
Do redakcji i użytkowników. Co sądzicie o tym by na podstronie "Włocławianie piszą" można było wyszukać temat według tego który był ostatni ale także według kolejności najczęściej komentowanych. Przydało by się to by ominąć niektóre według mnie mało istotne tematy i móc kontynuować poważne dyskusje nie musząc ich...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
W okolicach banku BGŻ 8,01,2011 znaleziono tablice
W okolicach banku BGŻ 8,01,2011 znaleziono tablice rejestracyjną CWL**LM. Właściciela proszę o kontakt telefoniczny na numer 500175890.
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Znaleziono tablicę rejes.Włocławek
Gdzie we Włocławku można napełnić tuszem toner do
Gdzie we Włocławku można napełnić tuszem toner do drukarki? Chodzi mi dokładnie o czarny tusz. Prosiłbym o adres sklepu i jeśli ktoś orientujecie się ile to kosztuje, to także proszę o napisanie ceny. Z góry bardzo dziękuje za pomoc i wszystkie odpowiedzi :)
Komentarzy8
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~.PaKa.Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA