Forum › Włocławek

to co dzieje sie na naszych drogach to tragedia. dzisiaj
to co dzieje sie na naszych drogach to tragedia. dzisiaj drogowcy robili wiadukt no i narobili go oi narobili. przesuneli barierki nizej i tyle. pare dziurek zalatanych i to ma byc naprawa drog w maszym miescie to chyba kpina!!!! a w nocy nie mozna zamknac calego pasa i naprawic drogi??? nie bo po co myslec!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~drogiWłocławek
Może mi ktoś wyjaśni dlaczego dziś. nie można było
Może mi ktoś wyjaśni dlaczego dziś. nie można było wyjechać samochodem z Kazika?
Komentarzy2
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~graczWłocławek
Lokalni patrioci. Głosujcie na karmę dla schroniska we
Lokalni patrioci. Głosujcie na karmę dla schroniska we Włocławku. http://www.tesco.pl/schroniska/index.php?glosujNa=720 Włocławek ul. Przemysłowa, trzeba być w pierwszej piątce.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~GŁOSUJCIEWłocławek
No i , stało się , p.Pałucki zwalnia kolejnych bardzo
No i , stało się , p.Pałucki zwalnia kolejnych bardzo dobrych pracowników zatrudnionych w róznych dziedzinach naszego miasta , wstawiając kolejnego emeryta p. Chodynickiego , KTÓRY JUŻ TERAZ POBIERA 8TYSIĘCY EMERYTURY!!!TO JEST KOLEJNA OSOBA Z MILICYNO- WOJSKOWEGO SZEREGU P.PAŁUCKIEGO !!!NIE WSTYD TAK CAŁY CZAS OBDŻERAĆ WŁOCŁAWIAN...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Miasto jest bogate- o 9 rano oświetlony Zielony Rynek czy
Miasto jest bogate- o 9 rano oświetlony Zielony Rynek czy nikt tego nie widzi?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~StachaWłocławek
Ile dajecie moi drodzy w kopertkę księdzu po kolędzie , bo
Ile dajecie moi drodzy w kopertkę księdzu po kolędzie , bo słyszałam że co łaska - ale od 50 zł. do góry.
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~IzaWłocławek
Czy temu Adamkowi przewróciło się w głowie - będzie
Czy temu Adamkowi przewróciło się w głowie - będzie walczył z Kliczką, chyba że liczy na kasę za walkę/będzie przyzwoita/ szkoda jego przygotowań lepiej niech zamówi nosze, szkoda pieniędzy widzów bo będzie to tylko przereklamowana walka a kibice wyjdą z opuszczonymi nosami, wszystkie tego typu walki są organizowane wyłącznie...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MarekWłocławek
Mam pytanie do ciągle narzekających dwóch pań na brak
Mam pytanie do ciągle narzekających dwóch pań na brak pracy.chodzi mi o *Stachę* i *Pytanie*. Czy Panie skorzystały z wiszącego na tej stronie ogłoszenia ? Proszę się podzielić z forumowiczami jak zostałyście przyjęte itd. [email protected]
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Nowy prezes Zieleni Miejskiej czyli stary prezes Saniko
Nowy prezes Zieleni Miejskiej czyli stary prezes Saniko zapomnial chyba że cmentarz komunalny,ktorego utrzymaniem zajmuje się Zieleń też trzeba odśnieżać.Posypane są tylko nieliczne alejki.Po większości alejek nie można w ogóle chodzić.Szklanka i lodowisko to mało powiedziane.Panie szanowny - proponuję nie myśleć tylko o grubych...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~deathWłocławek
nie ma to jak w godzinach popołudniowych zablokować całe
nie ma to jak w godzinach popołudniowych zablokować całe miasto bo panom diabłom zachciało się łatać dziury na wiadukcie w stronę Tesco ! ... czy nie można takich akcji przeprowadzać w godzinach wieczornych albo w takich w których ludzie nie jadą lub wracają z pracy ?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez negocjatorWłocławek
A chodniki Tyle ludzi jest bezrobotnych, biorą zsiłki za
A chodniki Tyle ludzi jest bezrobotnych, biorą zsiłki za darmo, a powinni odśnieżać chodniki
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~teresaWłocławek
Przypominam -po ,,mieście'' Włocławek poruszamy się
Przypominam -po ,,mieście'' Włocławek poruszamy się pojazdami z prędkością nie większą niż 30 km/h (!!!!!!!!!).Skoro takie jest życzenie naszych (bez)radnych , to dlaczego nie mielibyśmy się do tego nakazu zastosować ? Szczególnie wolno jeżdzimy w okolicach siedziby ,,naszych'' (bez)radnych -co Wy na to ?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
....a ja mam pytanie moze juz troche po czasie ale jednak>
....a ja mam pytanie moze juz troche po czasie ale jednak> Jak dlugo na dachu SDH bedzie umilal nam swiateczny okres koszmarny MIKOLAJ???? Juz chyba pora na zmiane dekoracji na bardziej finezyjna> a moze zamiszczac go na Centrum Kultury gdy powstanie?? a tu pomyslec o czyms innym czas szybko leci i znowu zawita na dachu.... o nie koszmar1 A Wy jak...
Komentarzy2
Wyświetleń765
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Trzech króli ? Biskupi katoliccy załatwili dodatkowe
Trzech króli ? Biskupi katoliccy załatwili dodatkowe święto na strzyżenie swych owieczek ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~katolikWłocławek
Tyle się pisze ostatno o Saniko.A podobno mają je sprzedać
Tyle się pisze ostatno o Saniko.A podobno mają je sprzedać w prywatne ręce.To już koniec spółki miejskiej...?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~adenauerWłocławek
powiem bylem na zachodzie tęskniłem za krajem wierzyłem
powiem bylem na zachodzie tęskniłem za krajem wierzyłem ze coś tu się ogarnęło a tu jeszcze gorzej , wiem ze mnie zbluzgacie ale dyszlem do wniosku ze wyjeżdżam z powrotem i nie wrócę tu
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~polandWłocławek
po paru latach zawitalam do rodzinnego Wloclawka i zrobilo
po paru latach zawitalam do rodzinnego Wloclawka i zrobilo mi sie wstyd! Wracam do nocy Sylwestrowej bo to chyba wstyd ze imprezy na wolnym powietrzu odbywaja sie... tak blisko cmentarza! Miejsce to powinno byc traktowane z szacunkiem i poszanowaniem Wladze miasta przesadzily z wyborem takiego miejsca i to od paru juz lat. Nie ma innych...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~skrzatWłocławek
Posluchalam popatrzylam na piekna wizualizacje bulwarow i
Posluchalam popatrzylam na piekna wizualizacje bulwarow i centrum kultury i dostalam dreszczy! . Bo szkoda tych pieniedzy!!! Wloclawek jest TAK BRUDNY ze najpiekniejsze budowle straca blask w tym brudzie i nieuporzadkowanymi terenami wokol! Te rozwalajace sie domy pobazgrane kamienice nieodsniezane zima ulice i brud wszechobecny.... szkoda...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Czemu tak właściwie we włocławku nie ma żadnej giełdy
Czemu tak właściwie we włocławku nie ma żadnej giełdy samochodowej ??
Komentarzy2
Wyświetleń898
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~DamianWłocławek
Co się stało z "jesienną ofensywą legislacyjną" rządu
Co się stało z "jesienną ofensywą legislacyjną" rządu PO czyżby utknęła w zaspie?
Komentarzy3
Wyświetleń890
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA