Forum › Włocławek

Słyszeliście ,podobno parafianie z Kazimierza wybierają
Słyszeliście ,podobno parafianie z Kazimierza wybierają się do radnego Skrzypka z zapytaniem - co się stało ,że zmienił wyznanie ? Bo oni na niego głosowali a on .......ich wystawił do.....chyba ludzie trochę się zdenerwowali ?
Komentarzy3
Wyświetleń935
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dla tych wszystkich zapatrzonych w swojego
Dla tych wszystkich zapatrzonych w swojego idola http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wyrok-cypryjskiego-sadu-dla-dwoch-poslow-pis,1,4156223,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń614
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MarcoWłocławek
Byłam na próbie w tej Cl***rze. Kelnerka ma być
Byłam na próbie w tej Cl***rze. Kelnerka ma być robotem-odradzam. Ja byłam ostatnio na rozmowie z kierownikiem.Jednym z pierwszych pytań było czy mam chłopaka.Zrezygnowałam bo może nie szukają kelnerki?
Komentarzy0
Wyświetleń628
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CleopatraWłocławek
Szukam mądrego kierowcy, który wytłumaczy jedną rzecz.
Szukam mądrego kierowcy, który wytłumaczy jedną rzecz. E-1 w stronę Torunia na wysokości Karczmy Kujawskiej, znak zwężenie z lewej. Pytam więc, po którym pasie mam jechać prosto, kto ma pierwszeństwo ? Za światłami z POW dochodzi do koszmaru, kierowcy , żeby zjechać w jedną nitkę wzajemnie "spychają" się z drogi, bez względu...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~autkoWłocławek
"skomunikowania ul. Toruńskiej z ul. Promienną"
"skomunikowania ul. Toruńskiej z ul. Promienną" Dlaczego Zazamcze nie ma żadnego przejazdu drogowego niekolizyjnego typu wiadukt bądź tunel przez tory kolejowe. Śródmieście ma I etap Jadwigi, Wronią i Kapitulną. Zazamcze powinno mieć przynajmniej projektowane już w tym roku drogę łączącą Toruńską z Promienną w standardzie...
Komentarzy2
Wyświetleń788
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZazamczeWłocławek
Poczytaj jak bardzo nasz rząd się
Poczytaj jak bardzo nasz rząd się angażuje???? [email protected] napisał(a): Szanowni Państwo, Podczas wczorajszego posiedzenia Komisji Petycji Parlamentu Europejskiego ważnym tematem obrad byla kwestia skutków jakie dla środowiska naturalnego i gospodarek krajów basenu Morza Bałtyckiego ma budowa a w przyszłości eksploatacja...
Komentarzy0
Wyświetleń591
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Po co Pani Horonziak w ogóle zabiera głos, narzeka, narzeka
Po co Pani Horonziak w ogóle zabiera głos, narzeka, narzeka i tak nic nie może. Kole do dziś w oczy utrata "wpływów" w zarządzie miasta, hehe, pozdrawiam radną
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MisioWłocławek
Pam prezydent Pałucki tak bardzo wciągnął się w rozwój
Pam prezydent Pałucki tak bardzo wciągnął się w rozwój nowych inwestycji w mieście,że zapomniał o ludziach. Panie prezydencie może by tak trochę pomyśleć o nowych miejscach pracy i lepszych wynagrodzeniach dla naszych mieszkańców.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kokoWłocławek
A może by tak we Włocławku, moze w dzialaniach UM jest
A może by tak we Włocławku, moze w dzialaniach UM jest jednak cel, rekreacyjny? http://www.youtube.com/watch?v=Tc4wqJFudYk&feature=player_embedded
Komentarzy0
Wyświetleń657
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Sposób na WłocławekWłocławek
Niedlugo trzeba bedzie jechac z Wloclawka do Warszawy przez
Niedlugo trzeba bedzie jechac z Wloclawka do Warszawy przez Paryz. I co najlepszego zrobili nasi liberalni i bogobojni nieudacznicy rzadowi. Polska zalana bo nie dbaja o ujsca wod, mialy byc tamy na Wisle a tu nic, nasza tama ledwie dycha, przy budowach drog pseudofachowcy zabetonowali splyw wod do rowow, kolej zrujnowana, jeszcze przymierzaja sie...
Komentarzy2
Wyświetleń960
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Czy może znacie wynik rozprawy sądowej o unieważnieniu
Czy może znacie wynik rozprawy sądowej o unieważnieniu wyboru rady nadzorczej we Włocławskiej (jak piszą kolesiowskiej)Spóldzielni Mieszkaniowej ? Podobno radę nadzorczą wybrali pracownicy Spółdzielni i ich rodziny ?
Komentarzy2
Wyświetleń835
Śledzących1
Ocena3
Cyklista zrobił swoego czasu porządek w pewnej
Cyklista zrobił swoego czasu porządek w pewnej spółdzielni mieszkaniowej,a że był świnia i cham to wysadził towarzystwowo z rady nadzorczej.Działał na szkodek szpółdzielni ale nie na szkodek jej członków.Ten chamek przyczynił się to tego że zakończono budunek przy Reja.Chama nikt nie bedzię pamietrał.Cham tego nie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Mam to wszystko gdzieś. Chemioterapia.Ładnie pan sobie go
Mam to wszystko gdzieś. Chemioterapia.Ładnie pan sobie go wyhodował. Dopóki mózg będzie pozwalał cykluś będzie pisał. Nawet ja go wylogowali. Napiszę o przesłuchaniu przez funkcjonariusza MO który potem otrzymał stanowisko wysokiego funkcjoariusza urędu bezpieczeńxstwa
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Zawsze głosuję przeciwko czołówce do koryta - gangom
Zawsze głosuję przeciwko czołówce do koryta - gangom prowadzącym w sondażach. Nie marnuję głosu na na tych samych oszustów w różnych opakowaniach. Popieram tych co walą prosto z mostu i merytorycznie potrafią pokazać absurd, celowo komplikowanego złodziejskiego systemu, który wdraża się demokratycznie przy głosach...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~łańcuszekWłocławek
Dlaczego *i* w PiS pisze się małe a *j* w PJN pisze się
Dlaczego *i* w PiS pisze się małe a *j* w PJN pisze się duże?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Przypomnienie -klientom sklepów obuwniczych przypominam o
Przypomnienie -klientom sklepów obuwniczych przypominam o domaganiu się warunków 24-miesięcznej ustawowej gwarancji na kupione obuwie i danych(adresowych ) właściciela sklepu .W przypadku reklamacji bez tych danych Wasze szanse na odzyskanie pieniędzy są praktycznie zerowe !!!!!A sklep M... M... jest w tych praktykach niedościgniony -do...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Tak za 2 tyg beda wygladaly wloclawskie drogi
Tak za 2 tyg beda wygladaly wloclawskie drogi http://www.youtube.com/watch?v=FdnF7gtECi8&feature=player_embedded#!
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez 2hard4youWłocławek
Wczorajsza Rzeczpospolita zamieściła tekst o kłopotach
Wczorajsza Rzeczpospolita zamieściła tekst o kłopotach samorzadów zwiazanych z ich zadłuzeniem. Włocławek wymieniony został w grupie 20-tu najbardziej zagrożonych gmin. Jak to się ma do zadowoleniw Pałuckiego i Kuźniewicza?
Komentarzy3
Wyświetleń988
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Szanowny zxxc! Mam pytanie ważne;) Czy znasz jakiś program
Szanowny zxxc! Mam pytanie ważne;) Czy znasz jakiś program OCR rozpoznający format DjVu? Będę bardzo wdzięczny za info! ;)) Pzdr.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Przedstawiam kolejny ciekawy artykuł godny
Przedstawiam kolejny ciekawy artykuł godny dyskusji... http://wolnemedia.net/polityka/ile-polski-w-polsce/ Zapraszam i pozdrawiam.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA