Forum › Włocławek

Narzekamy,że miasto jest brudne, ale to nasza wina o to
Narzekamy,że miasto jest brudne, ale to nasza wina o to przykład.przy ul.Warszawskiej-róg Starodębskiej stał pawilon handlowy-został zdemontowany w sobotę a brudy -śmieci,worki,kartony pozostały. Czy Straż Miejska nie widzi tego czy czeka,że może samo się sprzątnie.Przecież można ustalić kto prowadził działalność handlową w...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~StachaWłocławek
Witam i wrzucam kolejny link zfilmem do
Witam i wrzucam kolejny link zfilmem do dyskusji: http://www.tvn24.pl/-1,1691478,0,1,nieznany-film-ze-smolenska-prokuratura-chce-nagrania,wiadomosc.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Kto z Was wybiera sie na spotkanie z PALIKOTEM?Bedzie 5
Kto z Was wybiera sie na spotkanie z PALIKOTEM?Bedzie 5 lutego o 17 tej na PIWNEJ.bardzo ciekawi mnie jaka bedzie frekwencja no i jakie media beda poza naszymi "telewizjami"????
Komentarzy28
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Dzisiaj rano w okolicach przejścia przez torowisko (ul
Dzisiaj rano w okolicach przejścia przez torowisko (ul kaliska) znaleziono komplet kluczy od mieszkania, wraz z czerwoną smyczą. Klucze do odbioru w straży miejskiej.
Komentarzy0
Wyświetleń688
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DanielWłocławek
jak nie walentynki to dzien swistaka!!!! Cholery mozna dostac
jak nie walentynki to dzien swistaka!!!! Cholery mozna dostac z tymi glupotami. Ja pamietam ze u nas zwiastunami wiosny byly przebisniegi i misie wychodzace z gawry... a Wy? jakie sa te zwiastuny wiosny te nasze polskie.....
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pinokioWłocławek
W wolnej chwili do poczytania... Szczególnie polecam wywiad
W wolnej chwili do poczytania... Szczególnie polecam wywiad z Płk.Robertem Latkowskim, instruktorem-pilotem, byłym dowódcą 36. Specjalnego Pułku Lotnictwa Transportowego (1986-1999): http://www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=kraj&name=3278
Komentarzy1
Wyświetleń720
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~sevenWłocławek
I znowu zrobilo sie "serduszkowo" na wystawach no bo
I znowu zrobilo sie "serduszkowo" na wystawach no bo WALENTYNKI! zastanawia mnie skad u nas POLAKOW taki "owczy ped" do tego co amerykanskie? Handel ma zniwa a w sumie to dosc kiczowate to "swieto".
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
czy ktoś wie jaki radny wczoraj przyjmował może żaden.
czy ktoś wie jaki radny wczoraj przyjmował może żaden.
Komentarzy0
Wyświetleń672
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kontaktWłocławek
Zamiast budować inkubator na Toruńskiej trzeba było
Zamiast budować inkubator na Toruńskiej trzeba było inkubować ul.3-go Maja i przyległe ulice.Na pewno dało by to na pewno lepszy rezultat i gwarancje na nowe miejsca pracy.Ciągłe zasłanianie się skomplikowaną procedurą prawa do własności budynków staje się już nudne.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~TedyWłocławek
"POSMOLEŃSCY MILIONERZY I DRZEWICKA BIEDA" Rodziny ofiar
"POSMOLEŃSCY MILIONERZY I DRZEWICKA BIEDA" Rodziny ofiar smoleńskiej katastrofy są równiejsze od innych. Nie bardzo wiadomo dlaczego. Ani prezydent z małżonką, ani pozostali pasażerowie samolotu Tu154M nie udawali się do Katynia z wizytą oficjalną. Takową złożył kilka dni wcześniej premier Tusk i towarzyszące mu osoby. Lot...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Równi i równiejsiWłocławek
Po obejrzeniu w telewizji TVKujawy sesji Rady Miasta mam
Po obejrzeniu w telewizji TVKujawy sesji Rady Miasta mam wrażenie że mamy we Włocławku drugiego Niesiołowskiego w osobie pana przewodniczącego Rady Miasta.Panie przewodniczący to nie prywatny folwark SLD.Każdy radny ma prawo wręcz obowiązek zgłaszac wnioski jak i odnieśc się do wypowiedzi prezydenta, a pan nie powinien tego...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Mieszkanka WłocławkaWłocławek
Panie Prezesie Sz..... MTBS kiedy w końcu będą te obiecane
Panie Prezesie Sz..... MTBS kiedy w końcu będą te obiecane zwroty 75 % za wode i ciepło którego nie mieliśmy (Celulozowa 23 i Celulozowa 23A) przez 18 dni a Pan ludzi nadal oszu.... !!!. Czy Prezydent nie może tym się zając ????? ponoć to spółka miejska
Komentarzy2
Wyświetleń962
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OlgaWłocławek
Mam zamiar wybrać się do dentysty, macie jakieś propozycje
Mam zamiar wybrać się do dentysty, macie jakieś propozycje dobrych stomatologów?(kasa nie gra roli)
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~johny bravoWłocławek
Jeżeli Minister Finansów mówi w telewizji cyt...nasza
Jeżeli Minister Finansów mówi w telewizji cyt...nasza złotówka...,to chyba ma na myśli taxi.Hahaha
Komentarzy1
Wyświetleń716
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Czy Zbychu z SM Południe jest już bliski podpisania umowy z
Czy Zbychu z SM Południe jest już bliski podpisania umowy z firmą wywożącą śmieci (konkurencją Saniko)?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Arnold BoczekWłocławek
To jak?Albin już jest szefem OSIRu?Po co konkurs jak wygrany
To jak?Albin już jest szefem OSIRu?Po co konkurs jak wygrany już znany?Szkoda zachodu,a mydlić oczu mieszkańcom nie róbcie.Nie jesteśmy głupi.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wiewiórkaWłocławek
Znowu wysokiej klasy "fachofcy" pomieszali w okolicach POW.
Znowu wysokiej klasy "fachofcy" pomieszali w okolicach POW. Zerwali linię energetyczną i nie ma tam prądu. Podobno przez błędy w planach. Żenada
Komentarzy1
Wyświetleń755
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniec miastaWłocławek
Czy ktoś zna warsztat samochodowy A.... na
Czy ktoś zna warsztat samochodowy A.... na Starodębskiej? Napiszcie jakie macie wspomnienia w kontaktach z Panem pseudofachowcem w dziedzinie samochodowej.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zawiedzionyWłocławek
Dzisiaj w telewizji Kujawy podano,że będzie rozpisany
Dzisiaj w telewizji Kujawy podano,że będzie rozpisany konkurs na dyrektora OSIru. Jestem fizjonerką i już wiem ,że dyrektorem ma zostać Sieraczkiewicz z PO. Po co ta komedia.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RoxyWłocławek
mili moi chcialam zapytac jaki jest Wasz stosunek do tego o
mili moi chcialam zapytac jaki jest Wasz stosunek do tego o czym opowiada pan Barski? Jak myslicie jestesmy sami w Kosmosie czy nie?? No bo ze KRASNOLUDKI sa na Ziemi to wiemy...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~seniorkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA