Forum › Włocławek

bardzo cieszy mnie to ze nastapi koniec z glupawymi filmikami
bardzo cieszy mnie to ze nastapi koniec z glupawymi filmikami wyborczymi z ktorych nic merytorycznego nie wyplywalo> Poza tym pora aby w kampanii nie padaly enigmatyczne haselka tylko konkrety w jaki sposob to czy tamto chca zrobic! Po drugie male prawdopodobienstwo aby ktoras z partii wygrala tak wysoko by rzadzic samodzielnie i uwazam ze my...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Szóstka jest Była i będzie ! .
Szóstka jest Była i będzie ! .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~absolwentgimnazjumWłocławek
Witam, przedstawiam wam według mnie bardzo ważny dokument
Witam, przedstawiam wam według mnie bardzo ważny dokument napisany przez Panią która ma dużo do powiedzenia na temat szczepionek.Ma wykształcenie i bardzo duże wykształcenie.Dzięki niej Polska nie dała się nabrać na kupowanie milionów szczepionek w 2009-2010.Polecam przeczytać i przekazać innym.Uważam że ta informacja jest dla nas...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
@Seniorka a gdzie to tak w necie rozpisują się nie
@Seniorka a gdzie to tak w necie rozpisują się nie używając polskich liter.Śmiało ,masz okazję wykazać się wiadomościami i znajomością forów.A może to tak jak z tymi falami.Hahaha [Odpowiedz]
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Czy czytacie swoje horoskopy? Maja one wplyw na Wasze decyzje
Czy czytacie swoje horoskopy? Maja one wplyw na Wasze decyzje czy traktujecie je tylko z "przymrozeniem oka"???
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Złodziejski kraj ten nasz szabropoland. Władze różnego
Złodziejski kraj ten nasz szabropoland. Władze różnego szczebla nas okradają różnymi podatkami wymyslonymi pod potrzeby władzy. Prawo zezwala na okradanie obywateli w postaci wszelkich licznych incydentów przyzwolenia, np konkrsy sms, zmniejszona używalność wszystkich dóbr materialnych, mniejsze opakowania, stan dróg i wiele wiele...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~NobelWłocławek
Mam tylko jedno pytanie.Dlaczego kler katolicki Boga się nie
Mam tylko jedno pytanie.Dlaczego kler katolicki Boga się nie boi?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Ponad 140 teologów katolickich z Niemiec, Austrii i
Ponad 140 teologów katolickich z Niemiec, Austrii i Szwajcarii zaapelowało o reformę Kościoła Katolickiego, w szczególności o zniesienie celibatu, dopuszczenie kobiet do święceń kapłańskich a także o uznanie związków partnerskich osób tej samej płci. http://wyborcza.pl/1,76842,9053991,Niemieccy_teologowie_zadaja_zniesienia_celib...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Kiedy miłość zmienia się w nienawiść?. Rozwód?
Kiedy miłość zmienia się w nienawiść?. Rozwód? Alimenty?, to było wczoraj. Potrzebna specjalna kasa rentowa, zwana Alimenty, a wpłacać powinni : Kawalerzy czy panny,rozwodnicy, i bezdzietni. Żadna matka z dzieckiem w przyszłość bez zasiłku.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Szanowny Cyklisto! Bądź uprzejmy odezwać się; Choroba to
Szanowny Cyklisto! Bądź uprzejmy odezwać się; Choroba to nie powód do milczenia. Są tu ludzie - także i ja - którzy czekają na Ciebie, życzą dobrze i o Tobie myślą. Więc pisz. Choćby o tej poniedziałkowej chemii.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Na placu wolnosci jest sklep z obuwiem gdzie sprzedaja
Na placu wolnosci jest sklep z obuwiem gdzie sprzedaja produkty z Kal..i Z....iej produkt krajowy. Odradzam kupna obuwia tej produkcji gdyz producent i tak uzna ze sa to uszkodzenia mechanicze (a schodzi skora z czubkow na dwoch butach jednoczesnie oczywiscie moja wina )Panie w tym sklepie nic nie sa winne ze producent tak podchodzi do...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~matrixWłocławek
Kto zostanie dyrektorem OSiR-u.
Kto zostanie dyrektorem OSiR-u.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~SportowiecWłocławek
Już się potłukli włocławiaki na Barska / Wojskowa ...
Już się potłukli włocławiaki na Barska / Wojskowa ... Dwa auta zniszczone ... często tam dochodzi do zdarzeń lub też Barska / Żytnia .... śnieg z deszczem pada, a niektórzy jeźdzą jak by lato było i widoczność świetna ...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek
Wczoraj w programie Jaworowicz była poruszana sprawa
Wczoraj w programie Jaworowicz była poruszana sprawa dziecka bez rąk które wymagało leczenia, smieszne ale podano nr.konta caritasu aby wpłacać pieniądze na jego dalsze leczenie. Pytanie - dlaczego nie bezpośrednio dla matki, która się nim opiekuje. Najlepiej to być pośrednikiem a takim jest caritas od nas weżmie drugim da tylko nie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MarekWłocławek
Coraz glosniej o ptasiej grypie u nas w miescie. mam nadzieje
Coraz glosniej o ptasiej grypie u nas w miescie. mam nadzieje ze chwila moment to grypsko odejdzie sobie i bedzie spokoj w naszej wsi
Komentarzy3
Wyświetleń999
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~raniWłocławek
czy ktoś wie gdzie we włocławku fachowo zrobią mi
czy ktoś wie gdzie we włocławku fachowo zrobią mi piaskowanie felg do auta??
Komentarzy2
Wyświetleń820
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
Proszę tylko nie wybierajcie do montażu drzwi firmy z
Proszę tylko nie wybierajcie do montażu drzwi firmy z Włocławka która na ulotkach reklamowych mianuje się S... - D... i oferuje drzwi antywyważeniowe ( waga ok. 50kg, skrzydło drewniane antywywazeniowe, trzy zawiasy z pełną regulacją w trzech płaszczyznach itp.) to tekst z ich ulotki zostawianej pod drzwiami. W zamian klient...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Cezary DuninWłocławek
Oglądam debatę na temat naszej armii a właściwie słucham
Oglądam debatę na temat naszej armii a właściwie słucham co mówi Dorn,Klich i rozpacz człowieka ogarnia.Polska nie ma armii.Oj solidaruchy.
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
A tu do dyskusji artykuł drugi.Nawiązuje to naszej
A tu do dyskusji artykuł drugi.Nawiązuje to naszej wolności wypowiedzi w internecie. http://wolnemedia.net/prawo/pis-zaczyna-inwigilacje-forow-dyskusyjnych/
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
czy nie uwazacie iz pora aby przypomniec sobie slowa M. Reja
czy nie uwazacie iz pora aby przypomniec sobie slowa M. Reja ze Polacy nie gesi i swoj jezyk maja? robi sie niestrawnie od tych angielskich napisow np; "sale" "carwatch' i nnych. Owszem niech beda i po angielsku ale nie TYLKO a to jest nagminne. Dziwi mnie ze sluzby nie reaguja bowiem jest ustawa o jezyku polskim w przestrzeni publicznej...... za...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~barbapapaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA