Forum › Włocławek

wpadly mi dzisiaj w rece pamietniki takie ze szkolnych
wpadly mi dzisiaj w rece pamietniki takie ze szkolnych lat.... Pelno w nich wspomnien i roznych"zlotych mysli" Oto jedna z nich jakze aktualna i teraz!!: Idz smialo przez zycie , miej bycza mine>, lap szczescie za ogon i dus jak CYTRYNE" A wy pamietacie jakies tez....?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Duże brawa dla Zbonikowskiego i tych co mu uwierzyli i
Duże brawa dla Zbonikowskiego i tych co mu uwierzyli i wykupili na własność z gruntem swoje mieszkania w blokach spółdzielczych. Od nowego roku będą płacić podatek katastralny. Jak paniska ,to paniska całą gębą.Hahaha
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Witam szukam kuwety ale nie kociej. Poprostu jak sprzątalam
Witam szukam kuwety ale nie kociej. Poprostu jak sprzątalam klatke śwince morskiej mi się złamała na pół. Tą co się tam kładzie trciny to tam na dole w klatce . Nie wieci gdzie moge taką dostać . I w jakiej cenie
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~DaraWłocławek
a ja o klubie T. K... we wzorcowni.byłem ze znajomymi na
a ja o klubie T. K... we wzorcowni.byłem ze znajomymi na dyskotece i prosze sobie wyobrazic dyskoteka zakonczyła sie bardzo wczesnie poniewaz tak jak to tłumaczył"niby"manager jest za mało klientów.wiec ja sie pytam pani włascicielki jakie są limity i czy tez w swojej galerii,gdy nie ma klientów zamyka ją? a co do managera nie dziwie sie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jonWłocławek
Uwaga -dziś kierowcy płacą za dziury na P2 -za
Uwaga -dziś kierowcy płacą za dziury na P2 -za samochodówką od rana stoi kasa z radarem ,stoją koło 354 dziury na tej drodze .Jedziesz 40 km/h -płacisz ,bo po dziurach można poruszać sie tylko 30km/h. Podobno kasa z radarem nie wie kto jest autorem tylu dziur na P2 więc ,,nie może go ukarać '' winni są więc kierowcy - Kabaret...
Komentarzy1
Wyświetleń783
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
ogolnie mowi sie ze my Polacy jestesmy najbardziej ponurym
ogolnie mowi sie ze my Polacy jestesmy najbardziej ponurym spoleczenstwem w Europie?! Czy zgadzacie sie z ta opinia? Ja mysle ze i ponurym i pesymistycznyma przede wszystkim malo tolerancyjnym w postepowaniu bo deklaracje to i owszem...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Przykry ten wypadek Kubicy ale chlop kusil licho moim
Przykry ten wypadek Kubicy ale chlop kusil licho moim zdaniem. Mam nadzieje ze nabierze rozumu i WYJDZIE z tego obronna reka
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Zainspirowal mnie temat "grzesia" o banerze. Jak myslicie czy
Zainspirowal mnie temat "grzesia" o banerze. Jak myslicie czy te wielkie ,zolte tablice rozmieszczone tu i tam z napisem:"zakaz wyrzucania smieci " i podpis Prezyden Miasta to ma magiczna moc? i nikt tam smieci nie wyrzuci? A moze sam fakt ze zakazuje Prezydent ma tu znaczenie? Jesli tak to postawic co pare metrow tablice o zakazie pozostawiania...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Ciekawi mnie dlaczego jeszcze Pan Chodynicki nie został
Ciekawi mnie dlaczego jeszcze Pan Chodynicki nie został powołany przez radę nadzorczą na członka zarządu MPK. Czyżby w sprawowaniu tej funkcji przezkadzał zakaz pełnienia funkcji publicznych do 2014 roku?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~bubuszareWłocławek
Wszyskim ,którzy POCHOPNIE mają zamiar ,,wyrzucić
Wszyskim ,którzy POCHOPNIE mają zamiar ,,wyrzucić pieniądze''i kupić obuwie w niektórych włocławskich sklepach bouwniczych(w supermarketach ,i nie tylko) polecam przed zakupem dokładne zapoznanie się z ustawą konsumencką z dnia 27 LIPCA 2002 ROKU .Lektura tej ustawy z pewnością przybliży sprawy składania reklamacji , pozwoli...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
a mnie zastanawia logo pana Palikota?Co ma oznaczac?
a mnie zastanawia logo pana Palikota?Co ma oznaczac? Pomyslalam sobie ze te skrzydla to moze odniesienie do huzarii ktora pod Grunwaldem zdecydowala o zwyciestwie Jagielly? a moze to indianskie pioropusze i skalpy beda sciagane..... a Wam co przychodzi na mysl?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Proszę o podpowiedź jaką komórkę sobie kupić .Zakładam
Proszę o podpowiedź jaką komórkę sobie kupić .Zakładam ,że będzie mi długo służyć .Komórka prosta w obsłudze,bez bajerów i aparatu fotograficznego.Myślę o Nokii i LG.Cena do 250 zł.Jest tego czubato w necie, ale zapytać się na forum nie zaszkodzi a chcę abonamentu.Raczej dużo rozmawiam.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
Widziałem dziś BANER-ZATRZYMAJ SIĘ WE WŁOCŁAWKU
Widziałem dziś BANER-ZATRZYMAJ SIĘ WE WŁOCŁAWKU -PREZYDENT MIASTA .Myślę że należy to zmienić na ZATRZYMAJ SIĘ WE WŁOCŁAWKU BO JAK NIE ZATRZYMASZ SIĘ SAM TO ZATRZYMAJĄ CIĘ NASZE DZIURY -PREZYDENT MIASTA WŁOCŁAWKA POZDRAWIA PECHOWCÓW.
Komentarzy2
Wyświetleń945
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~grześ Włocławek
powiedzcie mi czy na Kujawach obowiazuje nazwa "chrusciki"
powiedzcie mi czy na Kujawach obowiazuje nazwa "chrusciki" czy "faworki"?Chodzi o zaklad! Ja stawiam na faworki kumpel chrusciki i skrzynka piwa jest do wziecia...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~tangensWłocławek
w dniu 4 lutego 2011r. byłam na połowinkach w klubie
w dniu 4 lutego 2011r. byłam na połowinkach w klubie p*****i trochę się rozczarowałam zachowaniem panów ochroniarzy. Byłam świadkiem jak ochrona klubu p***** pobiła nastolatków,a raczej takiego prawa nie mają i gdzie tu jest sprawiedliwość? może w końcu ktoś zainteresował by się atmosferą i personelem klubu p*****?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Barbara MostkaWłocławek
Dzien dobry! No i jakie wrazenia po spotkaniu z Palikotem?
Dzien dobry! No i jakie wrazenia po spotkaniu z Palikotem?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Wpadl mi mądry wierszyk ;Polak jestem.od przodkow wolną
Wpadl mi mądry wierszyk ;Polak jestem.od przodkow wolną wziąłem duszę myślę.mówię,czynię jak chcę,nie jak muszę'
Komentarzy1
Wyświetleń715
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~galWłocławek
Czy nasza bohaterska Straż Wiejska nie reprezentuje zbyt
Czy nasza bohaterska Straż Wiejska nie reprezentuje zbyt wąskiej specjalizacji ? Mam na myśli blokowanie kół .Psie kupy ich nie dotyczą , pijalnie piwa pod chmórką też omijają dużym łukiem (np na Polnej) ,o dziurawych ulicach nie wspomnę,za co ta ,,elita'' domaga się podwyżek ? Za chowanie się po bramach ?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Ostrzegam przed zakupem obuwia w sklepie ... w markecie
Ostrzegam przed zakupem obuwia w sklepie ... w markecie Real.W domu,w trakcie pierwszego zakładania,zauważyłam rozprucie na szwie.Reklamacja nie została uwzględniona,gdyż jak napisał "rzeczoznawca" rozprucie nastąpiło mechanicznie z winy użytkownika.Kontakt z właścicielem stoiska jest utrudniony,unika kontaktu.Jedna z pracownic...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Pamela CCCWłocławek
Na Zazamczu na ul. Promiennej 5 b budowany jest nowy pawilon
Na Zazamczu na ul. Promiennej 5 b budowany jest nowy pawilon handlowy. Nie mam nic przeciwko budowie.Mam natomiast zastrzeżenie co do wydania przez kogoś tam zezwolenia na wycinkę zdrowych dorodnych drzew rosnących w pasie zieleni równoległym do nieruchomości a oddalonym od budowli na tej nieruchomości o jakieś 8 metrów.Na podobnej...
Komentarzy2
Wyświetleń869
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA