Forum › Włocławek

Ktoś mi powie o czym tu mowa? Z całym szacunkiem do pana
Ktoś mi powie o czym tu mowa? Z całym szacunkiem do pana prezesa ale może by tak już dać spokój - wreszcie? http://www.youtube.com/watch?v=6LqAueSz7-I
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zxxcWłocławek
Tusk zabierając Polakom składki OFE stwierdził, że to
Tusk zabierając Polakom składki OFE stwierdził, że to jedyne wyjście. Oczywiście to jest kłamstwo. Administracja publiczna w 2009r. pochłonęła 77,6 mld zł. Od 1990r. administracja prawie się potroiła (dynamika 270%). Redukcja administracji o 50% dałaby w ciągu 10 lat aż 388 mld zł oszczędności.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Urzędasy Włocławek
Jestem mieszkanką Włocławka i dość intensywnie
Jestem mieszkanką Włocławka i dość intensywnie poszukuję pracy ( mam wykształcenie wyższe podyplomowe). Po urodzeniu dziecka nie miałam możliwości powrotu na dawne stanowisko pracy. Jednak stwierdzam, że oferty zawarte w Urzędzie Pracy we Włocławku nie są sprawdzane. 31 stycznia ukazała się oferta pracy : StPr/11/0085 Nazwa...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~maliWłocławek
dziś przyjmują radni z okręgu numer 2 w urzedzie miasta OD
dziś przyjmują radni z okręgu numer 2 w urzedzie miasta OD 14 do 16 czy to nie za krótko .
Komentarzy0
Wyświetleń591
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~roki balboaWłocławek
Po obejrzeniu zdjęć ze Studniówek jestem totalnie
Po obejrzeniu zdjęć ze Studniówek jestem totalnie załamana! Nasza młodzież zupełnie nie ma gustu albo luster w domach albo jedno i drugie. Jacyków Horodyńska i Malinowska mieliby używanie. Jedynie dziewczyny, które postawiły na naturalność i prostotę wyglądały dobrze. Reszta w tych świecących kiecach rodem z saloonu powinna...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZIBIWłocławek
Grupa Belgow patrzy na cos niespotykanego u nich, cos czego u
Grupa Belgow patrzy na cos niespotykanego u nich, cos czego u nas mamy pod dostatkiem. Zapraszamy do nas, wpadna w szok. http://www.joemonster.org/filmy/32367/Praca_w_Belgii
Komentarzy1
Wyświetleń671
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZdziwienieWłocławek
Przeczytałam o przebudowie Starego Rynku. Na cały świecie
Przeczytałam o przebudowie Starego Rynku. Na cały świecie STARÓWKI nają nawierzchnie brukowe a nie dywaniki asfaltowe. Kto tak zaprojektował? Trzeba wysłać projektanta i osoby odpowiedzialne do NIemiec tam zobaczą starówi. A co z tymi domami to strach tam chodzić.Jacy turyści będą chodzić . Wyremontować trzeba wszystko kompleksowo...
Komentarzy3
Wyświetleń892
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~`a`Włocławek
Obecna sytuacja przypomina mi to co działo się na Titanicu.
Obecna sytuacja przypomina mi to co działo się na Titanicu. Orkiestra gra (samopoczucie w rządzie) a statek (Polska) idzie na dno. Czas zacząć kupować waluty i kruszce bo złotówki na takim poziomie długo nie utrzymają. Już wiadomo, że pod koniec 2010 roku na umacnianie złotówki poszło 4 mld (!!!) euro z rezerw, a wszystko po to by...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~widz26_Włocławek
Z pewnością śledzicie to co się dzieje w krajach
Z pewnością śledzicie to co się dzieje w krajach muzułmańskich rządzonych przez kilka dekad przez tych samych ludzi, którzy sprytnie manipulowali biednymi i niewykształconymi ludźmi, którzy dla 10 dolców są w stanie zrobić dla ciebie wszystko. Wiem, bo byłem wielokrotnie i obserwowałem tą prymitywną państwowość, wątły system...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZibiWłocławek
gdzie we włocławku można podłaczyć alfe romeo pod
gdzie we włocławku można podłaczyć alfe romeo pod komputer(diagnostyka)stare wejscie nie OBD.dzieki za info
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~bazylWłocławek
Jeżeli napiszę ,że jestem nietolerancyjny i proszę
Jeżeli napiszę ,że jestem nietolerancyjny i proszę uszanować moja nietolerancyjność,to będzie ok ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Ogłaszam pierwszy ranking naszych RADNYCH-bezradnych. Kto
Ogłaszam pierwszy ranking naszych RADNYCH-bezradnych. Kto się pnie w gore kto spada, Jakie jest Wasze zdanie, wiem Szuja czerwono, Dzonny kolorowo itp :-) 1. Bieńkowski Sławomir 0 (nie wiem co myslec, ale cos w tym jest) 2. Borowiak Joanna 0 (stagnacja i zaciecie sie) 3. Chełminiak Damian 0 (zawod) 4. Chmielewski Jarosław -1...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WidzWłocławek
Jakby nie patrzec musze przyznac racje, liczenie glosow to
Jakby nie patrzec musze przyznac racje, liczenie glosow to pikus ale ja chce bezplatnego Internetu w miescie. http://www.youtube.com/watch?v=tDw8q_bO3C0
Komentarzy1
Wyświetleń809
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Obserwator zycia...Włocławek
A co myślicie o zbieraniu na tace podczas mszy pogrzebowej
A co myślicie o zbieraniu na tace podczas mszy pogrzebowej przez księdza katolickiego , mimo opłacenia mszy przez bliskich zmarłego? Ja uważam że jest to draństwo i bezczelność w tak ciężkiej chwili, żebrać i podstawiać tace pod nos bliskim zmarłego.
Komentarzy27
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~katolikWłocławek
Do ludzi popierających PO. Na jakie cuda jeszcze czekacie?
Do ludzi popierających PO. Na jakie cuda jeszcze czekacie?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~młody_wykształconyWłocławek
Już nie raz pisałem ,ze Jaruzel to krętacz. Taki sam
Już nie raz pisałem ,ze Jaruzel to krętacz. Taki sam zresztą jak Kania i Kiszczak.Tylko nie pisać,że oni to komuniści. Prawdziwym komuszkiem to był Pan Jezus i wara od niego solidaruchy i inne katole w sukienkach. http://fakty.interia.pl/prasa/tygodnik_solidarnosc/news/czyj-dom-przejal-gen-jaruzelski,1586218,3406
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Proszę o kontakt wszystkich ,którym nie uznano reklamacji
Proszę o kontakt wszystkich ,którym nie uznano reklamacji na obuwie zakupione w sklepach Max Max na terenie Włocławka -podaję nr 665410630 .Jest szansa na wystąpienie poszkodowanych z pozwem zbiorowym ,w celu odzyskania pieniędzy za reklamowane obuwie .
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Jak Wam podobają się skutki globalizacji -Tunezja ,Egipt, w
Jak Wam podobają się skutki globalizacji -Tunezja ,Egipt, w następnych krajach gdzie powstały enklawy dla bogactwa obok slamsów też się już gotuje.A kiedy Polacy zrozumieją ,że są oszukiwanie od narodzin do emerytalnej śmierci ? Kiedy powiedzą NIE politykierom ,którzy POdobno wiedzą lepiej jak zarządzać NASZYMI pieniędzmi ?
Komentarzy0
Wyświetleń538
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Daj kurze grzędę a ona mówi wyżej siądę.Do tego
Daj kurze grzędę a ona mówi wyżej siądę.Do tego doprowadzili solidaruszki dając fory czarnuchom.Hahaha http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110128/KRAJSWIAT/384743120
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Tak sobie ogladam CW i jednego z rADNYCH, po obradach miasta
Tak sobie ogladam CW i jednego z rADNYCH, po obradach miasta i wlasciwie nie wiem dlaczego Palucki nie chcial dac tych stu tysiecy na bezplatny Internet. Rzeczywiscie kwota nieduza a zysk dla mieszkancow moze byc. Jakie wogole moglyby byc parametry takiego lacza bezplatnego. Daloby sie na tym sprawdzic poczte, ONET, lokalne portale itp? Filmow i...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WlocekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA