Forum › Włocławek

Rzucam hasło... Włocławski Pinokio ... Z jaką osobą wam
Rzucam hasło... Włocławski Pinokio ... Z jaką osobą wam to się kojarzy...???
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sevenWłocławek
mam pytanie czy ktos wie kto skoczył z wiezowca z ulicy
mam pytanie czy ktos wie kto skoczył z wiezowca z ulicy Hozej w godzinach szczytu dzisiaj ta osoba nie zyje
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pazurWłocławek
Możecie uznac mnie za świra Jadąc kolegą w 1996 na
Możecie uznac mnie za świra Jadąc kolegą w 1996 na motorze zgubułem dokumnebty. Przesełuchania i próby donoszenia na swoich kolegów, Przezez obliczą mojej śmierci wystarczy przestawić imię mojego imienia Sławomir oraz dodać nazwisko trzeciego imienia miesiąca.Takiej twarzy się nie zapomina.A jaka droga -śledziłem...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklusWłocławek
Może mi się pokićkało ale na początku na forum była
Może mi się pokićkało ale na początku na forum była wyszukiwarka?
Komentarzy2
Wyświetleń957
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Gdzie jest dobry weterynarz dla świnki morskiej we
Gdzie jest dobry weterynarz dla świnki morskiej we Włocławku?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~;DWłocławek
Witam Zająłem się dziś sprawą wątpliwego łatania
Witam Zająłem się dziś sprawą wątpliwego łatania dziur.we Włocławku.Zajmuje się tym firma D..... a zleca to Miejski Zarząd Dróg we Włocławku. Zadzwoniłem dziś do firmy D.... i zadałem pytanie: "czy to prawda że nawierzchnie asfaltowe nie mogą być nakładane na nawierzchnie jeśli temperatura otoczenia jest niższa niż +5...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Hej hej czerwonym sie udaje.... ODWROCONA Wasza uwaga od
Hej hej czerwonym sie udaje.... ODWROCONA Wasza uwaga od tematu dziur i bezrobocia... a to jest dla Nas NAJWAZNIEJSZE
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~szaraczekWłocławek
Witam. Chciałbym się dowiedzieć, gdzie na dzień
Witam. Chciałbym się dowiedzieć, gdzie na dzień dzisiejszy we Włocławku można kupić kolorowy spray do włosów. Jeśli ktoś takie informacje posiada (i czy w ogóle jest sklep z takimi "artykułami" w Naszym mieście) to bardzo bym prosił o nazwę sklepu i adres. Dziękuje
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~EdwardWłocławek
Co sądzicie o sojuszu wojskowym ze
Co sądzicie o sojuszu wojskowym ze Szwecją? http://www.youtube.com/watch?v=RMMQOSPM6RA&feature=player_embedded
Komentarzy2
Wyświetleń958
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zxxcWłocławek
Czytaliście - W PUP-ie duża ilość ofert pracy - ,,Europa
Czytaliście - W PUP-ie duża ilość ofert pracy - ,,Europa czeka na fachowców'' - na usta samo ciśnie się pytanie -To co tu jeszcze robią nasi ,,fachowcy''- samorządowcy ?
Komentarzy0
Wyświetleń651
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Często narzekamy na długi okres oczekiwania na wizytę u
Często narzekamy na długi okres oczekiwania na wizytę u lekarza,zobaczcie jak u innych forumowiczów w Polsce ten problem się przedstawia. http://forum.gazeta.pl/forum/w,37412,120782241,120782241,Do_lekarza_Internisty_miesiac_oczekiwania_.html
Komentarzy0
Wyświetleń655
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
W dniu dzisiejszym około godziny 15:00 na ulicy
W dniu dzisiejszym około godziny 15:00 na ulicy Chopina. Obserwowałem samochody omijające przeszkodę. Na 34 auta, 14 nie użyło kierunkowskazu, by zasygnalizować zmianę pasa ruchu (w tym 2 (dwa) auta nauki jazdy, jeden autobus, cztery taxi). Ludzie co z Wami??
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WidzęWłocławek
Lepiej miec pijanego prezydenta, ktory cos robi, niz takiego,
Lepiej miec pijanego prezydenta, ktory cos robi, niz takiego, ktory tylko bierze podwyzki.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zyga37Włocławek
No to nam Zboniu reklamę zrobił. Teraz to ja w tej strefie
No to nam Zboniu reklamę zrobił. Teraz to ja w tej strefie rozwoju zbuduję fabrykę melexów, pierwszy za pół ceny dla Zbonia oczywiście, jeśli znów pojedzie na Cypr na mój koszt i się przejedzie moim melexem, hehe Aha no i od razu serwis melexów otworzę!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MisioWłocławek
Mam zapytanie w jaki sposób można odwołać prezesa MTBS
Mam zapytanie w jaki sposób można odwołać prezesa MTBS ??? ten człowiek robi wszystko - czyli nic , podwyżki za ciepło otrzymaliśmy owszem razem z kwitkiem do zapłaty nie informując nikogo o tym, ecidks ludziom ciemnotę o jakimś współczynniku ciepła jedego roku taki, drugiego inny, czy miasto wogóle się interesuje ulicą...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AleksandraWłocławek
ostatni na mlodym wloclawku rozpoczął się konkurs na
ostatni na mlodym wloclawku rozpoczął się konkurs na belfra czy coś w tym rodzaju. Zastanawia mnie jedno czemu są tam wszyscy nauczyciele wypisani ze szkol może jakiś sobie tego nie życzy aby go oceniano. Czy to na pewno zgodne z prawem ?
Komentarzy3
Wyświetleń884
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zaniepokojonyWłocławek
wooow tem Włocławek zmienia się nie do poznania.... :)
wooow tem Włocławek zmienia się nie do poznania.... :) Pozdro dla Ptasiej.. :*
Komentarzy3
Wyświetleń937
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Kasiulka z PtasiejWłocławek
Tak sobie ogladam Sesje Rady Miasta i piany prawie dostalem
Tak sobie ogladam Sesje Rady Miasta i piany prawie dostalem jak taki jeden gosc powiedzial "Moja partia jest Wloclawek..." kpina. A szanowna Pani zona waznego meza od delegacji, glosuje jak SLD. Wstawka na Osinskiego tez byla dobra ze strony Kazimierczaka. Ale on chyba jej nie zrozumial :-). I jakos tak widze zgrzyty wsrod Radnych LSD. A...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PatrzycielWłocławek
WYROK DLA ZBONIKOWSKIEGO.dziś TVN podał że cypryjski sąd
WYROK DLA ZBONIKOWSKIEGO.dziś TVN podał że cypryjski sąd wydał wyrok dla naszego niedoszlego prezydenta zapłacenia ponad 15000 euro za zniszczonego meleksa.Ten Pan z widoczną agresją na twarzy (mgr prawa) nie zna Konwencji Paryskiej i nie wie że hotel ma 3 lata na dochodzenie szkód na mieniu.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~xxxzzzWłocławek
Cypr,
Cypr, kojarzycie?;) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Zapadl-wyrok-w-sprawie-wozkow-golfowych-i-poslow-PiS,wid,13074962,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń642
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~sportWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA