Forum › Włocławek

Wynagrodzenie prezydenta to kolejny przykład, że El
Wynagrodzenie prezydenta to kolejny przykład, że El Comandante Palucki dzięki swojej części rady miasta(14) zyskuje pełnię władzy i stając się de facto dyktatorem we Włocławku. Teraz będzie można podwyższyć uposażenie wice prezydentom,skarbnice i innym zasłużonym w zdobywaniu i utrzymaniu władzy. Nie długo też się dowiemy...
Komentarzy1
Wyświetleń742
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OsaWłocławek
Wczoraj późno wieczorem przez jedną z głównych ulic
Wczoraj późno wieczorem przez jedną z głównych ulic Włocławka przemaszerowała głodna rodzinka saren. Do czego już doszło że zwierzyna szuka pożywienia w mieście. Czy lokalni mordercy zwierząt zwani dalej myśliwymi oszaleli? Z tego co się orientuję to w okresie zimowym na nich spoczywa obowiązek dostarczania karmy zwierzętom w...
Komentarzy4
Wyświetleń995
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Cal.9mmWłocławek
Niech Pan Chmielewski przypomni nam wszystkim jakim sposobem
Niech Pan Chmielewski przypomni nam wszystkim jakim sposobem bez konkursu "wskoczył" na stanowisko dyrektora WORD i jak mu tam dobrze - wg oświadczenia majątkowego za 2009 r. tylko z pensji WORDu 96 000 zł rocznie+dieta radnego+dieta w TVP! A kim jest Pan Chmielewski w porównaniu z Prezydentem Włocławka, który kieruje tysiącami ludzi i...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Macioszek GacioszekWłocławek
Po co jest "Na dobre i na zle"? Jakis czas temu bylem w
Po co jest "Na dobre i na zle"? Jakis czas temu bylem w domu i w ramach "przebywania z rodzina" ogladalem z tata wspomniany wyzej serial. Nie ogladam telewizji a tymbardziej seriali, uwazam to za strate czasu. Zreszta nie chce zeby moje zycie tak wygladalo. Ale mysle sobie ze raz na jakis czas nic zlego sie nie stanie. Akurat byl odcinek z...
Komentarzy2
Wyświetleń823
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~"Na dobre i na złe" !Włocławek
Za mecze Tuska płacimy co miesiąc 64 tys. zł? Mecze z
Za mecze Tuska płacimy co miesiąc 64 tys. zł? Mecze z udziałem najważniejszych osób w państwie odbywają się średnio dwa razy w tygodniu. Rywalizacja trwa zazwyczaj około dwóch godzin, a samo dopuszczenie do rozgrywek uważane jest w łonie PO za wielki zaszczyt i dowód zaufania lidera partii. Jednak zanim jeszcze zawodnicy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Realizacja obietnic wyborczych ,,rady '' miasta zaczyna się
Realizacja obietnic wyborczych ,,rady '' miasta zaczyna się od ......podwyżek sobie i prezydentowi .....a wyborcy ...cóż po raz kolejny stado DO STRZYŻENIA MARSZ...... a stado idzie bo jak chciało tak ma ....Ciekawe kiedy stado wreszcie się obudzi .....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
ciekawe kto odpowiada za "lodowisko" jakie powstało na placu
ciekawe kto odpowiada za "lodowisko" jakie powstało na placu przed wzorcownią i w przjściu w kierunku kauflandu ,gdzie jest straż miejska,
Komentarzy2
Wyświetleń770
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~play2010Włocławek
20% podwyżki do Prezydenta - ... SLD sięgnęło zenitu. W
20% podwyżki do Prezydenta - ... SLD sięgnęło zenitu. W całej budżetówce pensje zamrożone bo kryzys a Prezydent ma to w nosie. Swoim pracownikom też zamroził wynagrodzenia a sam dla siebie rękę wyciągnął. I ta sofistyka radnego Kukuckiego, Jarzębowskiego i Wawrzonkoskiego. Oj "lewico", "lewico"... ludzi pracy masz w nosie!!!
Komentarzy0
Wyświetleń634
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~GregWłocławek
Burdziński z PiS-u powiedział w Kropce nad "i" ,że Polska
Burdziński z PiS-u powiedział w Kropce nad "i" ,że Polska to państwo dziadowskie. Zastanowiło mnie straszne oburzenie z tego powodu. Przecież ,to prawda. Dziadostwo w armii i lądowej i w lotnictwie i w marynarce.Właściwie to brak sprzętu i armii.Dziadostwo w transporcie kolejowym i drogowym.Dziadostwo w górnictwie.Dziadostwo w...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Czy ktoś wie gdzie w necie znajdę projekty uchwał Rady
Czy ktoś wie gdzie w necie znajdę projekty uchwał Rady Miasta WłocłAWEK??
Komentarzy1
Wyświetleń720
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~+++Włocławek
Czy dyrektor WORDu składał świąteczne za swoje
Czy dyrektor WORDu składał świąteczne za swoje pieniądze?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ciekawski55Włocławek
Chciałem zapytać jak trafiło do Was przesłanie
Chciałem zapytać jak trafiło do Was przesłanie Świąteczne biskupa Lucjana Merlinga ?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~katolikWłocławek
Witam, jezeli GLOWNYM filarem kampanii PALUCKIEGO mialybyc
Witam, jezeli GLOWNYM filarem kampanii PALUCKIEGO mialybyc DOBRE DROGI to jest mi przykro i MAM WIELE OBAW co do pozycji Wloclawka w WOJEWODZTWIE kujawsko - pomorskim. Zal do Prezydenta Paluckiego ... Panie Prezydencie (nie mowie juz o pracy dla mlodych) ale te drogi, ktorymi Pan sie "szczyci"...
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MrTrueWłocławek
Akcja trwa już od blisko ponad miesiąc, Bóg potrzebuje
Akcja trwa już od blisko ponad miesiąc, Bóg potrzebuje tych pieniędzy, Bóg Izraela http://www.rozaniecassistance.pl/blog/o-akcji/
Komentarzy1
Wyświetleń780
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AssistanceWłocławek
Czy ktoś słyszał od kiedy uchwałą ,,rady'' miasta
Czy ktoś słyszał od kiedy uchwałą ,,rady'' miasta bezrobotni będą mieli bezpłatne przejazdy MPK? Może to będzie spełnienie obietnicy wyborczej jako prezent noworoczny ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Ołtarz z kasą fiskalną, czyli wszystko, co chcieliście
Ołtarz z kasą fiskalną, czyli wszystko, co chcieliście wiedzieć o zarobkach księży, ale nie mieliście kogo zapytać. Rządząca Platforma Obywatelska zapodała pomysł, aby opodatkować osoby, które robią i sprzedają własne przetwory: dżemy, kompoty, wędliny. Kto narobi i sprzeda powideł za 5 tys. zł i więcej – niech...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Myślę, więc jestemWłocławek
może mi ktoś pomoże ,potrzebje pożyczki ,niestety w banku
może mi ktoś pomoże ,potrzebje pożyczki ,niestety w banku nie moge (błędy młodości BiK),mam stałą prace ,umowa na czas nieokreslony ,zarobki powyżej 2ooo,udokumentowane,potrzebuje 3000pln .poprosze o wskazówki gdzie mógłbym to załatwić we włocławku,prosze o kontak na maila oddzwonię (prosze tylko bez morałów i providentu)
Komentarzy3
Wyświetleń892
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~aaaaWłocławek
Oglądałem program telewizyjny ,gdzie występowali
Oglądałem program telewizyjny ,gdzie występowali przedstawiciele trzech religii,mułła,ksiądz i rabin.Najbardziej spodobała mi się wypowiedź rabina ,który potępił obecne nauczanie religijne wszystkich wiar. Powiedział ,ze trzeba ciemnotę ludziom wciskać a oni się z tego śmieją. Jako przykład podał stworzenie Świata 5 tys lat...
Komentarzy4
Wyświetleń929
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Czy widzieliście reportażu TVN ,wigilijny stół powodzian
Czy widzieliście reportażu TVN ,wigilijny stół powodzian z okolic Sandomierza ? N koniec reporter zadał rozmówcom mieszkąjacym z zawilgoconym i niewyremontowanym domu pytanie z gatunku superkretyńskich (przepraszam ,ale innego określenia nie znajduję) : Czy mieszkając 500m od Wisły nie boicie się kolejnej ,tym razem zimowej powodzi...
Komentarzy2
Wyświetleń645
Śledzących0
Ocena1
Wszystkim Drogim Forumowiczom, Aktywnym użytkownikom
Wszystkim Drogim Forumowiczom, Aktywnym użytkownikom Internetu, którzy niezłomnie wyrażają swoje opinie do otchłani sieci, Życzę Wesołych, Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i udanego 2011 Roku. Oby Wasze dyskusje były natchnieniem dla "czytaczy" i oby "czytacze" do Nas dołączyli w dyskusjach. Sławek Bieńkowski
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Sławek BieńkowskiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA