Forum › Włocławek

Uwaga! Persona z wadą wymowy spotkała się z
Uwaga! Persona z wadą wymowy spotkała się z ,,odpowiedzialnymi '' za bałagan na kolei .Ustalono: natychmiast zwiękzsyć ilośc spółek i zatrudnić ,,rodzinkę'',oraz zaplecze partyjne , natychmias zwolnić Zenka Kuternogę z 15 budki klejki bieszczadzkiej za karygodne nieodśnieżenie ławki przed budką (Art 52 KP),a poza tym premie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Szanowny grzejniku,m.beku i _dzony ,trzej przyjaciele czy to
Szanowny grzejniku,m.beku i _dzony ,trzej przyjaciele czy to nie o was i z osobna przypadkiem wielocyped napisał?Wybaczcie koledze od grzybków wzrok mu się pogmatwał i kolorów nie odróżnia .I na życzenie. Hahaha
Komentarzy2
Wyświetleń983
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~IPWłocławek
Umysł człowieka to ciągle tajemnica wielka niczym
Umysł człowieka to ciągle tajemnica wielka niczym otchłań. Właściwie to już dość dawno nic mnie tak nie zadziwiło jak to: http://vod.onet.pl/moja-wlasna-niewolnica,7191,film.html
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Dlaczego Instytut Pamięci Narodowej tak drażni ludzi ze
Dlaczego Instytut Pamięci Narodowej tak drażni ludzi ze świecznika ? Polecam artykul z Onet o p Turowskim -ambasadorze RP w Moskwie a w/g materiałów IPN byłym agencie w Watykanie ....A ilu jeszcze takich ,,spiochów '' jest wśród nas ?
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Wojskowy Obóż Internowania zorganizowany w Chełmnie nad
Wojskowy Obóż Internowania zorganizowany w Chełmnie nad Wisłą w dniach 05.XI.1982 do 03.02.1983 roku w JW 16-36 był specyficznym obozem junty wojskowej generała Jaruzelskiego. Umieszczano tu w celu odbycia "ćwiczeń" rezerwistów wskazanych przez SB a rekrutujących się ze struktur "Solidarnośći".Obóż otoczony był i pilnowany przez...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez cyklistaWłocławek
Jeden z forumowiczów piszących na tym forum ale i na innych
Jeden z forumowiczów piszących na tym forum ale i na innych stwierdził ,że.....Przepraszam ale po pierwsze w Polsce i na świecie nie ma kryzysu gospodarczo ekonomicznego tylko kryzys polityczno moralny… Ja natomiast po ostatnich wydarzeniach w Grecji,Włoszech,Hiszpanii,Anglii uważam ,że kryzys jest i to nie tylko polityczny.Nowa...
Komentarzy1
Wyświetleń733
Śledzących0
Ocena2
Czy to prawda, że obok LIDL i stacji Orlen, między
Czy to prawda, że obok LIDL i stacji Orlen, między Wiślaninem a Realem powstanie Focus Mall taki ładny i estetyczny obiekt jak w Piotrkowie Trybunalski (http://www.focusmall-piotrkowtrybunalski.pl/)(http://img385.imageshack.us/img385/7656/fokusparkpiotrkw2xc2.jpg) czy też taki blaszak jak ten w Świdnicy, bo w mniemaniu firmy FOCUS jesteśmy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~telefereWłocławek
Dobrze ,że jest mądra opozycja SLD i umie pokazać z
Dobrze ,że jest mądra opozycja SLD i umie pokazać z humorem to co się dzieje na kolei,chociaż powinno się płakać jaki solidaruchy maja b****l. http://www.pardon.pl/artykul/13193/sejm_lezy_ze_smiechu_bo_posel_czyta_newsy_ze_strony_pkp
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Widzę ,że wirus filipińki powraca jak bumerang
Widzę ,że wirus filipińki powraca jak bumerang ! http://www.pardon.pl/artykul/13188/znany_posel_niedysponowany_w_sejmie
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Posel Zbonikowski mial racje!: podwyzki na Osiedlu Poludnie
Posel Zbonikowski mial racje!: podwyzki na Osiedlu Poludnie sa juz FAKTEM! Wynagrodzenie ludzi - bez zmian... podwyzki zatwierdzil Prezydent Palucki
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MrTrueWłocławek
TV CW miała materiał filmowy z drugiej tury wyborów z
TV CW miała materiał filmowy z drugiej tury wyborów z której widać było jak przy wielu Komisjach 200 metrów dalej stali przyczajeni ludzie sprzedający głosy.Podobno nie mogli tego pokazać bo użyto przeciw nim "małego" szantażu. Chciałbym wiedzieć któremu kandydatowi ktoś tak pomaga lub który z kandydatów miał taką...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Bravo Panie Władysławie Skrzypek. Swoją postawą
Bravo Panie Władysławie Skrzypek. Swoją postawą potwierdził Pan fakt,że człowiek myślący ma prawo do ewolucji własnych ocen i poglądów politycznych. Doprawdy nie mogę zrozumieć tego "świętego" oburzenia pańskich dawnych "przyjaciół".
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~"Myślę więc jestem" Włocławek
Dziwne, ale do czasu powstania III RP ,żłób zawsze mi się
Dziwne, ale do czasu powstania III RP ,żłób zawsze mi się kojarzył z Panem Jezusem i jego narodzinami. Teraz z narodzinami Solidarności i *korytem* z którego czerpią pełnymi garściami.
Komentarzy3
Wyświetleń978
Śledzących0
Ocena3
Stołeczni urzędnicy podlegli Hannie Gronkiewicz-Waltz
Stołeczni urzędnicy podlegli Hannie Gronkiewicz-Waltz łamią ustawę o dostępie do informacji publicznej. Majątek wart 20 mld zł ratusz woli oddawać po cichu - wytyka "Puls Biznesu". Czy to prawda, że na zwrotach najatrakcyjniejszych nieruchomości warszawskich, zabranych tzw. dekretem Bieruta, najwięcej zyskują często nie prawowici...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Szanowna Redakcjo! Zapytam oficjalnie i proszę o
Szanowna Redakcjo! Zapytam oficjalnie i proszę o odpowiedź. Dlaczego nie możecie iść za przykładem www.anwil.wloclawek.pl i ujawniać pełnych nr IP forumowiczów? Na stronie naszego klubu podjęto taką decyzję, aby ukrócić wulgaryzmy, wyzwiska etc. Dobrym pomysłem jest również obowiązek logowania się oraz czasowe banowanie...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Dzień dobry Zarejestrowałem by skończyć z niepotrzebnymi
Dzień dobry Zarejestrowałem by skończyć z niepotrzebnymi dyskusjami,a zająć się poważnymi dyskusjami które dążą do setna czyli próby rozwiązywania problemów i odpowiedzi na pytania. Dodałem cyfrę "1" bo jakaś "SZUJA" przechwyciła mój nick. Szanowna redakcjo proszę o radykalne kroki co do użytkowników naruszających zasady...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez mr.betterknow1Włocławek
Szanowni internauci, mam pytanie do tych, którzy ostatnimi
Szanowni internauci, mam pytanie do tych, którzy ostatnimi czasy mieli wątpliwą przyjemność leczenia się w szpitalu na Wienieckiej: czy przydarzyło się Wam, Waszym bliskim lub znajomym aby trafić do szpitala z jedną dolegliwością, a wrócić z inną, otrzymaną w gratisie od naszej kochanej służby zdrowia? Jeśli tak to piszcie o...
Komentarzy2
Wyświetleń863
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zygzakWłocławek
Podwyżka dla Hanny Gronkiewicz-Waltz Stołeczni radni
Podwyżka dla Hanny Gronkiewicz-Waltz Stołeczni radni podjęli dzisiaj uchwałę w sprawie wynagrodzenia prezydent miasta. Hanna Gronkiewicz-Waltz wraz ze wszystkimi dodatkami będzie teraz zarabiał 12740 zł brutto (ok. 310 zł więcej niż obecnie), a od marca 2011 r. - 12805 zł (ok. 375 zł więcej). Bez zmiany pozostała wysokość...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~HaniaWłocławek
Polecam ciekawy obrazek z TV -przyd..pas prezydenta RP na
Polecam ciekawy obrazek z TV -przyd..pas prezydenta RP na oficjalnej uroczystości w Gdańsku strofuje i POucza WOLNYCH Polaków jak mają się zachowywać.Zgadzam sie ,że gwizdy nie są wyżynami kultury ,ale czy przypisywanie sobie cudzych zasług, służalczość w obec Rosji w obliczu tragedii narodowej i pozostawienie powodzian na zimę...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dobrze tak prawicowym działaczą Rady Miasta, niech się
Dobrze tak prawicowym działaczą Rady Miasta, niech się żalą w WC24 bo tam przed wyborami "strzelali" do Pałuckiego i SLD. W Radzie Miasta nie ma już miejsca i czasu na hamulcowych opozycjonistów z PO i PiS! Wreszcie teraz będzie mógł Pałucki realizować dobre pomysły dla miasta. Pamiętamy wszyscy jak radni PO, PiS i WWS nie dawali...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Karolina 22Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA