Forum › Włocławek

Czy zwróciliscie uwagę jak obecniepanujacy politykierzy
Czy zwróciliscie uwagę jak obecniepanujacy politykierzy ,,aktywnie'' zapomnieli o ofiarach stanu wojennego dzięki którym są teraz na stołkach ? Czy zwróciliscie uwagę ,że dotychczas żadnemu z dygnitarzy WRON-y włos z głowy nie spadł ? Jeśli połączycie te fakty to macie odpowiedź dlaczego Instytut Pamieci Nrodowej jest...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
No to nastał czas na troszkę humoru: Siedzi dwóch żuli
No to nastał czas na troszkę humoru: Siedzi dwóch żuli w parku popijając denaturat. Obok przechodzi eleganckie małżeństwo i mają wodę mineralną. - patrz! oni piją wodę! - nooo... jak zwierzęta! Wchodzi facet do urzędu. Urzędniczka udaje, że go nie widzi. Facet próbuje nieśmiało zagadać: - ale tu much... - dokładnie...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Żarty sobie robią.Czy wasze prawa jazdy są tylko na dobrą
Żarty sobie robią.Czy wasze prawa jazdy są tylko na dobrą pogodę?.Czy może jak jest zima za bardzo widać jak "uczycie"? Niech Word znika jak nie może na pewno znajdą się ludzie którzy bardziej szanują pracę i innych ludzi i dadzą sobie radę. Rozumie trudne warunki ale przecież UM zagwarantował odśnieżanie podobno. Ręka...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Od kilkunastu lat niejaki Władysław S..... przynosi wstyd
Od kilkunastu lat niejaki Władysław S..... przynosi wstyd i obciach Włocławkowi i jego mieszkańcom. Jego wystapienia na dwóch ostatnich sesjach potwierdzają gotowość zeszmacenia się dla nawet najmniejszych korzyści. Wołam więc: Skrzypek odejdź!!!! Proszę zwolenników tej tezy o wpisy, być może pomoże to osiagnięciu stanu...
Komentarzy27
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Czy e SLD nie ma młodych ludzi takich którzy mogli by być
Czy e SLD nie ma młodych ludzi takich którzy mogli by być wiceprezydentami????
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pytanieWłocławek
Jak tylko zajdziesz w ciąże radzę jak najszybciej wybrać
Jak tylko zajdziesz w ciąże radzę jak najszybciej wybrać szpital omijając szerokim łukiem ten we Włocławku! 7 grudnia mój ginekolog dał skierowanie na oddział położniczy, ponieważ krwawiłam w 9 tygodniu ciąży. Stwierdził, iż w szpitalu szybko zrobią mi wszelkie badania i ustalą przyczynę, mało tego, że pani doktor w...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Kamińska AnnaWłocławek
W ostatnich latach modnym słowem w Polsce stał się
W ostatnich latach modnym słowem w Polsce stał się „podsłuch”. Podobno podsłuchiwała nas policja, podsłuchiwało CBA, CBŚ, podobno żyliśmy w państwie policyjnym. Podobno. Tymczasem wszystko wskazuje na to, że już niedługo nikt nie podsłucha nas tak skutecznie jak… wywiad skarbowy. Tak szerokie uprawnienia chce dać...
Komentarzy1
Wyświetleń677
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TomekWłocławek
Szanowni Internauci. W dniu jutrzejszym przypada 28 rocznica
Szanowni Internauci. W dniu jutrzejszym przypada 28 rocznica wprowadzenia "stanu wojennego" przez Wojskowa Radę Ocalenia Narodowego. Czy z racji upływu czasu jesteśmy zdolni rzeczowo i merytorycznie ocenić to posuniecie, czy tez jeszcze jest za wcześnie i za mało posiadamy dokumentów umożliwiających racjonalna ocenę tamtego...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez cyklistaWłocławek
dlaczego policja nie reaguje na tzw HALOGENIARZY halogeny
dlaczego policja nie reaguje na tzw HALOGENIARZY halogeny przy dobrej widoczności powinny być wyłączone ale są wyjątki którzy włączają dla szpanu albo mają zbyt słaby wzrok i drogi nie widzą pozdrawiam drogówkę która udaje ze nie widzi tego nagminnego zjawiska
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~melexWłocławek
Słyszałem ,że w Solidarności pojawiła się nowa
Słyszałem ,że w Solidarności pojawiła się nowa tradycja. Na Boże Narodzenie dzielą się opłatkiem ale styropianowym.Czego to ludzie nie wymyślą,dajcie spokój.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Do Mosci Szujaowatosci... ahh szuja szuja pamietam jak
Do Mosci Szujaowatosci... ahh szuja szuja pamietam jak jeszcze pisales na Q4 teraz tutaj widze sie zadomowiles, ale najlepiej Ci by bylo w PRLu pewnie co?? tesknisz?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MrTrueWłocławek
Kto ogladał wczorajszy reportaż z okolic Sandomierza ,już
Kto ogladał wczorajszy reportaż z okolic Sandomierza ,już chyba nie ma wątpliwości ,że pomoc szajki Donalda dla powodzian to wierudne kłamstwa .Ci ludzie nie mieszkają o tej porze w barakach i przyczepach z własnej woli, nie piorą w miskach i nie taplaja się w błocie po pachy ,bo tak lubią .Podobnie jest w okolicach Płocka . Teraz ...
Komentarzy3
Wyświetleń912
Śledzących0
Ocena2
Jest tu na forum i na innym cyklista.Najpierw porusza dany
Jest tu na forum i na innym cyklista.Najpierw porusza dany temat a jak mu brakuje argumentów milknie zamiast przyznać rację. Pisze o skrzyni manualnej a auto ma automatyczną itd.Nie dotyczy to tylko mnie.Nawet hamulec myli ze sprzęgłem.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ArystomWłocławek
Widzieliście jak pięknie się faceci całowali na sesji?
Widzieliście jak pięknie się faceci całowali na sesji? Starzy PZPR-owcy cmokali się jak Breżniew z Honekerem, myślałem, że nie wyrobię, ubaw po pachy. I niech mi ktoś powie, że to nie są ludzie z poprzedniej epoki. Ani to rodzina, ani to bliscy wspólnicy jakiegoś interesiku, co to ma być, że urzędnicy takie cyrki urządzają? W...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~UHTWłocławek
Burdel i bałagan na osiedlu SM Południe. Kto uprzątnie
Burdel i bałagan na osiedlu SM Południe. Kto uprzątnie śnieg,nie ma jak parkować samochodów.Panie prezesie już po wyborach niech weżmie się pan do pracy a nie przygotowuje nowe podwyżki przy udziale niesprawnej rady nadzorczej.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SpółdzielcyWłocławek
Przypomnę swoje pytanie -o co bedzie pierwsza kłutnia nowej
Przypomnę swoje pytanie -o co bedzie pierwsza kłutnia nowej rady miasta -no i o co chodziło ? Nie o ,,oczadziałych wyborców'' ,ale o STOŁKI ....JELENIE I OWCE -DO ROBOTY -,,WYBRAŃCY'' -DO KASY .A NAIWNI WŁOCŁAWIACY CHODZĄ I GŁOSUJĄ ....i myślą ,że wybierają .....
Komentarzy1
Wyświetleń748
Śledzących0
Ocena1
Ciekawą spostrzeżenia znalazłem w internecie: "Arizona
Ciekawą spostrzeżenia znalazłem w internecie: "Arizona bełt: Tak wczoraj siedziałem przed moim nowym TV LED 3D 46” i patrzyłem na CW. I siedzę, i patrzę, i nie wierzę. Więc dalej siedzę, i patrzę, siedzę, i patrzę, a tam Horonziakowa siedzi, i gada do mnie. Potem zaczęła na mnie krzyczeć i machać łapkami i grozić mi...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~TomekWłocławek
Boże jak ten ryży traktuje ludzi .Ryże to jednak wredne a
Boże jak ten ryży traktuje ludzi .Ryże to jednak wredne a jak jeszcze solidaruch. http://wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/oburzenie-po-spotkaniu-z-tuskiem-pytania-byly-czyt,1,4079492,wiadomosc.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Po tym jak prezydent elekt z Oświęcimia Jacek Grosser
Po tym jak prezydent elekt z Oświęcimia Jacek Grosser trafił do szpitala/3-krotnie reanimowany-57 lat/zachodzi pytanie. .Czy Pałucki w wieku 61 lat jest w pełni zdrowy do pełnienia funkcji? Czekamy na zaświadczenie o stanie zdrowia nowo wybranego.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~coolWłocławek
Człowiek który za swojej kadencji-pełniąc zaszczytną
Człowiek który za swojej kadencji-pełniąc zaszczytną funkcję prezydenta miasta -dopuścił się zaniedbań wynikających z nienależycie przygotowanej inwestycji jaka byłą trasa Królowej Jadwigi Przewodniczącym Rady Miasta Włocławka. Bo któż inny jak nie prezydent odpowiada za podległe mu służby i swoich zastępców. Jakie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez cyklistaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA