Forum › Włocławek

gdzie we Włocławku można kupować kosmetyki Revlona? małe
gdzie we Włocławku można kupować kosmetyki Revlona? małe sklepiki, które mają w ofercie Revlona, padają jeden po drugim. Rossmann nie prowadzi sprzedaży tej marki (kiedyś pojawiły się przez chwilę podkłady Revlona w tym sklepie i na tym koniec). Szkoda, że w naszym mieście jest taki problem z kupowaniem kosmetyków bardzo dobrej...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~fanka revlonaWłocławek
Wybór "zawodowej radnej" na v-ce w spadku po Horonziaku to
Wybór "zawodowej radnej" na v-ce w spadku po Horonziaku to już falstart na początku nowej kadencji "starego" prezydenta. Kolejna niespełniona nauczycielka i pseudo członek/obecnie SLD/,która nigdy nie pokazała się na zebraniu swojego koła. Zresztą ta niby partia wodzowska/tak ją nazwał krytycznie poseł Kalisz/ ma w nosie zwykłych...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SCNEEMANNWłocławek
Co sądzicie o takim pomyśle, żeby po oddaniu do użytku
Co sądzicie o takim pomyśle, żeby po oddaniu do użytku ulicy łączącej Kapitulną z Wieniecką MPK puściło autobus linii 25 łączącą Szpital z ulicą Dębową? Autobusy miałyby pętlę koło szpitala, skręcały w nowo budowaną ulicę, wjeżdżały w Kapitulną dalej Gajową, Zgodną, Fredry, rondo Falbanka i dalej w stronę Dębowej....
Komentarzy2
Wyświetleń866
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MLPWłocławek
Widziałem, że budują NETTO na Kazimierza Wielkiego obok
Widziałem, że budują NETTO na Kazimierza Wielkiego obok Drumetu. Czy we Włocławku coś powstanie z obiektów handlowo-usługowych w 2011 r ? Co z działką przy Długiej, co z teren Grządziela na Żytniej, czy powstanie tak biurowiec z mallem, co z upadłym TESCO przy dworcu ? Co teren giełdy samochodowej na Toruńskiej, czy tam powstanie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~telefereWłocławek
Witam serdecznie.Chciałam gorąco polecić warsztat na ulicy
Witam serdecznie.Chciałam gorąco polecić warsztat na ulicy Dobrzyńskiej 28 .Jestem kobietą i nie bardzo znam się na mechanice, więc dość często korzystam z tego typu usług. Warsztat, o którym piszę odwiedziłam wczoraj i jestem bardzo zadowolona.Warsztat jest naprawdę godny polecenia. Zdecydowanie najlepszy, najnowocześniejszy...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Jolanta BaranowskaWłocławek
Horonziakowi gula skacze, bo mógł zostać na stołku
Horonziakowi gula skacze, bo mógł zostać na stołku
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BOBIKWłocławek
Zatrzymajcie się na chwilę przeczytajcie ten tekst na
Zatrzymajcie się na chwilę przeczytajcie ten tekst na spokojnie...co niektórzy już go na pewno widzieli ale warto sobie go przypomnieć...szczerze polecam każdemu... "DEZYDERATA" "Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech, i pamiętaj, jaki spokój można znaleźć w ciszy. O ile to możliwe, bez...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
po obserwacjach aury zimowej jeszcze tej jesieni moim zdaniem
po obserwacjach aury zimowej jeszcze tej jesieni moim zdaniem konsekwencje powinień ponieść Komendant Straży Miejskiej gdyż nie wywiązał sie on z obowiązku wynikajacego z ustawy o strażach miejskich dot. utrzymania czystości i porządku w gminie po raz kolejny klęska Pana emeryta dawno już pora aby pan JM udał się na zasłużony...
Komentarzy2
Wyświetleń840
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~żmijaWłocławek
Dziś sluchałam radia Hit ,ludzie gosć mowi o czystości WC
Dziś sluchałam radia Hit ,ludzie gosć mowi o czystości WC na cmentarzu 1 listopada ,to ludzie brudzą a pózniej żądają czystości ,trzeba chodzić w pozostałe dni w roku to mozna wtedy ocenić utrzymanie ,ja jestem chociaz raz w miesiącu .
Komentarzy0
Wyświetleń667
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~reni Włocławek
Zastanawiam się czy jednemu z zalogowanych na
Zastanawiam się czy jednemu z zalogowanych na forach-Cyklista odbiło całkiem ,czy tylko poraził go upadek Zbonikowskiego a może to jego synuś .Czyżby rodzinne pieprzenie w bambus i nacjonalizm.Stąd takie znienawidzenie żydów i komunistów.Dlaczego za tym cyklista nienawidzi socjalistów.Przecież tak naprawdę to nie Piłsudski...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ArystomWłocławek
Przegral Zbonikowski a ja mam wrazenie ze dobro przegralo...
Przegral Zbonikowski a ja mam wrazenie ze dobro przegralo... :-(
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~feelWłocławek
Teraz oczekujemy od SLD dotrzymania obietnic i realizacji
Teraz oczekujemy od SLD dotrzymania obietnic i realizacji inwestycji. Po 4 latach mam nadzieję, że mieszkańcy będą zadowoleni i okażą to przy urnach. Panie i Panowie do pracy, liczymy na Was!
Komentarzy3
Wyświetleń936
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Maciek MarciakWłocławek
Szkoda,że we Włocławku zabrakło prawdziwego,niezależnego
Szkoda,że we Włocławku zabrakło prawdziwego,niezależnego kandydata.Wynik głosowania to podobny wybór jak w czerwcowych wyborach-czyli mniejsze zło.Gdyby ktoś z większą odwagą spróbował rozliczyć "pseudo osiągnięcia"SLD i wykazał ich udział w radach nadzorczych to może wyborcy przejrzeli by na oczy.Mamy przed sobą kolejne 4...
Komentarzy6
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~TedyWłocławek
Pod hasłem"Czy pamiętasz kiedy ostatni raz byłeś
Pod hasłem"Czy pamiętasz kiedy ostatni raz byłeś pałowany ?" proponuję budowę we Włocławku muzeum poświęconej bohaterskim chłopcom z ZOMO czyli co lewicowa dyktatura proletariatu serwowała Narodowi. Oczywiście obowiązkowo izba pamięci.Ba trzy izby co tam jedna. W pierwszej pod hasłem "I ty będziesz lżej oddychał" znana...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez cyklistaWłocławek
Czy nie sądzicie ,że już czas by ,,nasi''wybrańcy
Czy nie sądzicie ,że już czas by ,,nasi''wybrańcy zaczęli czuć oddech wyborców na swoich plecach .Myślę o natychmiastowym przypominaniu im o ich OBIETNICACH ! Mogą niebożęta zapomnieć ,koniecznie trzeba zerwać z niechlubną tradycją nieindagowania radnych ,trzeba dzwonić do nich o kazdej porze dnia , zadawać pytania na piśmie i...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czy to prawda że przy tzw."rewitalizacji" Zielonego Rynku
Czy to prawda że przy tzw."rewitalizacji" Zielonego Rynku wielu pracowników pracowało na czarno i nie dostali jeszcze za to wszystkich pieniędzy? Przecież dostaliście na to pieniądze panowie urzędnicy? Nie wstyd wam reklamować się inwestycją za którą podobno nie zapłacono ludziom należytych pieniędzy?
Komentarzy1
Wyświetleń713
Śledzących0
Ocena0
JUTRO TJ. 09.12.2010 O GODZ. 15:10 PRZED BIUROWCEM ANWILU
JUTRO TJ. 09.12.2010 O GODZ. 15:10 PRZED BIUROWCEM ANWILU ODBĘDZIE SIĘ PIKIETA W OBRONIE MIEJSC PRACY I PRZECIW DALSZEMU ROZKRADANIU I SPRZEDAŻY W KAWAŁKACH NASZEJ FIRMY. JEST TO INICJATYWA ODDOLNA I NIE PROWADZONA POD JAKIMKOLWIEK KIEROWNICTWEM . ZARZĄD ANWILU W DNIU DZISIEJSZYM JUŻ PODJĄŁ KROKI O WPROWADZENIU ZAKAZU PRZEBYWANIA POWYŻEJ...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Caps LockWłocławek
Zgodnie z angielska praktyką oceny sprawności samorządu
Zgodnie z angielska praktyką oceny sprawności samorządu lokalnego procentem bezrobocia na danym ternie ,na jaka ocenę Waszym zdaniem zasługuje ,,nasz'' włocławski samorząd..... ?
Komentarzy2
Wyświetleń938
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Mam pytanie gdzie w tym roku odbywa sie sylwester ? Moze mi
Mam pytanie gdzie w tym roku odbywa sie sylwester ? Moze mi ktos napisać .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DariaWłocławek
Proszę przeczytać...bardzo ważne...niektórzy w to nie
Proszę przeczytać...bardzo ważne...niektórzy w to nie wierzyli..no to macie dowody...pomyślcie co robią z nami teraz...już czas... http://wolnemedia.net/nauka/bron-biologiczna-byla-testowana-na-milionach-brytyjczykow/
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA