Forum › Włocławek

Cyklista ciągle narzekasz na wszystko,na żydów ,na
Cyklista ciągle narzekasz na wszystko,na żydów ,na komunizm,na socjalizm ,na katolicyzm itd. W żadnej partii nie byłeś,w solidarności też nie działałeś.Teraz też udajesz .Więc kto ty jesteś ? Polak *mały*,ze znakiem*orła ewangelicznego* ?
Komentarzy2
Wyświetleń867
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
szkooooooooda, że już Andrzeja Pałuckiego nie widzę na
szkooooooooda, że już Andrzeja Pałuckiego nie widzę na bilbordach we Włocławku, jeny jaki on jest przystojny, mrrrr
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~alaWłocławek
W SM Południe znowu podwyżki.To skandal podnoszą czynsz
W SM Południe znowu podwyżki.To skandal podnoszą czynsz aby mieć podwyżki dla kiepskiego zarządu i fatalnej rady nadzorczej.To są nasze pieniądze .Wzywam wszystkich Spółdzielców zorganizujmy Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie i zróbmy porządek.
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZibiWłocławek
CW,nie zapraszajcie do studia tych z PiSu,ile razy mo.żna
CW,nie zapraszajcie do studia tych z PiSu,ile razy mo.żna słuchać w kółko to samo,oni mówią o innych żle,a co oni sobą reprezentują i na dodatek Dębczyński pseudo-solidarnościowiec,też opowiadający banialuki.Jakby,Zbonikowski wygrał 1 głosem,to by było dobrze,ale Pałucki tys. to żle,mało mieszkańców poszło do wyb.Dobrze,że...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Jan.Włocławek
Kiedy odpowiednie służby pomyślą o odśnieżeniu jezdni
Kiedy odpowiednie służby pomyślą o odśnieżeniu jezdni zwłaszcza na skrzyżowaniach. Samochody nie mogą jeździć, nie mówiąc o przechodniach, którzy uprawiają jazdę na lodzie/ dotyczy to ulicy Traugutta i Olszowej/.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
Poncyljusz nie zostawia suchej nitki na kolegach z
Poncyljusz nie zostawia suchej nitki na kolegach z PiS-u.Prawda jest taka ,że jest takim samym solidaruchem jak INNI.Już widzę jak mu zależy na Ojczyźnie,tak jak i pozostałym Jakubiak i reszcie cho**ty. Oni wszyscy uważają ,że Pieniądz Jest Najważniejszy.Szkoda ,że nie nazwali się Koryto Jest Najważniejsze.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Mam pytanie,które zadaję publicznie, czy osoba używająca
Mam pytanie,które zadaję publicznie, czy osoba używająca niezalogowanego nicka Mr.BetterKnow postępuje zgodnie z regulaminem ? I drugie pytanie ,czy nazwa nicka jest identyczna używanego przeze mnie?Proszę o odpowiedź moderatora.Kto kogo opluwa i kto pod kogo się podszywa. Jak się np. idzie do banku i podpisuje umowę ,to się najpierw...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Uwaga!! Chciałam wszystkich ostrzec przed nieuczciwą
Uwaga!! Chciałam wszystkich ostrzec przed nieuczciwą kasjerką w naszym włocławskim hipermarkecie R... . Moja Mama we wtorek robiła zakupy i została oszukana na 40 zł. W przedświątecznym zamieszaniu nie spojrzała jaka kwota jest na wyświetlaczu kasy tylko zapłaciła tyle, ile powiedziała kasjerka - 240 zł. Dopiero na drugi dzień...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~M85Włocławek
wczoraj w okolicach dworca PKP zgubiono kluczyk do samochodu
wczoraj w okolicach dworca PKP zgubiono kluczyk do samochodu ze skórzanym brelokiem w kształcie róży. znalazcę proszę o kontakt pod nr 693499294. z góry dziękuję
Komentarzy1
Wyświetleń796
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zagubionyWłocławek
Mam nadzieję że SLD które ma większość w radzie miasta
Mam nadzieję że SLD które ma większość w radzie miasta wraz z panem prezydentem wyciągnie wnioski z przeszłości i odsuną panów w sukienkach którzy panoszą się wszędzie i mieszają się do wszystkiego.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~katolik nie z wyboruWłocławek
SLD ma się dobrze,coraz lepiej.Każdy kto odwiedza Urząd
SLD ma się dobrze,coraz lepiej.Każdy kto odwiedza Urząd Miasta może się przekonać,że prawie w każdym dziale urzędu pracują ludzie z SLD.Nawet niektórzy z nich próbowali zostać radnymi.Niemniej dobrze zorientowany petent może się tutaj poczuć podobnie jak kiedyś w siedzibie PZPR.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ScheemannWłocławek
Zakładam, że to będzie kapitalny film i jedna z
Zakładam, że to będzie kapitalny film i jedna z najciekawszych polskich premier w 2011r. Oto świetnie zrealizowany teledysk Kazika - zwiastun tegoż filmu, bardzo zresztą na czasie: http://www.youtube.com/watch?v=-uR4pkAZSik
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy widzieliscie tą ,,wielotysięczną'' manifestację pod
Czy widzieliscie tą ,,wielotysięczną'' manifestację pod katedrą z okazji wprowadzenia przez WRON-ę stanu wojennego ? ,,Najliczniej'' brali w niej udział ci , ktorzy ten stan wojenny wprowadzali z prezydentem i samorządowcami na czele....aaaa jeszcze był nasz ojciec ...Merling ...w cipłej kurii....to trzeba zapamietać ....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
na drogach i ulicach lodowisko więc po co chodzić na
na drogach i ulicach lodowisko więc po co chodzić na lodowisko na południe jak dzieci i młodzież ma darmowe lodowisko jak idzę do szkoły i z niej wraca z reszta jak każdy mieszkańce miasta
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Wczoraj wieczorkiem idę sobie ze znajomym który mieszka na
Wczoraj wieczorkiem idę sobie ze znajomym który mieszka na zazamczu i widzę jak to pan radny K. z partii która chlubi się prawem i sprawiedliwością(chyba społeczną) odgarnia śnieg spod jak mniemam własnego garażu.Właściwie nic, pada śnieg więc pan radny sobie odgarnia ale pan radny robił to tak że sypał swój śnieg na miejsca...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Kiedy rozpocznie się coś z terenem na ul. Żytniej, czy
Kiedy rozpocznie się coś z terenem na ul. Żytniej, czy powstanie tam pierwszy wieżowiec we Włocławku, biurowo-apartamentowy ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~telefereWłocławek
Chciałbym spytać kto z numeru IP:77.91.54.XXX komentuje i
Chciałbym spytać kto z numeru IP:77.91.54.XXX komentuje i podszywa się pod mój nick "Mr.BetterKnow"? Czyżby próba dyskredytacji? Chciałbym zauważyć że nie używam łącza firmy SAT...M a numer ten z tego łącza pochodzi. Z tego co wiem kiedyś przed zarejestrowaniem nick'a numer IP:77.91.54 w 2008 używał pan "~szuja" w 2009...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
.... a ja mam pytanie do Miejskiego Zarzadu Drog. Kiedy
.... a ja mam pytanie do Miejskiego Zarzadu Drog. Kiedy usuniete zostana zwaly sniegu z pasow parkingowych bo zagraza to bezpieczenstwu lokatorow. nie moga dojechac karetki pogotowia bo i stoja samochody i zwaly sniegu! Kase to sie bierze a reszta w... nosie? Czy tak ma byc do wiosny????
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~logarytmWłocławek
Ludzie jeżeli Naczelnik Wydziału Komunalnego we Włocławku
Ludzie jeżeli Naczelnik Wydziału Komunalnego we Włocławku nie zna przepisów administracyjnych i powołuje się w sprawie odśnieżania chodników przy prywatnych nieruchomościach na Ustawę z 13 września 1996 roku a nie na Orzeczenie Sądu Najwyższego z 25 września 1966 r. sygn. akt III CZP 48/96 to ja nie wiem, co on jeszcze robi w UM i...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez rolnikWłocławek
Mam pytanie do zarządu Włocławskiej Spółdzielni
Mam pytanie do zarządu Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej a dokładnie chodzi mi o usuwanie śniegu z chodników przed blokami na oś.Kazimierza Wielkiego.Pracujący tam ludzie tylko potrafią się schować w klatce schodowej i udają że pracują.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~internautaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA