Forum › Włocławek

wszyscy wieszają psy na naszych władzach i prasie ale mają
wszyscy wieszają psy na naszych władzach i prasie ale mają rację,to co ważne dla miasta i prawie 900 pracowników drumetu trzeba poczytać wiadomości z Torunia(radio pik).Szlag mnie trafia.Czy ktoś wie co dalej z drumetem?
Komentarzy1
Wyświetleń809
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~drumetWłocławek
Bardzo ładne zachowanie RADIA HIT, jechałem samochodem i
Bardzo ładne zachowanie RADIA HIT, jechałem samochodem i szukałem stacji radiowej, która o godzinie 21:37 puści piosenkę Barki dla Papieża i tylko włocławskie Radio Hit i Program 1 dali na antenie. Ehh szkoda, szkoda moim zdaniem wszystkie powinny na chwile wstrzymać program i puścić w imię pamięci.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~markWłocławek
Szukam pokrzywdzonych lub poszkodowanych przez firmę
Szukam pokrzywdzonych lub poszkodowanych przez firmę budowlaną mają siedzibę na ul. Sadowej we Włocławku, której właścicielem jest Włodzimierz M. Wiem, że oprócz mnie wspomniany człowiek ma jeszcze kilku wierzycieli, może razem będziemy w stanie wyegzekwować nasze należności
Komentarzy0
Wyświetleń704
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~x i yWłocławek
Aktualnie wladze chca "upiekszyc" Warszawe sposobem niezwykle
Aktualnie wladze chca "upiekszyc" Warszawe sposobem niezwykle kosztownym i absurdalnym. Architekci o wypaczonym guscie zarabiajacy niezwykle wielkie pieniadze na swoich okropnych dziwolagach postanowili zastawic palac kultury bezuzytecznymi wiezami przypominajacymi odwrocone puste buetlki od wody. Jadac przez Warszawe aktualnie cudzoziemcy...
Komentarzy1
Wyświetleń812
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Stado Gęsi siadło w sali, I się swym gęganiem
Stado Gęsi siadło w sali, I się swym gęganiem chwali, Każda stroszy pióra swoje, ,,Byle co! Byle by moje!” ,,Ja się nażreć chcę do syta!” ,,Jam jest gęś niepospolita!” Wrzask, skubanie gęsich piórek, Tak że wokół leci wiórek. No po prostu to zabawa! Gęsi górą! Jasna sprawa! Wszak są przy samym...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Jan KochanowskiWłocławek
Szanowny, Jan L. rozprawia o polityce.Uważam,że dla higieny
Szanowny, Jan L. rozprawia o polityce.Uważam,że dla higieny umysłu i zdrowia fizycznego również,czas wyłączyć wszystkie polskie programy informacyjne i to zarówno tv publicznej jak też komercyjnej. Uważam też,że w naszym kraju rozprzestrzeniają się dwa straszne nowotwory, które za nasze pieniądze pożerają nas bezwzględnie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~stenWłocławek
Nie jestem za PIS ani za Czerwonym ale pan prezydent przegral
Nie jestem za PIS ani za Czerwonym ale pan prezydent przegral starcie z PIS'em 0:1. Brak odpowiedzi merytorycznej na zarzuty o zmasowanej akcji likwidowania parkingow w miescie, a za to pare żenujących wrzutek o Melex'ach. Żenada. Nie bronie Zbonikowskiego kierowcy Melex'ow dal sie zlapac i to jego blad ale poziom arogancji Paluckiego jest nie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WlocekWłocławek
To , co się dzieje na sesji Rady Miasta,przechodzi ludzkie
To , co się dzieje na sesji Rady Miasta,przechodzi ludzkie pojęcia.Nie jestem zwolennikiem obecnych władz,ale to co wyprawiają pisowcy na czele z Zbonikowskim,niby posłem i mości Kalinosiem, oraz wielkim dyrektorem ,małej instytucji przekracza wszelkie wyobrażenia.Panowie,tak nie wolno,trzeba dbać o miasto,a osobiste wycieczki załatwiać...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
DZIŚ JUŻ WIADOMO! Urząd Miasta Włocławka kupi Drumet,
DZIŚ JUŻ WIADOMO! Urząd Miasta Włocławka kupi Drumet, NBA kupi Anwil(bo koszykówka musi być), mieszkańcy Lubrańca przeprowadzą się na Robotniczą 1 A, ci z Robotniczej będą mieszkać w blokach TBS, a ci z TBS w Lubrańcu, poza tym od dziś są specjalne szalety dla psów na każdym rogu ulicy, więc nikt już nie napisze o "minie" na...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jurekWłocławek
pół Polski szuka niezidentyfikowanego kota /dużego/,a
pół Polski szuka niezidentyfikowanego kota /dużego/,a wystarczyłoby kilka specjalistycznych jamników i na pewno wytropiłyby już dawno to miłe zwierzątko.Ja tego kota nie spotkałem na swojej drodze ale słyszałem jak pewien gość śpiewał donośnym głosem taką oto frazę:"... kot,kot pani matko ,kot,kot,narobił nam łoskot..."
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jutuWłocławek
DO POLICJI -Kiedy przestaniecie przymykać oko na tych
DO POLICJI -Kiedy przestaniecie przymykać oko na tych wariatów na motorach polujących na spokojnych normalnych mieszkańców Włocławka.Poruszanie się RYCZĄCYM MOTOREM PO MIEŚCIE Z PRĘDKOŚCIĄ POWYŻEJ 100km/h raczej nie jest normalne i ZAGRAŻA ŻYCIU I ZDROWIU MIESZKAŃCÓW - tego was chyba uczyli.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Do smakoszy: paluszki lewiatana znow sa dobre a do tego w
Do smakoszy: paluszki lewiatana znow sa dobre a do tego w atrakcyjnej cenie, wogole wiekszosc produktow tam jest w atrakcyjnych cenach:)
Komentarzy0
Wyświetleń707
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pazdziochWłocławek
W związku z falą krytyki pod adresem władz PZW jak
W związku z falą krytyki pod adresem władz PZW jak oceniacie realizację zadań statutowych PZW (w interesie zwykłych członków związku).Czy zgadzacie się z opiniami ,że jest to kółko wzajemnej adoracji ,które tylko kasuje składki i nic poza tym nie robi.Mało tego jeszcze trochę to we Włocławku nie będzie gdzie iść na...
Komentarzy2
Wyświetleń867
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~QWłocławek
Upadek motocyklisty na dach był protestem przeciwko
Upadek motocyklisty na dach był protestem przeciwko poczynaniom Przewodniczącego Rady Miasta Sobola.Motocykliści wszystkich ulic łączcie się.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bogdanWłocławek
Kodeks Drogowy na wesoło :) 1. Pamietaj, ze celem kazdego
Kodeks Drogowy na wesoło :) 1. Pamietaj, ze celem kazdego kierowcy jest byc pierwszym, cokolwiek to oznacza. 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym swietle, tym mniejsze prawdopodobienstwo, ze ktos cie stuknie z boku. 3. Wlaczenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie...
Komentarzy1
Wyświetleń949
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NEGOCJATORWłocławek
Tak sobie czytam forum i nie widzę żadnego komentarza co do
Tak sobie czytam forum i nie widzę żadnego komentarza co do dzisiejszego występu Roberta Kubicy. Czy tutaj nie zaglądają osoby zainteresowane F1 ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~gozdzikWłocławek
ODNOŚNIE PROTESTUJĄCYCH PRZECIWKO BUDOWIE PRZYSŁOWIOWEJ
ODNOŚNIE PROTESTUJĄCYCH PRZECIWKO BUDOWIE PRZYSŁOWIOWEJ WIEŻY BABEL NA PLACU WOLNOŚCI, ZACYTUJE SAMEGO BOGA, KTÓRY TEŻ JEST PRZECIWNY WSZELKIEJ INICJATYWIE LUDZI, ABY COŚ SIĘ ROZWIJAŁO I BYŁO LEPIEJ: KSIĘGA RODZAJU, Rdz 11,1-9 Wieża Babel 1 Mieszkańcy całej ziemi mieli jedną mowę, czyli jednakowe słowa. 2 A gdy...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~BIBLIAWłocławek
Czy ktoś słyszał może jak zakończyła(?) się sprawa
Czy ktoś słyszał może jak zakończyła(?) się sprawa tragicznego wypadku na budowie ,,Wzorcowni" we Włocławku w którym zginął kierownik budowy.Podobno przepisy BHP były głęboko w szufladzie...
Komentarzy0
Wyświetleń673
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~QWłocławek
w czasie wszech obecnego głoszenia sytuacji na temat
w czasie wszech obecnego głoszenia sytuacji na temat kryzysu gospodarczego firma w której mam okazję i mozliwosc pracy rozwija sie dynamicznie i za co chwali sie zarzad spółki mamy prace nawet po 12 godzin na dobe ... drodzy przedsiebiorcy brac przykład i nie dajcie sie medialnej fobi...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Adam Włocławek
Witam,mam małe pytanie czy zna ktoś może strone
Witam,mam małe pytanie czy zna ktoś może strone internetową na której można wspomóc dożywianie zwierząt klikająć na ikonę,taki "Pajacyk"tylko ze dla zwierząt:)z gory dziekuje bardzo za pomoc i pozdrawiam
Komentarzy2
Wyświetleń900
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Ona_1Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA