Forum › Włocławek

dzień dobry włocłafskie komuszki (zmotoryzowani i ci
dzień dobry włocłafskie komuszki (zmotoryzowani i ci biedniejsi) coz za piekny POranek nie prawdaz? zastanawia mnie fakt czy juz myslicie skad wykopsac kilka tysi zeby uregulowac rachunki z tvp
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pazdziochWłocławek
Nie podoba nam się zbytnio komentarz internauty XYZ.
Nie podoba nam się zbytnio komentarz internauty XYZ. Pierwszy powód to taki że ze słynnym "X"em nie chcemy być identyfikowani a po drugie nick tego internauty jest zbyt podobny do naszego.Pozdrawiamy motórzystów i uważamy że Gierek sporo dobrego zrobił dla naszego miasta. Na pewno większe są jego zasługi niż pseudodziałaczy...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~"Y"&"Z"Włocławek
Okoliczne gminy budują pływalnie ,baseny ,a dziurawy
Okoliczne gminy budują pływalnie ,baseny ,a dziurawy Włocławek wcale nie gorszy -NIEDŁUGO(przed wyborami)nasi,, wybrańcy ''wybudują drugi basen- obok Delfina .....
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Proponuje aby nazwę Motórzyści zmienić na Czerwono
Proponuje aby nazwę Motórzyści zmienić na Czerwono Cykliści lub Brygada G., od potomków wielkiego budowniczego Gierkowskiego pomnika, ostatnio lansującego sie wszedzie gdzie popadnie co może być Prezentem za wierność towarzysza ojca
Komentarzy0
Wyświetleń722
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~XYZWłocławek
Zapach ... "Wiosna… Myślicie, że w Warszawie wiosna
Zapach ... "Wiosna… Myślicie, że w Warszawie wiosna pachnie fiołkami? Że pachnie nowalijkami?! A pewnie! Nie jest to nawet zapach „spalin”, wbrew temu co śpiew T-Love… po tym jak spłyną śniegi, przy pierwszych oznakach wiosny nadchodzą one – forpoczta warszawskiej wiosny - „przebiśniegi”...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~voxWłocławek
witam, czy są jakieś wieści z Drumetu, chodzą słuchy że
witam, czy są jakieś wieści z Drumetu, chodzą słuchy że postojowe zostanie jeszcze przeciągnięte.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KAKAWłocławek
Bardzo prosze o wklejenie tego linka z możliwością
Bardzo prosze o wklejenie tego linka z możliwością otwierania dotyczącego naszego miasta. Tu na forum może bardziej pozwoli zrozumieć znieczulicę , chamstwo i bezmyślność. http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090319/WLOCLAWEK01/102496050
Komentarzy1
Wyświetleń891
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
UWAGA -wybory do parlamentu UE-NOWE TWARZE -STARE GEMBY- CO
UWAGA -wybory do parlamentu UE-NOWE TWARZE -STARE GEMBY- CO WY NATO...? GŁOSOWAĆ JAK KARZĄ ,CZY OLAĆ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~QWłocławek
bserwator-prowokator Choć bardziej wydaje mi się, jak
bserwator-prowokator Choć bardziej wydaje mi się, jak sądzę, obserwator. Naszych małomiasteczkowych zachowań.. I choć Twoje spostrzerzenia są nadzwyczaj celne, nie licz na poklask. Popatrz kto tu się zagnieździł. Facet, który przekręca nicki, żeby obrazić adwersarza, gość kato-skrzywiony, opluwający wszystkich niezaPISanych....
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
czy ktos był na wieczorze chwały w płocku jak nie to
czy ktos był na wieczorze chwały w płocku jak nie to zapraszam http://www.modlitwa.salezjanie.pl/
Komentarzy0
Wyświetleń761
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kolitahWłocławek
Uczestniczyłam w bardzo fajnej imprezie, Dniach Olimpijczyka
Uczestniczyłam w bardzo fajnej imprezie, Dniach Olimpijczyka w PWSZ.W dwóch salach: gimnastycznej - rozegrane były mecze w siatkówce kobiet i w auli - turniej z wiedzy olimpijskiej. Było dużo emocji i dobrej zabawy. Piękna oprawa muzyczna i artystyczna, profesjonalna, dowcipna konferasjerka. Udział olimpijczyków, władz uczelni, posła i...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~annaWłocławek
Eh ta włocławska fantazja!!! Wszystko u nas jest najlepsze
Eh ta włocławska fantazja!!! Wszystko u nas jest najlepsze i my wszyscy jesteśmy najlepsi. Drogi mamy najlepsze, firmy mamy najlepsze, najlepiej kibicujemy, wszystko u nas jest naj i my jesteśmy naj. Wystarczy jednak, że przekroczymy granice naszego miasta i... czar pryska. Wszędzie śmieją się z naszych dróg, najlepszy Drumet pada, nasi...
Komentarzy13
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Wymyślony nickWłocławek
Nie rozumiem takich twierdzeń, że prezydent miasta powinien
Nie rozumiem takich twierdzeń, że prezydent miasta powinien poczekać z remontem jedynki aż posłowie uchwalą ustawę, która zwolni nas z obowiązku remontu tej drogi. Bardzo dobrze, że remont w końcu się rozpocznie, a na posłów nie ma co czekać bo nie wiadomo jak zagłosują i czy w ogóle dojdzie do głosowania. Mam wrażenie, że...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Użytkownik "jedynki"Włocławek
Mieszkam w Michelinie już kilkanaście lat i nie mogę
Mieszkam w Michelinie już kilkanaście lat i nie mogę słuchać tych pseudomądrości, które opowiada pan radny Dębczyński. Jest radnym już którąś kadencję i nie przypominam sobie, żeby coś konkretnego zrobił dla Michelina nawet wtedy kiedy jego kolega pan Skrzypek był prezydentem a teraz ma patent na wszystkie problemy tej...
Komentarzy2
Wyświetleń942
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mieszkaniec ul.ZachodniejWłocławek
Na koferencji prasowej wloclawskiej PO pani posel kopaczewska
Na koferencji prasowej wloclawskiej PO pani posel kopaczewska dumnie zapowiada ze we wlocławku POwstanie oddzial dla psychicznie chorych na 100 lozek. "Dziekujemy" i gratulujemy wspanialej inwestycji ktora da naszemu miastu slawe na miare Lipna czy Swiecia
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pazdziochWłocławek
czy ktoś ma jakieś informacje o pobycie Tadeusza
czy ktoś ma jakieś informacje o pobycie Tadeusza Kościuszko we Włocławku.Wiem ,że na ulicy Matebudy4 była tablica pamiątkowa że tam nocował, stał tam drewniany dom ,który w latach 60-tych został rozebrany i postawiono nowy dom .Co stało się z tablicą nie wiem .Może ktoś wie coś na ten temat?
Komentarzy3
Wyświetleń905
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez casparWłocławek
Dziurawy Włocławek -na co w takim razie idą pieniądze za
Dziurawy Włocławek -na co w takim razie idą pieniądze za parkowanie samochodów -pytają ludzie z innych miast gdzie za parkowanie się nie płaci, odwiedzający moją firmę -i co mam im powiedzieć ?-wstyd....
Komentarzy0
Wyświetleń680
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~QWłocławek
CWL, CLI, CRA - panie przydencie, niech pan założy szlabany
CWL, CLI, CRA - panie przydencie, niech pan założy szlabany przy wjeździe do miasta i nie wpuszcza tych, którzy nie umieją jeździc po ulicach! Ludzie, jezdnia to nie pole, tu obowiązują znaki i kierunkowskazy! A na dwupsamówce do jazy 30km/h jest PRAWY pas, a nie lewy! Ale co się dziwić, skoro instruktor z Lipna uczył kursanta na...
Komentarzy49
Wyświetleń6K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~czarna kaczuszkaWłocławek
Miłośników BMW serdecznie zapraszam na ZLOT BMW który
Miłośników BMW serdecznie zapraszam na ZLOT BMW który odbędzie sie 22.03.09-Niedziela o godzinie 13 pod Halą Mistrzów .
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~BMWWłocławek
"JESTEM SOLIDARNA ZE STEINBACH" Kanclerz Niemiec Angela
"JESTEM SOLIDARNA ZE STEINBACH" Kanclerz Niemiec Angela Merkel odrzuciła zarzuty ze strony konserwatywnych polityków o brak solidarności z szefową Związku Wypędzonych (BdV) Eriką Steinbach w sporze o obsadę władz fundacji poświęconej wysiedleniom. - Od lat okazuję solidarność z Eriką Steinbach, szczególnie w sprawie projektu,...
Komentarzy1
Wyświetleń847
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~TUSKopolityka zagranicznaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA