Forum › Włocławek

Czy radny Krzemieniecki to jeszcze mówi, bo pisać to wiem
Czy radny Krzemieniecki to jeszcze mówi, bo pisać to wiem ,że nie potrafi.Ha,ha,ha
Komentarzy12
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bogdanWłocławek
wiem,że właściciel,administrator,moder
wiem,że właściciel,administrator,moder ator,cenzor,obojętnie jak zwał tak zwał,dyktuje warunki wyrażania swojej opinii, dzielenia się uwagami z życia naszego miasta , itp. Ponieważ nie odpowiadają mi praktyki tego cenzora na tym /jego/forum,nie absorbując już nikogo więcej odchodzę nie oglądając się za siebie!
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~bbcWłocławek
"Godzina dla Ziemi" (Earth Hour) to ogólnoświatowa
"Godzina dla Ziemi" (Earth Hour) to ogólnoświatowa inicjatywa zorganizowana przez międzynarodową organizację ekologiczną WWF. Jej podstawowym celem jest przeciwstawianie się postępującym zmianom klimatu. Akcja polega na jednoczesnym, dobrowolnym wyłączeniu świateł przez mieszkańców różnych zakątków...
Komentarzy2
Wyświetleń891
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mitWłocławek
Dla tych co piszą ze jedynie posiadacze rejestracji CW to
Dla tych co piszą ze jedynie posiadacze rejestracji CW to idealni kierowcy mam ciekawy przypadek. Dziś byłam świadkiem jak kierowca czerwonego Forda Mondeo o nr rej CW 3979... na skrzyżowaniu obok Tesco cuda wyczyniał wyprzedzając naukę jazdy. Az dziwie się ze instruktor nie wysiadł i nie wyciągnął delikwenta zza kierownicy. Brak...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~marysiaWłocławek
Jestem zbulwersowany zachowaniem tzw.posła Z.i tej całej
Jestem zbulwersowany zachowaniem tzw.posła Z.i tej całej przystawki z PiS,i WWS na pikiecie z pl.Wolności w tle.Ten plac już dawno powinien być przebudowany,przybrać rozmiary i wygląd wielkomiejski.Nie można wykorzystywać obaw handlowców do niecnych machlojek politycznych i liczyć na judaszowskie głosy.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
Jeśli chcecie sobie skrócić życie i dać zarobić
Jeśli chcecie sobie skrócić życie i dać zarobić starozakonnym -weźcie pożyczkę z banku najlepiej na hipotekę domu w którym mieszkacie,a oni(lichwiarze) będą zmieniać regulamin jak im pasuje-z przykrych doświadczeń rodzinnych.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~QWłocławek
Dlaczego Straż Miejska nie ukarała dziś TVN za postój ich
Dlaczego Straż Miejska nie ukarała dziś TVN za postój ich samochodu pod samym pomnikiem na placu wolności? Każdy inny dostałby mandat, wliczając w to nasze lokalne media (zdarzało się mandaty nadgorliwyuch strażników teksasu, za postój samochoduu służbowego lokalnego medium w miejscu niedozwolonym). Czy TVN (Tusk Vision Network) ma...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~fakmiWłocławek
W niedzielę przestawiamy wskazówki zegara z godz.2 na 3 Za
W niedzielę przestawiamy wskazówki zegara z godz.2 na 3 Za nieprzepracowaną godzinę pracownicy otrzymają tzw postojowe.wykonujący w tym czasie pracę będzie pracował o godzinę krócej,przez co nie wypracuje obowiązującego go w danym okresie rozliczeniowym wymiaru czasu pracy.Będzie pracował siedem,a nie osiem godzin.Osoba wykonująca...
Komentarzy3
Wyświetleń984
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Czarna wdowaWłocławek
rewitalizacja, przystań, basen, płyta lekkoatletyczna,
rewitalizacja, przystań, basen, płyta lekkoatletyczna, aquaparki, rozwój miasta i euro płynące szerokim strumieniem. Okazuje się że po raz kolejny niestety farmazoniarze zakręceni na stołkach miejskich naobiecywali nam cudów. Szkoda że okazuje się, że praktycznie nic z tych rzeczy nie będzie zrealizowane. Buahahahah, nieudolna...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~chamWłocławek
W jednej instytucji charytatywnej usłyszałem stwierdzenie
W jednej instytucji charytatywnej usłyszałem stwierdzenie ,że z DOMU SAMOTNEJ MATKI przy pl Łokietka pozostało już tylko biuro(jeden pokoik) w suterenie-czy to jest prawda ? Miał być cały nowo wybudowany dom na ten cel przeznaczony ???-Wiecie coś na ten temat?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~QWłocławek
Ostatnio wyladowal pokazywany z duma samolot wojskowy ze
Ostatnio wyladowal pokazywany z duma samolot wojskowy ze Stanow Zjednoczonych. Oczywiscie nasze inteligentne wladze w Polsce slono zaplacyly za to "pseudouzbrojenie" . Dostawa byla opozniona bo Amerykanie musieli jeszcze naprawic go ! Moze odzyskamy troche pieniedzy jezeli samolot ten bezposrednio odstawiony bedzie na zlom i unikniemy katastrofy i...
Komentarzy2
Wyświetleń925
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Z poradnika młodej lekarki: - Słyszałem, że
Z poradnika młodej lekarki: - Słyszałem, że ćwiczenia przyspieszające pracę serca przedłużają życie,czy to prawda? - Twoje serce będzie bić tylko określoną ilość razy... tyle ile masz zapisane w genach i ani raz więcej... Nie marnuj więc tych uderzeń na ćwiczenia. W końcu wszystko się kiedyś zużywa....
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek
Jestem zaszokowana. Nasza mlodziez po wyzszych studiach w
Jestem zaszokowana. Nasza mlodziez po wyzszych studiach w Polsce ma obowiazek pisac zyciorysy do wielu zakladow w jezyku angielskim. Zaklady z zagranicy zabraniaja na terenie zakladu (w Polsce) mowic po polsku. Moi rodzice, staruszkowie po 80 tce trzymali list z BNP po angielsku. Dlaczego ten rzad nie poruszy tego ? Dlaczego nie wymaga sie aby...
Komentarzy3
Wyświetleń998
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Poczytajcie sobie Gazetę Kujawską. "X" znowu na
Poczytajcie sobie Gazetę Kujawską. "X" znowu na fali http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090324/WLOCLAWEK01/40139551
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~"Y&Z"Włocławek
Chciałabym opisać Państwu historię, która mnie ostatnio
Chciałabym opisać Państwu historię, która mnie ostatnio spotkała. Po ostatnich wydarzeniach pod Caritasem , bardzo na czasie. Ze względu na przeprowadzkę zmuszona byłam zredukować garderobę całej mojej rodziny, dzieci nie bawią się już zabawkami, sporo tego było. To co było już byle jakie wyrzuciłam na śmietnik, ale zostało...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JolaWłocławek
Caritas story. Z jednej strony zachlana, bezwstydna żuleria,
Caritas story. Z jednej strony zachlana, bezwstydna żuleria, która po trupach parła do przodu, żeby zaraz za bramą sprzedac paczkę za parę groszy na wino. Z drugiej - stojące już nieco dalej matki z maleńkimi dziecmi, niepijące, biednie, ale czysto ubrane, którym po prostu życie nie ułożyło się tak jak powinno... Myślę, że nie...
Komentarzy1
Wyświetleń815
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~czarna kaczuszkaWłocławek
A co słychać w Anwilu -czyżby teraz sprzedaż miała być
A co słychać w Anwilu -czyżby teraz sprzedaż miała być rozgrywana pod stołem bez mediów i POważnie zainteresowanych sprawami miejsc pracy POlityków...
Komentarzy0
Wyświetleń721
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
dni mijają,a NACZELNY RADNY milczy. Może warto się
dni mijają,a NACZELNY RADNY milczy. Może warto się zastanowić nad referendum w sprawie odwołania pana RADNEGO? oczywiście biorąc pod uwagę jego zasługi dla rozwoju miasta i szczególną dbałość o substancję lokalową. Czy w sprawie takiego referendum jest jakaś procedura określona przepisami ?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Awaria - znak sygnał? co się dzieje że nie ma prądu na
Awaria - znak sygnał? co się dzieje że nie ma prądu na zawiślu! jeśli to była awaria to Ok! ale My musimy wiedzieć co się dzieje... już starczy straszenia!!! system nie działa nikt w tym mieście nie wie co ma robić!!! może czas na tragedie... to co nie którzy się obudzą!!!
Komentarzy1
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jan kowalskiWłocławek
Drodzy Włocławianie! Mamy kolejny filmik historyczny z
Drodzy Włocławianie! Mamy kolejny filmik historyczny z dziejów naszego miasta, po słynnej już wycieczce statkiem po Wiśle Włocławek-Warszawa z lat 20. Tym razem jest to zaledwie czterdziestosekundowa relacja z otwarcia mostu z 1938 roku. Wprawdzie jakość pozostawia wiele do życzenia, ale niewątpliwie są to migawki z naszego...
Komentarzy2
Wyświetleń928
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez egonWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA