Forum › Włocławek

Pod koniec ul. Zachodniej zrobiono wysypisko śmieci,gruzu i
Pod koniec ul. Zachodniej zrobiono wysypisko śmieci,gruzu i innych odpadów. Strasznie to wygląda.Zawalana jest łąka.Myślę że to nielegalne bez żadnego nadzoru.Czy w naszym mieście są jakieś służby porządkowe które czasem sprawdzają takie miejsca.Nasze miasto jest uznawane jako jedno z brudniejszych w regionie. A może Pan...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Michał KwiatkowskiWłocławek
Jestem tu na wakacjach i mam pytanie - co tu można
Jestem tu na wakacjach i mam pytanie - co tu można obejrzeć, zwiedzić? W 2 dni obskoczyłem chyba wszystkie najciekawsze miejsca (katedra, tama, bulwary, muzeum i kilka zasyfionych jezior) w okolicy i... nie mam co robic. Jestem tu już 4 ty dzień, jeszcze 2 tygodnie i boję się, że umre z nudów przed TV. Przecież tu nawet nie ma gdzie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~TurystaWłocławek
Jestem ciekawy kiedy włocławska policja ogłosi schwytanie
Jestem ciekawy kiedy włocławska policja ogłosi schwytanie podpalaczy biblioteki.samochodów, wind itd
Komentarzy0
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szujaWłocławek
Z wielkiej chmury tyle co kot napłakał. Po czwartkowej
Z wielkiej chmury tyle co kot napłakał. Po czwartkowej konferencji PiS i zapowiedziach, można się było wszystkiego spodziewać. A tu nic. Całkiem normalnie. Może na wyróżnienie zasługują dwie interpelacje. Pierwsza z nich to radnego Dębczyńskiego, który prosił prezydenta o posprzątanie ścieżki rowerowej z igliwia i błota. Zdaje...
Komentarzy1
Wyświetleń905
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Halo-- myśliwi nikt nic nie napisał,a taką mieliście
Halo-- myśliwi nikt nic nie napisał,a taką mieliście rocznice, 85 lat Polskiego Związku łowieckiego. Była uroczysta msza w katedrze, odznaczenia i uczta w Kruszynie na lotnisku,nie pozwólcie aby przeszło to bez echa, wyrażcie swoje uwagi zachwytu, podziwu a może krytyki, myśle że ktoś sie odważy.Tu nie ma czego się bać, CZYŻBY...
Komentarzy0
Wyświetleń870
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MiłośnikWłocławek
Włocławscy kierowcy mało że nie znają przepisów (co 2
Włocławscy kierowcy mało że nie znają przepisów (co 2 nie potrafi poruszać się po mieście), to jeszcze na drodze zachowują się jak idioci. Ciągłe klaksony, wyzwiska i złośliwości. Gdzie kultura jazdy? Gdzie szacunek dla drugiego człowieka (pełnoprawnego uczestnika ruchu) gdzie rozum i dobre wychowanie??
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KaniaWłocławek
Chciałabym złożyć serdeczne, serdeczne podziękowania dla
Chciałabym złożyć serdeczne, serdeczne podziękowania dla wszystkich osób pracujących na włocławskim oddziale położniczo- ginekologicznym. Nasz szpital zasługuje na ogromne uznanie a praca tych ludzi na wielki szacunek. Lekarze są mili, serdeczni a reszta personelu od pani salowej po panie położne cudowne. Powinni się mądrzy tego...
Komentarzy1
Wyświetleń849
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~izabelaWłocławek
Za Biblioteką przy ul.Warszawskiej zrobiono parking
Za Biblioteką przy ul.Warszawskiej zrobiono parking sądziłem,że to Biblioteka wpadła na taki wspaniały pomysł aby Nam Czytelnikom ułatwić dojazd.Niestety -podobno to jest prywatny parking- co na to Miasto? Chyba teren jest Miasta i to dla Nas Czytelników, pracowników Biblioteki i Informacji Turystycznej powinien być . Znowu cwaniactwo...
Komentarzy0
Wyświetleń744
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~CzytelnikWłocławek
Nareście świerza oferta z PUP wiadomo włocławek
Nareście świerza oferta z PUP wiadomo włocławek rozwojowe miasto dla niewolników .
Komentarzy1
Wyświetleń796
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RabanWłocławek
Za rok miasto będzie mogło pochwalić się dwoma basenami.
Za rok miasto będzie mogło pochwalić się dwoma basenami. Remont krytej pływalni "Delfin" ruszył już pełną parą. Przepraszam, tutaj coś małymi literkami napisane. W Inowrocławiu.
Komentarzy2
Wyświetleń901
Śledzących0
Ocena1
Włocławek umiera.Jedyna rozrywka sa sobotnie zakupy W Realu
Włocławek umiera.Jedyna rozrywka sa sobotnie zakupy W Realu albo innym supermarkecie;/ Wystarczy pojechac do Płocka zeby sie dobrze pobawic tam imprezy sa co sobote i niedziele......a u nas pozal sie boze;/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~....Włocławek
Szanowni Internauci, sprawa basenu rozgrzewa wszystkich do
Szanowni Internauci, sprawa basenu rozgrzewa wszystkich do czerowności i nie ma co sie dziwić,bowiem takiej głupoty jaką uczyniono na ostatniej sesji głosami Pisu, Po i wwsu świat nie widział dawno. Ale do rzeczy.Jeśli patrzymy merytorycznie na sprawe a nie politycznie, to dziwi postawa PO bowiem to partia hołująca własności prywatnej,...
Komentarzy0
Wyświetleń715
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AntypopisowiecWłocławek
tak do waszej wiadomości... cała ta akcja prawicy jest
tak do waszej wiadomości... cała ta akcja prawicy jest inspirowana przez jednego człowieka, posła z Włocławka (wszyscy wiemy o kogo chodzi) który sam nic nie robi dla miasta i jeszcze innych do tego namawia. Dziękujemy Szanowny Panie Pośle za wkład w rozwój naszego miasta. :D :D :D
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Gall AnonimWłocławek
Honor utopili w basenie? Żartowałem. Żeby coś utopić,
Honor utopili w basenie? Żartowałem. Żeby coś utopić, to trzeba najpierw to mieć. Obejrzałem pierwszą część retransmisji 18. sesji Rady Miasto. Ten żałosny spektakl nie był dla mnie zaskoczeniem. Pisałem o tym wcześniej, że piątkowa deklaracja uczestników umowy dżentelmeńskiej poparcia uchwały w sprawie utworzenia spółki...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Nie bedzie basenu! Wspaniali rani zablokowali wczoraj
Nie bedzie basenu! Wspaniali rani zablokowali wczoraj możliwość budowy nowego basenu w mieście. i my tym darmozjadom pensje płacimy!! przecież to woła o pomste do nieba!! My chcemy basenu!! UWAGA WYBORCY WSZYSCY RADNI PIS, WWS I PO GŁOSOWALI PRZECIWKO BUDOWIE NOWEGO BASENU. PAMIĘTAJMY O TYM PRZY NASTEPNYCH WYBORACH, ONI NIE ROBIĄ NIC...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DirtyWłocławek
Chciałem pochwalić Galerię na Poddaszu - Włocławek, ul.
Chciałem pochwalić Galerię na Poddaszu - Włocławek, ul. Pułaskiego za świetny pomysł na zajęcia manualne dla dzieci. W trakcie zajęć dziecko rozwija swoją wyobrażnię oraz doskonali umiejętności manuale (wycinanie, naklejanie, malowanie, szycie). Polecam rodzicom zapisanie swoich pociech na takie zajęcia.
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zadowolony rodzicWłocławek
PiSportal? Włocławskie prawicowe ugrupowania zakładają
PiSportal? Włocławskie prawicowe ugrupowania zakładają nowy portal informacyjny w naszym mieście (PiS oraz cała reszta pseudopolityków z włocławskich pseudougrupowań). Panowie, te waszą PiS-owsko-hitlerowską propagande to już przerabialiśmy i dzięki Bogu już nie musimy. Jak myślicie, że ktoś to "łyknie", to niepoprawni z was...
Komentarzy2
Wyświetleń946
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ElaWłocławek
Zaginął dowód osobisty na dane: Adam Michalak zamieszkały
Zaginął dowód osobisty na dane: Adam Michalak zamieszkały Letnia 34D. Dokument ten jest mi niezwykle potrzebny, bo w poniedziałek mam wyjazd za granice. Uczciwego znalazce proszę o kontakt pod nr. tel. 508703344 lub tez przez email: [email protected] numer gg 696752. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Komentarzy0
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Adam MichalakWłocławek
Na ul. 3-go Maja w sklepie 5-10-15 (przy szkole
Na ul. 3-go Maja w sklepie 5-10-15 (przy szkole tańca)kupiliśmy córce śliczne różowe buciki,cena niewygórowana bo tylko 15zł. Ale nie w tym rzecz, otóż te buciki "wytrzymały" kilka dni. Poszliśmy więc dziś w sprawie reklamacji i tu zdziwienie, pani przy kasie poinformowała nas że reklamować można towar o wartości tylko powyżej...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rodziceWłocławek
Słyszałam ze ma byc nowa telewizja w miescie SLD24
Słyszałam ze ma byc nowa telewizja w miescie SLD24
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~No i co komuszkiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA