Forum › Włocławek

Blog polityczny na portalu umarł chyba śmiercią naturalną?
Blog polityczny na portalu umarł chyba śmiercią naturalną?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~...Włocławek
warto zorganizować wycieczkę do Oliwy,bo lada dzień ,nasi
warto zorganizować wycieczkę do Oliwy,bo lada dzień ,nasi ulubieńcy zamkną bramy przepięknego parku i pospólstwo czyli my,nie będziemy mieli już nigdy wstępu do tego rajskiego ogrodu.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zezWłocławek
Pamiętam ten wypadek.Podobno pilot popisywał się przed
Pamiętam ten wypadek.Podobno pilot popisywał się przed swoją dziewczyną i zawadził o przewody.Do dziś w budynku jest ślad po wypadku,w górnym rzędzie okien były wstawiane cegły w murze.Zginął jeden pilot a drugi został ranny.Czekałem z niecierpliwością na wiadomość w ówczesnym dzienniku ale nic nie mówili.Nie przypominam...
Komentarzy1
Wyświetleń961
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ObserverWłocławek
CO WAM POWIEM TO WAM POWIEM... ALE KEBAB NA ULICY P.O.W TAK
CO WAM POWIEM TO WAM POWIEM... ALE KEBAB NA ULICY P.O.W TAK SIE SKIEPŚCIŁ ŻE SZOOOOK.. NIE DOŚĆ ŻE SOSY SĄ PO PROSTU KWAŚNE TO JESZCZE MIĘSA DAJA TAK MAŁO ŻE JE SIE SAMĄ BUŁKĘ I SURÓWKI.... KEBAB Z ZASADY SKŁADA SIE W WIEKSZOŚĆI Z MIĘSA ! EKSPEDIENTKA NAJPIERW NAKASŁAŁA W RĘKĘ , A POTEM NIE MYJĄC JEJ SPORZĄDZIŁA KEBAB.....
Komentarzy11
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~negocjatorWłocławek
SPRZEDAŻ ANWILU Jak wiadomo, już większości
SPRZEDAŻ ANWILU Jak wiadomo, już większości włocławian, Orlen zamierza sprzedać ANWIL. Cóż, NIHIL NOVI SUB SOLE, takie transakcje są, były i będą. Niemniej w sytuacji naszego miasta naprawdę ważną rzeczą jest KOMU nasz zakład zostanie sprzedany. Wszystko wskazuje na Ciech i dalibóg, jest to najgorsza z możliwości. Jeżeli...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ChasmWłocławek
Czy może ktoś pamięta głośny wówczas wypadek kiedy to
Czy może ktoś pamięta głośny wówczas wypadek kiedy to rozbił się samolocik w pobliżu włocławskiego SPOŁEM.Byłem naocznym świadkiem tego wypadku ale byłem wtedy mały i niewiele pamiętam. Z tego co sobie przypominam było to w porze letniej, nie było jeszcze wtedy wiaduktu i gdy ten samolot spadł (zawadził bodajże o przewody na...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Robert ŁazińskiWłocławek
Dlaczego we Włocławku/może nie tylko/ idzie się na
Dlaczego we Włocławku/może nie tylko/ idzie się na łatwiznę w promowaniu swoich usług czy sprzedaży towaru.Czy banki oraz inne firmy są tak biedne ,że nie mogą umieścić swojej reklamy w gazecie regionalnej tylko zatrudniają młodych ludzi, którzy na siłę ją wciskają. Na Zachodzie nie ma takiej formy reklamy. Nie zaśmiecajmy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~StachaWłocławek
Propozycja - Szybka Kolej Miejska we Włocławku mogła by
Propozycja - Szybka Kolej Miejska we Włocławku mogła by tak wyglądać: Linie: SKM 1 ALEKSANDRÓW KUJAWSKI -- Nieszawa Waganiec -- Lubanie -- Włocławek Brzezie -- Włocławek Zazamcze -- WŁOCŁAWEK GŁÓWNY SKM 2 WŁOCŁAWEK GŁÓWNY -- Warząchewka -- Gołaszewo Kujawskie -- Czerniewice -- Kaliska Kujawskie -- OSTROWY SKM 3...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~FoxWłocławek
Czy we Włocławku są jakieś agencje towarzyskie? Robimy
Czy we Włocławku są jakieś agencje towarzyskie? Robimy kumplowi kawalerskie i chcemy go zabrać gdzieś?Nie wiemy jak to zorganizować!! a może jakieś inne propozycje? Pozdrawiam
Komentarzy0
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JasiekWłocławek
powołując się na Radio Gra,Gazeta Pomorska
powołując się na Radio Gra,Gazeta Pomorska poinformowała,że nasi lokalni politycy preferują jazdę rowerem i z "jakiejś tam okazji" wzięli dzisiaj udział w wycieczce rowerowej,w której uczestniczył również nasz przewodniczący Rady Miasta. Z TEJ TO OKAZJI skreślam kilka słów do Pana Przewodniczącego,z nadzieją,że to forum nie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jan kowalskiWłocławek
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi naszymi włocławskimi portalami, że na obu są identyczne słowo w słowo artykuły? Kto z kogo zżyna?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RobertWłocławek
W przyszłym roku w wakacje odbędzie się mój ślub. W
W przyszłym roku w wakacje odbędzie się mój ślub. W związku z tym szukam dobrej i sprawdzonej orkiestry, zespołu na wesele. Orkiestra najlepiej 3-osobowa (lub więcej), mile widziany saksofon. Jeśli ktoś z Was zna zespół, orkiestrę naprawdę godny polecenia to bardzo proszę o wszelki opinie. Będę bardzo wdzięczny, bo wiadomo, iż...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mati002Włocławek
na konkurencyjnym portalu ukazał się sponsorowany artykuł
na konkurencyjnym portalu ukazał się sponsorowany artykuł z okazji otwarcia nowego hotelu wraz z całym "przybytkiem". Właściciele wraz z autorem tekstu przypominają historię tego lokalu.Zapomnieli tylko napisać,że w latach powojennych aż do zamknięcia działalności u schyłku XX wieku.hotel i restauracja to były odrębne...
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~freeWłocławek
Komentarz do artykułu "Przeciw ręcznemu sterowaniu" w
Komentarz do artykułu "Przeciw ręcznemu sterowaniu" w Nowościach A może ruletka? Czy związek zawodowy jest partią polityczną? Teoretycznie nie powinien, ale praktycznie tak. Przynajmniej we Włocławku. Niejednokrotnie przekonywali nas i nadal przekonują o tym przewodniczący oświatowej "Solidarności" we Włocławku, pan...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DionizyWłocławek
sam słyszałem jak mówili w telewizji ,że rząd
sam słyszałem jak mówili w telewizji ,że rząd postanowił iż w tym roku będzie ostatni pobór do wojska. A dzisiaj przeczytałem ogłoszenie,że rozpoczyna się rejestracja przedpoborowych ur. w 1990 roku. Czy to były tylko obiecanki,tak jak z abonamentem rtv ? Cz ktoś wie o co tu chodzi ?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~młodyWłocławek
# w dzisiejszej gazecie prawnej,w dyskusji nt. starszych
# w dzisiejszej gazecie prawnej,w dyskusji nt. starszych pracowników i ochrony ich przed zwolnieniem,mimo iż mogą przejść na emeryturę,ktoś zabrał głos "w takiej tonacji". Tak się zastanawiam,czy aby ma ten dyskutant rację ? 23: ezan (2008-09-19 16:09) fakt! starsi ludzie,skoro mają uprawnienia do świadczeń emerytalnych-powinni...
Komentarzy0
Wyświetleń820
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zezWłocławek
Ja też mam rejestracje CWL. Mieszkam poza Włoclawkiem ale
Ja też mam rejestracje CWL. Mieszkam poza Włoclawkiem ale od ponad 20 lat pracuje we Włocławku. Jeżdże samochodem po całej Polsce i pomimo, że mam rejestracje CWL to radze sobie dośc dobrze w róznych sytuacjach na drodze. Nie pisze celowo dobrze i bardzo dobrze, poniewaz uważam , że nie ma idealnych kierowców. zgadzam sie z tym, że...
Komentarzy0
Wyświetleń931
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ten co ma rejestracje CWLWłocławek
Jestem mieszkańcem powiatu i w związku z tym posiadam
Jestem mieszkańcem powiatu i w związku z tym posiadam samochód z rejestracją CWL... Jednak większość kilometrów pokonuję po drogach miasta Włocławek i wielu innych dużych miast. Jak większość kierowców pewnie i mi zdarzyło się popełnić jakiś błąd, jednak nienawidzę jak ktoś pisze o tym, że CWL są powodem korków, braku...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~CWLWłocławek
ludzie musimy cos zrobic z kierowcami CWL, dzisiaj jade
ludzie musimy cos zrobic z kierowcami CWL, dzisiaj jade samochodem a kierowca Peguota granatowego, jak by nigdy nic jedzie sobie Jadwigą szkoda tylko ze przeciwnym pasem :( trabie na niego, swiatlami mrygam a on nic jedzie sobie zadowolony.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Tak niedawno uruchomiono sygnalizację świetlną przy
Tak niedawno uruchomiono sygnalizację świetlną przy ul.Wroniej/ przed wiaduktem ,patrząc od strony ronda /.Jest niezmiernie potrzebna i daje minimum bezpiecznego przejścia przez jezdnię.Wyhamowuje skutecznie rozpędzone auta ,ruszające od trasy Okrzei,niczym charty zerwane ze smyczy. Ale uwaga !DZISIAJ JUŻ SYGNALIZACJA NIE DZIAŁA !!!...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bbcWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA