Forum › Włocławek

Podobno mamy prywatne przedszkole we Włocławku?
Podobno mamy prywatne przedszkole we Włocławku?
Komentarzy1
Wyświetleń972
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MAXWłocławek
SIEDEM CUDÓW SOCJALIZMU 1. KAŻDY MIAŁ PRACĘ 2. MIMO
SIEDEM CUDÓW SOCJALIZMU 1. KAŻDY MIAŁ PRACĘ 2. MIMO ŻE KAŻDY MIAŁ PRACĘ , NIKT NIC NIE ROBIŁ 3. MIMO ŻE NIKT NIC NIE ROBIŁ, PLAN WYKONYWANO W 100% 4. MIMO ŻE PLAN WYKONYWANO W 100% NIGDZIE NICZEGO NIE BYŁO 5. MIMO ŻE NIGDZIE NICZEGO NIE BYŁO, KAŻDY WSZYSTKO MIAŁ 6. MIMO ŻE KAŻDY WSZYSTKO MIAŁ, WSZYSCY KRADLI 7. MIMO ŻE...
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek
No teraz nam gaz podwyższyli ciekawe kiedy znwou prad,
No teraz nam gaz podwyższyli ciekawe kiedy znwou prad, benzyna i artykuly spozywcze. Przeciez w tym naszym kraju niedlugo zyc sie nie da. Inna sprawa wszyscy narzekaja bardzo a jak popatrzec na społeczeństwo nasze to jakby coraz bogatsze. Ciekawe jak oni to robia? Może ktoś wie i mi powie - też tak chciałbym.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~rerWłocławek
Redakcja portalu www.wloclawek.info.pl informuje, że
Redakcja portalu www.wloclawek.info.pl informuje, że wykasowała artykuł dotyczący osoby "X" uwzględniając stanowisko osoby o której była mowa w artykule.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez wloclawek.info.plWłocławek
Głodny byłeś śmieciu? Sprzątnął mi pajac świeże
Głodny byłeś śmieciu? Sprzątnął mi pajac świeże kotleciki z parapetu, caaały gar. A żebyś zdechł pokrako!!! Ja rozumiem że u was bida aż piszczy i nie ma co zjeść, ale wystarczyło poprosić, nakarmiłbym...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~spokoWłocławek
Powiedzcie kto powinien zapłacić za przelot samolotem do
Powiedzcie kto powinien zapłacić za przelot samolotem do Brukseli z Prezydentem, czy za wszystko mamy płacić my.Ja uważam że powinien zapłacić prezydent z własnej kieszeni a nie z naszej.Jak będzie tak robił to puści nas z torbami.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MirekWłocławek
Witam! Poszukuje dobrego tapicera sampchodowego do obszycia
Witam! Poszukuje dobrego tapicera sampchodowego do obszycia siedzeń w samochodzie materiałem! chodzi o siedzenia przednie (bukełki)! Jeśli ktoś kogoś dobrego zna to proszę o informację! Z góry dziękuje z apomoc
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
CO się działo dzisiaj na łanowej na blokach ze tyle
CO się działo dzisiaj na łanowej na blokach ze tyle mundurowych i taśmy jakieś były ?? ( tak a`propos nie zwracali uwagi na dobrze bawiących się chłopaczków popijających browarki ;) pozdro chłopaki ! )
Komentarzy1
Wyświetleń921
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ŁanowaWłocławek
orientuje się ktoś może, gdzie we włocławku pracują
orientuje się ktoś może, gdzie we włocławku pracują najlepsi (do tego uczciwi) mechanicy samochodowi? (chodzi mi o fachowców, a nie o "paprochów" generujących koszty)
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KachaWłocławek
Gdybym był Premierem, nie chciałbym mieć przyjemności
Gdybym był Premierem, nie chciałbym mieć przyjemności jechać z Prezydentem, jak myślicie.Popieram decyzje Tuska.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MirekWłocławek
Posłowie z sejmowej Komisji Gospodarki zajmowali się
Posłowie z sejmowej Komisji Gospodarki zajmowali się projektem nowej ustawy - Prawo spółdzielcze. To już druga w tym roku propozycja (wcześniej odrzucono projekt prezydencki) zreformowania obowiązującej od prawie 25 lat ustawy.)Gazeta prawna szeroko omówiła ten projekt,ciekawa jest dyskusja czytelników,przytaczam tylko dwa głosy...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~członek sm.Włocławek
Upolitycznianie władzy samorządowej W nawiązaniu
Upolitycznianie władzy samorządowej W nawiązaniu do wcześniejszego komentarza chciałbym wyjaśnić pewne nieporozumienie. Po pierwsze to nie napisałem, że jest korupcja, tylko, że zostanie otwarta do niej droga. Po drugie nie chodzi o korupcję w potocznym tego słowa znaczeniu, czyli o tzw. „kopertówki” czy dowody...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Droga Nino bardzo dobrze Cie rozumiem.Czas cos z tym
Droga Nino bardzo dobrze Cie rozumiem.Czas cos z tym zrobic,pare osob bylo z tym juz u kierownika szkoły lecz do tej pory nikt nie interweniował.
Komentarzy0
Wyświetleń797
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BarbaraWłocławek
Najlepszy Włocławski portal-Czytelny i zawsze na bierząco
Najlepszy Włocławski portal-Czytelny i zawsze na bierząco są podawane informacje! Tak trzymajcie a pokonacie inne portale albo i już pokonaliście.Jesteśmy z wami.Pozdrawiam całą załogę!
Komentarzy1
Wyświetleń955
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JanekWłocławek
Moje dziecko jest w 2 klasie w Szkole podstawowej nr 20 krora
Moje dziecko jest w 2 klasie w Szkole podstawowej nr 20 krora miesci sie na ulicy Gałczyńskiego.Pare dni temu kiedy moj syn wszedl na stolówke był tam dosłowny "syf"blaty stółow nie poscierane mało tego kiedy Mateusz podszedl po posilek wszystko bylo dobrze dopoki nie znalazl w nim włosa i to nie po raz pierwszy,a poza tym porcje posilkow...
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Barbara Włocławek
przestancie pisac o innych portalach, jestescie tutaj i
przestancie pisac o innych portalach, jestescie tutaj i korzystacie z tego, to pomyslcie jak pomuc tej redakcji moze jakies pomysly, zeby na tym portalu było jeszcze lepiej. mi sie tutaj podoba i tyle. oby tak dalej szanowna redakcjo
Komentarzy2
Wyświetleń891
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ediWłocławek
W dalszym ciągu na jednym z włocławskich portali nie wolno
W dalszym ciągu na jednym z włocławskich portali nie wolno poruszać spraw PiS-u.Albo pisać pozytywnie. Nie publikuje się artykułów np. o bałaganie od wielu lat na placu po jednostce woj. przy ul. Długiej bo właścicielem jest w i a d o m o KTO.
Komentarzy1
Wyświetleń982
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~robertWłocławek
Dlaczego blog polityczny prowadzi tylko jedna osoba (i to
Dlaczego blog polityczny prowadzi tylko jedna osoba (i to raczej początkujący, a nie prawdziwy polityk). Gdzie są radni, parlamentarzyści, może skrobnął by coś któryś z prezydentów. To przecież tak niewiele wysiłku, a można by ludziom wytłumaczyć swoje działania, powiedzieć coś więcej, zachęcić do czegoś.Tu już nie chodzi o...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~lewyWłocławek
Komentarz do artykułu „Umarza, choć nie tak
Komentarz do artykułu „Umarza, choć nie tak wiele” NOWOŚCI /10.10.2008 Małpa z brzytwą. To pierwsze co mi się skojarzyło po przeczytaniu tego artykułu. No cóż, czara głupoty się przelała i najwyższy czas otworzyć mieszkańcom Włocławka oczy na to, do czego dąży część radnych Rady Miasta Włocławek....
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~DionizyWłocławek
czy ktoś może wie za ile można kupić mieszkanie w
czy ktoś może wie za ile można kupić mieszkanie w nowobudowanym domu przy ul.Bajecznej ?
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZosiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA