Forum › Włocławek

q4 ukradło wam pomysł na współprace z mieszakncami akcja
q4 ukradło wam pomysł na współprace z mieszakncami akcja agent q4, buahahaha, przeciez to jest ten temat co "zapraszamy do współpracy" tyle ze wy zrobiliście to jak zykle lepiej od nich, szerzej i w ogóle (a przede wszystkim wczesniej). ktos powie - "przeciez oni mogli to wymyslec sami" nie prawda przez 10 lat na rynku na to nie wpadli,...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~chamWłocławek
Nie wiem, czy zaglądają tutaj, na forum rodzice a może i
Nie wiem, czy zaglądają tutaj, na forum rodzice a może i dziadkowie "milutkich i ładniutkich " pociech zamieszkujących przy ul.Wienieckiej 48 i Wesołej 16,14. a "wychowujących się samopas" za zespołem garaży i w pobliskim lasku.Warto aby choć raz posłuchali jak ich pupile rozmawiają ze sobą,jak blużnią ,ich rodzicielskie uszy na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mierszkaniec z.Włocławek
WIADOMOŚĆ WAŻNA: DZIŚ tj. 10 września w GAZECIE
WIADOMOŚĆ WAŻNA: DZIŚ tj. 10 września w GAZECIE WYBORCZEJ JEST DODATEK, CENA GAZETY WRAZ DODATKIEM to TYLKO 1,50 złotych. TYM DODATKIEM JEST PŁYTA UNIWERSALNYM JĘZYKIEM ESPERANTO, PISZE, ŻEBYŚCIE SOBIE KUPI JA BO TO ŻADEN PIENIĄDZ, A WARTO TO MIEĆ W DOMU, ZWŁASZCZA, ŻE OD KILKU LAT W UNII TOCZY SIĘ BATALIA NAD JEDNYM JĘZYKIEM...
Komentarzy0
Wyświetleń855
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~czytelnikWłocławek
Kiedy wreszcie coś zacznie się dziać na Placu Wolności?
Kiedy wreszcie coś zacznie się dziać na Placu Wolności? Miał być odnawiany?
Komentarzy0
Wyświetleń876
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~placowyWłocławek
Wielkimi krokami zbliża się najważniejszy mecz sezonu. W
Wielkimi krokami zbliża się najważniejszy mecz sezonu. W sobotę 13września o godzinie 17 na stadionie OSiRu zmierzą się jedenastki Włocłavii Włocławek i Górnika Konin. Zapowiada się emocjonujące widowisko zarówno na boisku jak i na trybunach gdyż pierwszy raz po wielu latach przerwy zawita do nas liczna grupa kibiców gości....
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wloclavia.dbv.plWłocławek
Kiedyś z nadzieją patrzyliśmy na włocławską uczelnię.
Kiedyś z nadzieją patrzyliśmy na włocławską uczelnię. Teraz wyszło szydło z worka. Okazało się, że WTN nie chodzi o przyszłość studentów i uczelni, ale o własną... kieszeń.
Komentarzy0
Wyświetleń857
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WSHEWłocławek
Odkąd rządzi obecna ekipa wszystko zdrożało. Wywóz
Odkąd rządzi obecna ekipa wszystko zdrożało. Wywóz śmieci (Saniko), woda i ścieki (MPWIK) , ciepło (MPEC), bilety (MPK) i cholera wie co jeszcze - jednym słowem wszystko co miejskie (czyli nasze niby). jak to jest że obecna władza ciągle tylko podnosi ceny?? Warto dodać, że spółki te non stop dostają jakieś nagrody (fair play,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ChamWłocławek
A podpalaczy m.in. biblioteki na Zazamczu dalej nie złapano.
A podpalaczy m.in. biblioteki na Zazamczu dalej nie złapano. Hahahahaha.
Komentarzy2
Wyświetleń969
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szujaWłocławek
Tak wyglada Nasze Miasto , może nie wszędzie jest taki syf
Tak wyglada Nasze Miasto , może nie wszędzie jest taki syf ale w Śródmieściu to normalka-3-go Maja i okolice. W każdym mieście/tylko nie w Naszym/ mieszkania w Śródmieściu sa najdroższe i tylko wybrańcy mieszkają.Niestety ale w Naszym ŚRÓDMIEŚCIU zamieszkuja przeważnie biedni ludzie i oczywiście "element społeczny"- mozna ich...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
Jak co dzień udaję się autem do włocławka (20km), jednak
Jak co dzień udaję się autem do włocławka (20km), jednak to co zobaczyłem w ten weekend mnie zdziwiło, wręcz zaniepokoiło, wzburzyło i odstarszyło. Miałem bowiem okazję przejść przez jedno z podwórek na śródmieściu. Nie mogłem uwierzyć własnym oczom- na podwórku wielki syf- inaczej tego nie można nazwać. Śmietniki...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~przyjezdnyWłocławek
I znów głośno o naszym mieście w całym kraju, a to za
I znów głośno o naszym mieście w całym kraju, a to za sprawą maleńkiego dziecka i jego pijanych rodziców.Nikt nam palmy pierwszeństwa nie odbierze.Staliśmy się zagłębiem patologii. Czy ,zatem jest sens toczenia boju o naprawę lub budowę nowej tamy ? Niech to raz pęknie i zaleje to całe patologiczne plemię a potem nastanie...
Komentarzy0
Wyświetleń824
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bbcWłocławek
Dzisiaj,w radiowej trójce,red.Kuba Strzyczkowski zapytywał
Dzisiaj,w radiowej trójce,red.Kuba Strzyczkowski zapytywał słuchaczy co sadzą o pracy strażników miejskich.Odzew był znaczny,dzwonili do radia słuchacze z różnych stron kraju.Niestety,opinie o pracy tej formacji porządkowej były przygnębiająco krytyczne.Już miałem zadzwonić i na zasadzie przekory pochwalić włocławskich...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~freeWłocławek
Heheheh Polsat zobił extra reportaż, Stelmasik jak uciekał
Heheheh Polsat zobił extra reportaż, Stelmasik jak uciekał przed kamerami hehehe tylko we Włocławku są takie jaja. Wstyd dla Włocławka - wielki, nie dość że nie mają uprawnień to dużą kase biorą za nic. To tylko we Włocławku może sie tak dziać. Jak ktoś wie gdzie w necie można będzie znaleźć film podajcie linka. WORD rulez...
Komentarzy15
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~edekWłocławek
skoro jest remontowana SP3 to mam nadzieje ze chodnik cyganki
skoro jest remontowana SP3 to mam nadzieje ze chodnik cyganki tez przejdzie remonty
Komentarzy0
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~?Włocławek
--- R e w e l k a --- Tego nie można przegapić
--- R e w e l k a --- Tego nie można przegapić !!!!!!!!!!!!!! Zapraszam na pasjonujący program pokazujący jak włocławscy radni promują sport uprawiając dyscyplinę sportu zwaną "bieg w deszczu przed goniącą kamerą polsatu". Program pokazany będzie 04.09.2008r. o godz. 16:15 na antenie polsatu w programie "Interwencja". --- R e w...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~rozbawionyWłocławek
Rowerzyści zjeżdżający ze ścieżki z lasu w michelinie
Rowerzyści zjeżdżający ze ścieżki z lasu w michelinie bezmyślnie i bez upewnienia się przecinają jezdnię przez co stanowią zagrożenie ( także zjeżdżający z lasu na rondo falbanka, choć tam widoczność umożliwia kierowcy przewidzenie zachowań rowerzysty, a tutaj nie ma takiej możliwości). Ktoś powinien coś z nimi zrobić,...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kierowca123Włocławek
Czy władze naszego miasta mogą zainteresować się
Czy władze naszego miasta mogą zainteresować się zespołem Old Young Band, który uświetnił w czerwcu uroczystość rozdania nagród Prezydenta Miasta w dziedzinie kultury??? Band stworzył świetną oprawę muzyczną i nikt się nimi nie interesuje. A szkoda, bo zagrali coś co łączy pokolenia. Może warto zainwestować w zespół,...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławiankaWłocławek
a może Straż Miejska zajęła by się tym tematem i
a może Straż Miejska zajęła by się tym tematem i wlepiła odpowiedni mandat odpowiedzialnej osobie za smrodzenie w mieście.Gdyby prywatna osoba postawiła wiadro z fekaliami na pewno by miała kolegium.Zapraszam Straż miejską na róg Olszowej i Trauguta, podobna jest sprawa na Szopena .Ciekaw jestem czy coś w tej materii...
Komentarzy0
Wyświetleń854
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~użytkownikWłocławek
Jazda samochodem po Włocławku do przyjemności nie
Jazda samochodem po Włocławku do przyjemności nie należy,nie wspomnę tu o nawierzchni, mam na myśli studzienki wpada się w nie jak w dziury.Studzienki mają to do siebie że słychać jak się przez nie przejeżdża ale nie tylko, również czuć je że aż nos wykręca a winnego nie ma. Przedsiębiorstwo wod-kan tego nie czuje i sielanka...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KtośWłocławek
Coś się pali w centrum. Na Kazimierza Wielkiego jest smog w
Coś się pali w centrum. Na Kazimierza Wielkiego jest smog w powietrzu i nie da się wysiedzieć przy otwartych oknach. Czuć spaloną gumę... Ktoś wie coś więcej?
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Adam KwiatWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA