Forum › Włocławek

Sprzedaż ANWILU – Cd. Pozostawię to bez komentarza
Sprzedaż ANWILU – Cd. Pozostawię to bez komentarza – trochę już na ten temat pisałem, może teraz niech wypowie się osoba bardziej kompetentna. wg http://zalewskimanagement.com/?anwil-na-zakrecie,122 Do Załogi Spółki Anwil i Spółek grupy kapitałowej Anwilu we Włocławku
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ChasmWłocławek
Dziś Anwil, jutro Dgs, pojutrze Drumet. I trza zapalić tą
Dziś Anwil, jutro Dgs, pojutrze Drumet. I trza zapalić tą lampkę. A co za miesiąc?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KacperWłocławek
wszystkiego naj .. w dniu imienin
wszystkiego naj .. w dniu imienin
Komentarzy0
Wyświetleń778
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AndrzejWłocławek
Czy ktoś był na wykładzie prof. Einsteina w WSHE ??? W
Czy ktoś był na wykładzie prof. Einsteina w WSHE ??? W ubieglym tygodniu to było
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MikaWłocławek
Minęła właśnie połowa kadencji władz miasta i jak
Minęła właśnie połowa kadencji władz miasta i jak każda taka rocznica wymaga ona jakiegoś podsumowania. Chciałbym podzielić się swoją własną subiektywną oceną dwóch lat sprawowania władzy przez prezydenta Włocławka. Moim zdaniem te dwa lata to lata dla miasta stracone i to stracone pod każdym względem. Przez cały ten okres...
Komentarzy2
Wyświetleń923
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Sławomir KoprowskiWłocławek
Chixalabym prosic o opinie na temat jak organizuja wesela w
Chixalabym prosic o opinie na temat jak organizuja wesela w Falborku w Brzesciu Kuj.Byl ktos tam moze na weselu.jak jedzenie itp
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sala na weseleWłocławek
Amnezja czy świadomy plagiat. „Włocławscy
Amnezja czy świadomy plagiat. „Włocławscy rajcowie wychodzą do ludzi” – dowiadujemy się z artykułu Macieja Gogołkiewicza (Nowości, 2008.11.27). Przeciętny Włocławianin odpowie - lepiej późno, niż dopiero w kampanii wyborczej. Niech odpowiedzą bezpośrednio i teraz na zadawane pytania. Dlaczego tak głosują a...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Prawda i kłamstwo o Radach Osiedlowych. Dlaczego Rada Miasta
Prawda i kłamstwo o Radach Osiedlowych. Dlaczego Rada Miasta broni się przed Radami Osiedlowymi? Na to pytanie odpowiada sam przewodniczący RM, Rafał Sobolewski. – „To niepotrzebne duplikowanie kompetencji rady. Wiąże się to również z kosztami [...]”. Panie przewodniczący, po co dublować działalność członków...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Chciałbym bardzo serdecznie podziękować za fachową i
Chciałbym bardzo serdecznie podziękować za fachową i troskliwą opiekę całemu personelowi Oddziału Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej – Szpitala Wojewódzkiego we Włocławku. Dzięki profesjonalizmowi, komfortowym warunkom i przyjaznemu klimatowi wytworzonemu przez pracowników oddziału poczułem, iż zawsze można na nich liczyć. ...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Sławomir WiśniewskiWłocławek
Nadchodzi zima i samotność ludziom nie służy. w związku
Nadchodzi zima i samotność ludziom nie służy. w związku z tym mam pytanie, gdzie we Włocławku osoby samotne, trzydziestoparoletnie poszukujące "bratniej duszy" mogą spędzić czas?
Komentarzy0
Wyświetleń685
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Prezydent Miasta Włocławka wystąpił z propozycją emisji
Prezydent Miasta Włocławka wystąpił z propozycją emisji obligacji miejskich na kwotę 265 mln. złotych z datą wykupu w 2026 roku. Sprawą powyższą ma zająć się Rada Miasta Włocławka w dniu 01.12.2008r. ( punkt 17 porządku obrad ). Odniesieniem do tej kwoty muszą być dotychczas istniejące wysokości budżetu miasta....
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Sławomir KoprowskiWłocławek
gdybyś przeczytała Biblię zrozumiałabyś cos ze swojej
gdybyś przeczytała Biblię zrozumiałabyś cos ze swojej religii. Myślę, ze niewiele wiesz bo owszem czlowiek może być rozżalony ale ty zioniesz nienawiścią do księży i do całego kościola i negujesz istnienie Boga. Kompletnie poprzewracało ci sie w głowie i nie zalezy ci takl naprawdę na tym co jest prawda a co kłamstwem.Nie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aleksandra Włocławek
Jak slucham tej baby co klepie glupoty o urzedzie pracy to mi
Jak slucham tej baby co klepie glupoty o urzedzie pracy to mi sie zle robi, jak mozna tak mowic jesli zarabia sie kilka tysi i nic nie robi a w domku popija drinki do paczki fajakow. Wyslac ja na bezrobocie i zaoferowac robote za 700zl w delegacji w Warszawie a inaczej bedzie spiewala. Bezrobocie spada? bo ludziom juz sie nie chce tam chodzic,...
Komentarzy1
Wyświetleń842
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~romaWłocławek
Z Anwilem będzie tak jak z innymi sprzedanymi firmami.
Z Anwilem będzie tak jak z innymi sprzedanymi firmami. Zobaczcie, co się dzieje w dgs-ie. Też został sprzedany i ludzie coraz bardziej narzekają.
Komentarzy0
Wyświetleń707
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KacperWłocławek
Mieszkańcy budynku przy ul,polnej63 we włocławku,są co
Mieszkańcy budynku przy ul,polnej63 we włocławku,są co miesiąc obciążani opłatami za utrzymanie i konserwację terenów zielonych które są własnością gminy.Na ten HARACZ nikt nigdy nie wyrarzał zgody. Wspólnota mieszkaniowa wielokrotnie domagała się od ZARZĄDCY podstawy prawnej naliczania tego HARACZU,odp.płakać płacić.Jeśli...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Osiecki JózefWłocławek
Radzę ci jak przyjacielowi jak to jest WSH to daj sobie
Radzę ci jak przyjacielowi jak to jest WSH to daj sobie spokój,popsujesz sobie charakter bedziesz myślał ze skończyłeś studia a pracy zero, kasa w błoto, łatwo radzić ale co robić????? Widziałem już ogłoszenia zatrudnie po studiach jednakże z zaznaczeniem nie po WSH - bądz dobrej myśli.
Komentarzy2
Wyświetleń898
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Zwracam się do Państwa zaglądających do tej rubryki o
Zwracam się do Państwa zaglądających do tej rubryki o pomocne uwagi. Szukam pracy, studiuje zaocznie administrację. Jak to na ogół bywa w naszym mieście ze znalezieniem pracy nie jest łatwo. Jestem młody, nie mam znajomości, kontaktów. Gdzie ewentualnie mogę się zwrócić??? Moja obecna sytuacji się nieco skomplikowała dlatego...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RRWłocławek
Kościół Katolicki ciągle kłamie i okłamuje ludzi,
Kościół Katolicki ciągle kłamie i okłamuje ludzi, łudzi, że jest BÓG !!!! Nie ma Boga, zniszczyliście mi życie, uwierzyłam im na słowo i ciągle na tacek dawałam, ofiary duże jak dla mnie po 20 złotych co niedziele, modliłam się, i na specjalną mszę dawałam, i na hospicjum pieniądze a ojciec i tak umarł, i jeszcze gorzej, bo...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MagdaWłocławek
UWAZAJCIE NA REKLAMY Z PIĘKNYMI GĘBAMI REKLAMUJĄCYMI
UWAZAJCIE NA REKLAMY Z PIĘKNYMI GĘBAMI REKLAMUJĄCYMI CUDOWNE FIRMY ITD. http://www.tvn24.pl/-1,1574492,0,1,zawarles-umowe-i-nawet-o-tym-nie-wiesz,wiadomosc.html CHODZI MI O FIRME LIBERTY DIRECT, SAM BYLEM OSZUKANY I DZIS ZOBACZYLEM VIDEO O TYM ZE WIELU JEST TAKICH JAK JA. UWIERZYLEM CZLOWIEKOWI Z EKRANU MAX KOLONKO, ZE TO TAKA DOBRA...
Komentarzy1
Wyświetleń774
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DAMIANWłocławek
Ciekawe kto młodzieży w czasie trwania imprezy sprzedaje
Ciekawe kto młodzieży w czasie trwania imprezy sprzedaje alkohol? Może warto skontrolować czasami takie imprezy? Dotyczy Połowinek.
Komentarzy1
Wyświetleń880
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez emigraWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA