Forum › Włocławek

Stary czy ty wogule oglądasz inne telewizje,czy kiedykolwiek
Stary czy ty wogule oglądasz inne telewizje,czy kiedykolwiek widziałeś inne miejskie telewizje.Tam są poprostu prezenterzy na swoim miejscu,czujący to co robią.Tej laski osobiście nie znam moze byc super dziewczyna-prywatnie. Na antenie jest poprostu koszmarem. A co do zbieranych pieniędzy na polepszenie Tv Kujawy,daje 5 zł.to już mamy...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~do Karola P.Włocławek
Jestem z pochodzenia Włocławianinem i interesują mnie
Jestem z pochodzenia Włocławianinem i interesują mnie lokalne informacje,dlatego też włączam na codzień jedyną włocławską telewizję Kujawy.To jest dramat co tam widzę???informacje raczej bieżące i interesujące z których można się wielu rzeczy dowiedzieć,lecz przerażenie mnie ogarnia,kiedy widzę młodą blondynkę...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Zbigniew KalwasWłocławek
Od dnia 1 grudnia 2008 roku, w którym to odbyła się XXIV
Od dnia 1 grudnia 2008 roku, w którym to odbyła się XXIV sesja Rady Miasta Włocławek, minęło już 17 dni. Niestety Biuro Rady Miasta nie spieszy się z opublikowaniem dokumentów z sesji. Jedynie opublikowano interpelacje, ale odnoszę wrażenie, że to nie wszystko, o czym mówiono w punkcie interpelacje, lecz nie ma z czym porównać. ...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
czy ktoś z Was ,tutejszych bywalców, wie kiedy i gdzie
czy ktoś z Was ,tutejszych bywalców, wie kiedy i gdzie zaczną sprzedawać żywe choinki świerkowe ?
Komentarzy0
Wyświetleń776
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jagnaWłocławek
poszukuję świadków kolizji która zdażyła się dnia
poszukuję świadków kolizji która zdażyła się dnia 18-12-2008 przy ulicy Stodólnej 6 około godziny 15 sprawa jest dla mnie bardzo ważna
Komentarzy1
Wyświetleń840
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~betiWłocławek
Bezczelnosc i arogancja pan z UM włocławek w tym gabinetu
Bezczelnosc i arogancja pan z UM włocławek w tym gabinetu prezydenta jest porazajaca.Oni powinni nam sluzyc a w rzeczywistosci trudno uzyskac jakie kolwiek informacje.
Komentarzy1
Wyświetleń839
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~nataszaWłocławek
Minął rok więc pewnie niedługo przyjdzie pora na wielkie
Minął rok więc pewnie niedługo przyjdzie pora na wielkie podsumowania... Przeczytałam z uwagą wszystkie felietony w dziale "bez ogródek" i tak chyba można pokusić się o pewien wniosek...Pan Krzysztof Kukucki jest chyba najbardziej aktywnym pisarzem, niezła składnia i dobry ton sugeruje nam że mamy do czynienia z osobą doświadczoną...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Anna WołekWłocławek
Proponuję aby ten cały K..... dalej się nie kompromitował
Proponuję aby ten cały K..... dalej się nie kompromitował swoimi wywodami pseudo-inteligenta. To on zatrudniał w MPEC kolesi, którzy kołowali i wyciągnęli z naszej miejskiej firmy kupę kasy. (...) Część tekstu została przez portal usunięta ze względu na nie przyzwoity tekst. Przypominamy również, że każdy tekst pisany na...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZZWłocławek
Zastanawia mnie skad Ci wielcy medzerowie wlocafskich firm
Zastanawia mnie skad Ci wielcy medzerowie wlocafskich firm biora swoje pytania na rozmowach kwalifikacyjnych;)To co Ci ludzi mowia to jest jakas paranoja, naczytali sie kilku gazetek kolorowych i mysla ze wszystkie rozumy pozjadali a pozniej efekty ich pracy widac golym okiem,WIELCY ZNAFCY, sami balcerowicze w mordzie kopani.POCALUJCIE NAS W 4...
Komentarzy1
Wyświetleń909
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mariuszekWłocławek
Pozdro przyjmuję choć na tym okręcie jestem tylko
Pozdro przyjmuję choć na tym okręcie jestem tylko marynarzem. Naprawdę starałem się Ciebie nie obrazić a jeżeli uważasz inaczej to przepraszam.
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szujaWłocławek
Nareszcie !Jest wyrok Trybunału Konstytucyjnego w sprawie
Nareszcie !Jest wyrok Trybunału Konstytucyjnego w sprawie ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych , m.in. o wykupie mieszkań lokatorskich za przysłowiową złotówkę.Wyrok TK kompromituje ustawę ale również kompromituje autorów tej ustawy. Chce mi się krzyknąć " autor,autor,autor" .Ale autor nie słyszy a przecież jest blisko...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~voxWłocławek
Ostatnimi czasy na Włocławskich portalach ukazało się
Ostatnimi czasy na Włocławskich portalach ukazało się kilka informacji o tym iż ZSB (Zespół Szkół Budowlanych) walczy z CKU (Centrum Kształcenia Ustawicznego) w sprawie sal które zajmują uczestnicy UTW (Uniwersytet Trzeciego Wieku)- napisane również było ze pan Prezydent nie podejmuje żadnych kroków bo na tamtejsze życzenia...
Komentarzy1
Wyświetleń866
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kibicWłocławek
chcialabym ostrzec robiacych zakupy w galerii milenium ,ktora
chcialabym ostrzec robiacych zakupy w galerii milenium ,ktora to rzadzi sie swoimi prawami.towar tam zakupiony nie mozna zwrocic ani wymienic.ciekawe co na to prawo konsumenta?
Komentarzy0
Wyświetleń723
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~niezadowolona Włocławek
Poniżej link do bezkrytycznych zwolenników obligacji:
Poniżej link do bezkrytycznych zwolenników obligacji: http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,77367,6070907,Powiat_klodzki _otrzyma_pozyczke_z_Ministerst wa_Finansow.html -
Komentarzy0
Wyświetleń734
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pawel33Włocławek
szkoda,że donosiciel siedzi w Radzie Nadzorczej WSM i
szkoda,że donosiciel siedzi w Radzie Nadzorczej WSM i pobiera nasze pieniądze
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PELAGIAWłocławek
Stała się dziś rzecz niesłychana – sukces
Stała się dziś rzecz niesłychana – sukces Prezydenta prawie na miarę zakończenia remontu krajowej 1 i pobudowania trzech krytych basenów w mieście ……., mianowicie Regionalna Izba Obrachunkowa pozytywnie zaopiniowała budżet miasta. Cóż to za sukces – że informacja o nim pojawiła się wszędzie gdzie to tylko...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pawel 33Włocławek
Pogłoski o zwolnieniach u jednego z większych
Pogłoski o zwolnieniach u jednego z większych włocławskich pracodawców - po "pracownikach tymczasowych", teraz kolej na zatrudnionych przez Manometry? Po mieście chodzą słuchy, że 100 osób ma lada dzień stracić pracę a ponad 300 jest zagrożonych, jeżeli związkowcy nie wyrażą zgody na 4 dniowy tydzień pracy (czytaj 20% obniżki...
Komentarzy1
Wyświetleń907
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KFM-owiecWłocławek
TVN24 dotarła do raportu cypryjskiej policji ws. incydentu w
TVN24 dotarła do raportu cypryjskiej policji ws. incydentu w hotelu. Według hotelu posłowie PiS Karol Karski i Łukasz Zbonikowski byli pijani i zniszczyli wózki golfowe. Posłowie - czytamy w raporcie - odmówili składania zeznań i pobrania materiału genetycznego, zasłaniając się poselskim immunitetem. Karol Karski zaprzecza tym...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~everWłocławek
Panowie internauci --jak się zapatrujecie na składkę dla
Panowie internauci --jak się zapatrujecie na składkę dla posła Zbonikowskiego za zniszczenie wózków golfowych,przecież to "NASZ" poseł,szkoda chłopa,a kto nam załatwi Tamę, Anwil ??
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MarianWłocławek
Może nie zauważyłem ale coś mi się wydaje ,że
Może nie zauważyłem ale coś mi się wydaje ,że Policjanci dalej podpalaczy z Zazamcza nie ujęli.Ha.ha.ha
Komentarzy2
Wyświetleń935
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA