Forum › Włocławek

mieszkancy włocławka zauwazcie w ostatnim czasie dochodza
mieszkancy włocławka zauwazcie w ostatnim czasie dochodza sluchy o upadlosci drumetu, o sprzedazy anwilu włocławek staje si degradowany. zamiast stawiac na nowe miejsca pracy to zabiera sie (lichwiduje) te w ktorych byly dobre zarobki i prace mialo wielu włocławian. na sprzedazy anwilu duzo straci nasze miasto. koszykowka,ktorej sponsorem...
Komentarzy1
Wyświetleń800
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mieszkaniezWłocławek
Czesc internauci, jak myslicie bedzie ostra zima u nas w tym
Czesc internauci, jak myslicie bedzie ostra zima u nas w tym roku? Oplaca sie zmieniac juz opony? a jak wy zmieniliście juz?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ewaWłocławek
czy ktos sie orietuje czy w naszym miescie jest gimnazjum
czy ktos sie orietuje czy w naszym miescie jest gimnazjum sportowe?
Komentarzy0
Wyświetleń697
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~agataWłocławek
Szkoda ze nie ma osoby kompetentnej która by sie
Szkoda ze nie ma osoby kompetentnej która by sie ustosunkowała do tego typu zarzutów. Wierzyć się nie chce ze nikt ze spółdzielni nie czyta tego co trapi mieszkańców osiedla Południe. Panie Prezesie a może Pan pierwszy przełamie zmowę milczenia i wytłumaczy mieszkańcom o co chodzi z tymi niejasnymi sytuacjami jakie ostatnio mają...
Komentarzy0
Wyświetleń746
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~EwaWłocławek
Centrum Medyczne "DIAGmed" Tyle pisało się o tej placówce
Centrum Medyczne "DIAGmed" Tyle pisało się o tej placówce więc napiszę coś od siebie. Zgłosiłem się na wykonanie badania związanego z pobraniem krwi, pani w recepcji przyjęła pieniążki po czym zaprowadziła mnie piętro wyżej do gabinetu zabiegowego i NIE MYJĄC RĄK, BEZ LATEKSOWYCH RĘKAWICZEK, BEZ JAKIEGOKOLWIEK ZABEZPIECZENIA...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pacjentWłocławek
Było głośno o "kontroli" we włocławskich stacjach paliw
Było głośno o "kontroli" we włocławskich stacjach paliw i co ? Bydgoszcz - ON 3.56; wieśławek ON - 4.02; widać na pierwszy rzut oka ze jest różnica...
Komentarzy0
Wyświetleń746
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JRL27Włocławek
Może się czepiam, ale czy to jest normalne, żeby
Może się czepiam, ale czy to jest normalne, żeby wiceszefem WTN został wiceszef miasta? Czy to nie lekka przesada z tym łączeniem stanowisk? Nawet jeśli jest to zgodne z prawem, regulaminami itp. to chyba są jakieś granice, które wyznacza rozsądek. A tak w ogóle to uważam, że we władzach towarzystwa naukowego nie powinni zasiadać...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RozczarowanyWłocławek
Dlaczego między blokami jest tak mało ławek ?? Jeżeli
Dlaczego między blokami jest tak mało ławek ?? Jeżeli są, to na nich spotykamy często młodzież która popija piwka i zachowuje się jak bydło (niszczy,krzyczy,skacze,wyzywa ) Czy dla dorosłych ludzi już nie ma miejsca?? Czy jesteśmy skazani na to by tą młodzież akceptować i im pozwalać na takie zachowanie?
Komentarzy1
Wyświetleń915
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZawiedzionaWłocławek
gdzie mogę przerobić XBOX'a 360 w naszym mieście?
gdzie mogę przerobić XBOX'a 360 w naszym mieście?
Komentarzy0
Wyświetleń765
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~xboxWłocławek
Ostatnio często sie pisze o Spółdzielni Mieszkaniowej
Ostatnio często sie pisze o Spółdzielni Mieszkaniowej Południe, wiec stwierdziłem ze również zamieszczę na portalu coś co pewnie zaciekawi czytelników i da obraz funkcjonowania tej instytucji. Dnia 20.10.2006r otrzymałem od spółdzielni pismo dotyczące rzekomego "samospalenia" -) instalacji elektrycznej doprowadzającej prąd do...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~maniekWłocławek
często,u konkurencji, przeglądam serwis foto z
często,u konkurencji, przeglądam serwis foto z przeróżnych lokalnych uroczystości,imprez i innych maleńkich ,prowincjonalnych wydarzeń.I co ? a to ,że juz mnie "prześladuje",boję się już nawet otwierać lodówkę...bo zamiast ulubionego jogurtu znów zobaczę wszędobylską.
Komentarzy0
Wyświetleń767
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bognaWłocławek
Przeczytałam wczoraj wypowiedzi mieszkańców na temat
Przeczytałam wczoraj wypowiedzi mieszkańców na temat zachowań pracowników Spółdzielni Mieszkaniowej Południe.Nie tylko tam panują dziwne zwyczaje.We Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej też dzieją się przedziwne rzeczy.W sąsiednim bloku przy ulicy Chopina jakaś firma ocieplała ostatnio blok.Zdziwiłam się kiedy po ociepleniu...
Komentarzy0
Wyświetleń810
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Należy się premia???Włocławek
Może Radio Gra zmieniło by w końcu playlistę? Przecież
Może Radio Gra zmieniło by w końcu playlistę? Przecież to się porzygać można! W kółko te same kawałki, codziennie, tydzień w tydzień. Do tego kilka razy dziennie ta playlista się zapętla (np wczoraj jak malowałem, to w ciągu 4 godzin 3 razy słyszałem Britney - Womanizer). Dla mnie DJ powtarzający chociaż raz kawałek podczas...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~chamWłocławek
Czy prawdą jest to co usłyszałem od mojego znajomego na
Czy prawdą jest to co usłyszałem od mojego znajomego na temat otrzymywania talonów na zakup artykułów spozywczych (chodzi mi o tzw; talony na święta)przez pracownikow Społdzielni Południe Z jakich srodkow finansuje sie w/w już talony.. a moze to ja i moi sąsiedzi jestesmy sponsorami..moge sie mylic jak to jest naprawde?
Komentarzy2
Wyświetleń918
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~"sponsor"Włocławek
Kiedy wreszcie w naszym mieście będzie nowy basen, chyba
Kiedy wreszcie w naszym mieście będzie nowy basen, chyba się nie doczekamy...:(
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~lolaWłocławek
W sprawie cen paliw we wloclawku ceny na stacji ORLEN cena
W sprawie cen paliw we wloclawku ceny na stacji ORLEN cena Pb 95 4.09 w Toruniu Pb 95 3.91 w Bydgoszczy Pb 95 3.76 a na stacjach konkurencyjnych mozna kupic jeszcze o 20 gr. taniej polecam zatym omijanie Wloclawskich stacji paliw pozdrawiam Wloclawskich kierowcow
Komentarzy2
Wyświetleń949
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Które sale bankietowe w okolicy polecilibyście na wesele?
Które sale bankietowe w okolicy polecilibyście na wesele?
Komentarzy42
Wyświetleń9K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OlkaWłocławek
Cena ropy spadla do 50 dol a we Wloclawku ceny paliw po
Cena ropy spadla do 50 dol a we Wloclawku ceny paliw po kursie powyzej 1oo dol. co na to Wloclawianiw.........
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
Czy panie ze Spółdzielni Mieszkaniowej Południe nie mają
Czy panie ze Spółdzielni Mieszkaniowej Południe nie mają w zwyczaju brania kąpieli lub prysznica?Zadają mieszkańcom różne dziwne pytania z zakresu zużycia wody nawet jeżli użytkownik mieszkania opłaca regularnie rachunki za nią.Czy kazdy musi myć się zgodnie z normą ustaloną przez taką panią którą dziwi normalne...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~CzyścioszkiWłocławek
Dlaczego bilety na samolot z Francji sa tansze anizeli z
Dlaczego bilety na samolot z Francji sa tansze anizeli z Polski ? To jest absurd. Dochody w Polsce sa nizsze. Nalezy wziac pod uwage, ze jezeli przedsiebiorswto chce zwiekszyc swoje zyski (zasada kapitalizmu) to za czy na od zwalniania pracownikow. Gdzie jest logika ?
Komentarzy2
Wyświetleń869
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Zofia BlancWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA